Wieler Revue abonnementen

Kies voor een Wieler Revue abonnement met tot 39% korting op de winkelprijs. Dit langstlopende wielertijdschrift houdt u op de hoogte over alles op het gebied van wielrennen. Van techniek tot renners en koersen. U kunt ook een Wieler Revue abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 23,97
4 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
38% korting

€27,50 39,95
6 maanden (5 nrs.)
32% korting

€49,50 79,90
1 jaar (10 nrs.)
39% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wieler Revue cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 23,97
4 maanden (3 nrs.)
38% korting

€27,50 39,95
6 maanden (5 nrs.)
32% korting

€49,50 79,90
1 jaar (10 nrs.)
39% korting

Laatste reviews

  • wilma

Vvind het een goed blad en lees het graag.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Jan Willem

Wat ik heel erg mis zijn de meer gedetailleerde route kaartjes.

Sterke punten
  • Informatief

Over Wieler Revue

Wieler Revue is een tijdschrift over alles op het gebied van de wielersport. Het tijdschrift is voor het eerst verschenen in 1977 en is daarmee het langstlopende wielertijdschrift van Nederland. Wieler Revue bevat alle informatie die u wilt weten op het gebied van wielrennen.

Het maandblad staat vol met interessante reportages, columns, interviews, voorbeschouwingen en het laatste nieuws. Tevens wordt het internationale peloton op de voet gevolgd. Dus u beschikt altijd over het laatste nieuws met dit magazine en altijd geïllustreerd met prachtige foto's.

Wieler Revue digitaal lezen

Met een Wieler Revue abonnement leest u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Wieler Revue abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Proefabonnement Wieler Revue

Met een Wieler Revue proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit tijdschrift voor de serieuze en recreatieve wielrenner. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Wieler Revue cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u uw wielermaatje of een andere renner verrassen? Geef een Wieler Revue abonnement cadeau.

Voordelen Wieler Revue proefabonnement

  • De nieuwe Wieler Revue altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Wieler Revue Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Wieler Revue. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Wieler Revue klantenservice