Duiken abonnementen

Kies voor een Duiken abonnement met tot 48% korting op de winkelprijs. Het magazine met de mooiste duikbestemmingen ver weg en dichtbij. Met iedere editie van dit tijdschrift blijft u op de hoogte van de nieuwste duikmaterialen en laatste inzichten over (veilig) duiken. En u geniet van schitterende (foto)reportages over en door fervente duikers. U kunt ook een Duiken abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€30,00 47,70
6 nummers
38% korting

€50,00 95,40
12 nummers
48% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Duiken cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€30,00 47,70
6 nummers
38% korting

€50,00 95,40
12 nummers
48% korting

Laatste reviews

 • Corné Uijens

Gevarieerd tijdschrift om buiten het duiken, thuis ook gezellig met je hobby bezig te zijn.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Weinig verrassend
 • marinus

Blad aangeschaft als kado. Er lijken leuke duikweetjes te worden aangegeven.

 • Erwin

Aangezien duiken mijn hobby is leek het mij leuk om een mooi blad te hebben met informatie over duiken en duiklocaties/ervaring. Over het blad ben ik in ieder geval zeer tevreden, had al vaker losse edities gelezen dus was al bekend met het blad.

Over Duiken

Duiken is het magazine voor iedereen die duiken als hobby heeft. Iedere maand staat dit 100 pagina dikke magazine vol met artikelen over meest adembenemende duikbestemmingen, fotograferen onderwater, archeologie, wrakduiken en nog veel meer.

Natuurlijk houdt dit duiktijdschrift u ook op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de duikwereld. Wilt alles op het gebied van duiken weten? Abonneer u nu op Duiken!

Duiken heeft hiervoor een app waarin u de digitale edities kunt lezen. Wat zijn de kosten van een abonnement op Duiken? Voor wie Duiken wil proberen is er al een abonnement vanaf €30,00. En u profiteert van tot 31% korting op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Duiken. En kies het abonnement dat bij u past.

Duiken verschijnt 12x per jaar.

Duiken digitaal lezen

Met een abonnement op Duiken ontvangt u elk nummer op papier én digitaal. Download de app voor iOS of Android. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft onbeperkt online toegang tot alle nummers in de app. Eenmaal gedownloade nummers kunt u daarna inzien zonder actieve internetverbinding. Handig voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere situaties waar een internetverbinding minder betrouwbaar of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan op uw rekeningafschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

Duiken cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een Duiken abonnement? Dat kan. Voor €30,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit ergens aan vast. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Duiken zal genieten? Geef een abonnement op Duiken cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone
 • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
 • Bespaar tot 31% op de prijs in de winkel
 • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €30,00)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Duiken op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.