Duiken abonnementen

Kies voor een Duiken abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Het magazine met de mooiste duikbestemmingen ver weg en dichtbij. Met iedere editie van dit tijdschrift blijft u op de hoogte van de nieuwste duikmaterialen en laatste inzichten over (veilig) duiken. En u geniet van schitterende (foto)reportages over en door fervente duikers. U kunt ook een Duiken abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€30,00 41,70
6 nummers
29% korting

€50,00 83,40
12 nummers
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Duiken cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€30,00 41,70
6 nummers
29% korting

€50,00 83,40
12 nummers
31% korting

Laatste reviews

  • Corné Uijens

Gevarieerd tijdschrift om buiten het duiken, thuis ook gezellig met je hobby bezig te zijn.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • marinus

Blad aangeschaft als kado. Er lijken leuke duikweetjes te worden aangegeven.

  • Erwin

Aangezien duiken mijn hobby is leek het mij leuk om een mooi blad te hebben met informatie over duiken en duiklocaties/ervaring. Over het blad ben ik in ieder geval zeer tevreden, had al vaker losse edities gelezen dus was al bekend met het blad.

Over Duiken

Duiken is het magazine voor iedereen die duiken als hobby heeft. Iedere maand staat dit 100 pagina dikke magazine vol met artikelen over meest adembenemende duikbestemmingen, fotograferen onderwater, archeologie, wrakduiken en nog veel meer.

Natuurlijk houdt dit duiktijdschrift u ook op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de duikwereld. Wilt alles op het gebied van duiken weten? Abonneer u nu op Duiken!

Proefabonnement Duiken

Wilt u eerst voordelig en vrijblijvend kennis maken met Duiken? Kiest u dan voor een Duiken proefabonnement. Deze kunt u herkennen aan de vermelding 'stopt automatisch' bij de aanbieding. Dit betekent dat wanneer u het afgesproken aantal nummers van Duiken heeft ontvangen, de bezorging automatisch stopt.

Het automatisch stoppen van de bezorging geldt overigens ook voor cadeauabonnementen. U of de ontvanger hoeft niet op te zeggen. Dit maakt Duiken een heel leuk cadeau voor duikvrienden.

Voordelen Duiken abonnement

  • 12x per jaar als eerste het duikmagazine in huis
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Korting op de winkelprijs

Duiken Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Duiken. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Duiken klantenservice