Duiken abonnementen

Kies voor een Duiken abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Het magazine met de mooiste duikbestemmingen ver weg en dichtbij. Met iedere editie van dit tijdschrift blijft u op de hoogte van de nieuwste duikmaterialen en laatste inzichten over (veilig) duiken. En u geniet van schitterende (foto)reportages over en door fervente duikers. U kunt ook een Duiken abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€30,00 41,70
6 nummers
29% korting

€50,00 83,40
12 nummers
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Duiken cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€30,00 41,70
6 nummers
29% korting

€50,00 83,40
12 nummers
31% korting

Laatste reviews

 • Corné Uijens

Gevarieerd tijdschrift om buiten het duiken, thuis ook gezellig met je hobby bezig te zijn.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Weinig verrassend
 • marinus

Blad aangeschaft als kado. Er lijken leuke duikweetjes te worden aangegeven.

 • Erwin

Aangezien duiken mijn hobby is leek het mij leuk om een mooi blad te hebben met informatie over duiken en duiklocaties/ervaring. Over het blad ben ik in ieder geval zeer tevreden, had al vaker losse edities gelezen dus was al bekend met het blad.

Over Duiken

Duiken is het magazine voor iedereen die duiken als hobby heeft. Iedere maand staat dit 100 pagina dikke magazine vol met artikelen over meest adembenemende duikbestemmingen, fotograferen onderwater, archeologie, wrakduiken en nog veel meer.

Natuurlijk houdt dit duiktijdschrift u ook op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de duikwereld. Wilt alles op het gebied van duiken weten? Abonneer u nu op Duiken!

Duiken heeft hiervoor een app waarin u de digitale edities kunt lezen. Wat zijn de kosten van een Duiken abonnement? Voor wie Duiken wil proberen is er al een aanbieding vanaf €30,00. tot 31% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor Duiken. En pak dit voordeel.

Duiken verschijnt 12x per jaar.

digitaal lezen

Abonnees van Duiken ontvangen alle edities op papier en digitaal. Om het magazine digitaal te lezen download u de iOS of Android app op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft altijd toegang tot alle nummers in de app. Eenmaal gedownloade edities kunt u daarna inzien zonder internet. Handig voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere plekken waar een internetverbinding onbetrouwbaar of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan vindt u dit nummer bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

cadeau geven

Kent u iemand die Duiken met plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Voor €30,00 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid zomaar verrassen? Geef Duiken cadeau.

voordelen van een abonnement

 • 12x per jaar het nieuwste nummer in de bus
 • Lees alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
 • Geef een abonnement cadeau al vanaf €30,00 (stop automatisch)
 • Een abonnement is tot 31% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Duiken op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.