Duiken abonnementen

Kies voor een Duiken abonnement met tot 53% korting op de winkelprijs. Het magazine met de mooiste duikbestemmingen ver weg en dichtbij. Met iedere editie van dit tijdschrift blijft u op de hoogte van de nieuwste duikmaterialen en laatste inzichten over (veilig) duiken. En u geniet van schitterende (foto)reportages over en door fervente duikers. U kunt ook een Duiken abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€14,95 31,80
4 nummers Feestmaand aanbieding!
53% korting

€30,00 47,70
6 nummers
38% korting

€50,00 95,40
12 nummers
48% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Duiken cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 31,80
4 nummers Feestmaand aanbieding!
53% korting

€30,00 47,70
6 nummers
38% korting

€50,00 95,40
12 nummers
48% korting

Laatste reviews

 • Corné Uijens

Gevarieerd tijdschrift om buiten het duiken, thuis ook gezellig met je hobby bezig te zijn.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Weinig verrassend
 • marinus

Blad aangeschaft als kado. Er lijken leuke duikweetjes te worden aangegeven.

 • Erwin

Aangezien duiken mijn hobby is leek het mij leuk om een mooi blad te hebben met informatie over duiken en duiklocaties/ervaring. Over het blad ben ik in ieder geval zeer tevreden, had al vaker losse edities gelezen dus was al bekend met het blad.

Over Duiken

Duiken is het magazine voor iedereen die duiken als hobby heeft. Iedere maand staat dit 100 pagina dikke magazine vol met artikelen over meest adembenemende duikbestemmingen, fotograferen onderwater, archeologie, wrakduiken en nog veel meer.

Natuurlijk houdt dit duiktijdschrift u ook op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de duikwereld. Wilt alles op het gebied van duiken weten? Abonneer u nu op Duiken!

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €14,95. U geniet tot 53% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Duiken. En profiteer van dit voordeel.

Duiken digitaal lezen

Bent u abonnee van Duiken? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Duiken ook digitaal lezen. Duiken heeft een app. Hierin leest u de digitale editie. Om het magazine online te lezen download u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft 24/7 toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals te lezen heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Ideaal voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere plekken waar internet minder betrouwbaar of kostbaar is.

Duiken cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een abonnement op Duiken? Dat is mogelijk. Voor €14,95 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Duiken abonnement zal weten te waarderen? Geef een abonnement op Duiken cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Lees het magazine op papier én digitaal
 • Profiteer van tot 53% korting op de winkelprijs
 • 12x per jaar Duiken thuis bezorgd
 • Geef een abonnement cadeau al vanaf €14,95

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Duiken op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.