Wieler Revue abonnementen

Dit langstlopende wielertijdschrift houdt u op de hoogte over alles op het gebied van wielrennen. Van techniek tot renners en koersen. U kunt ook een Wieler Revue abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€26,97 26,97
6 maanden Stopt automatisch
 

€53,94 53,94
1 jaar
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wieler Revue cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€26,97 26,97
6 maanden
 

€53,94 53,94
1 jaar
 

Laatste reviews

 • Adri Rovers
Pluspunten en minpunten

Mooi blad met vrij duidelijke routekaarten en -profielen van de Giro, Vuelta en Tour. De hoeveelheid uitslagen die er nog in staan is echter bedroevend weinig. In de jaren 90 stond van vrijwel alle profwedstrijden de uitslag in het blad. Tegenwoordig zelfs niet eens van de Giro en Vuelta. Vreselijk bedroevend. Van alle grote ronden dient het hele eindklassement en de Top10 van de ritten erin te staan. Ook uitslagen van belangrijke eendags- en etappekoersen (min. Top 10 en etappewinnaars) horen erin.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Weinig informatie
 • Oppervlakkig
 • wilma

Vvind het een goed blad en lees het graag.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Jan Willem

Wat ik heel erg mis zijn de meer gedetailleerde route kaartjes.

Sterke punten
 • Informatief

Over Wieler Revue

Wieler Revue is een tijdschrift over alles op het gebied van de wielersport. Het tijdschrift is voor het eerst verschenen in 1977 en is daarmee het langstlopende wielertijdschrift van Nederland. Wieler Revue bevat alle informatie die u wilt weten op het gebied van wielrennen.

Het maandblad staat vol met interessante reportages, columns, interviews, voorbeschouwingen en het laatste nieuws. Tevens wordt het internationale peloton op de voet gevolgd. Dus u beschikt altijd over het laatste nieuws met dit magazine en altijd geïllustreerd met prachtige foto's.

Een Wieler Revue abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Wieler Revue wil proberen is er al een aanbieding vanaf €26,97. Bekijk alle aanbiedingen voor Wieler Revue. En pak dit voordeel.

Wieler Revue digitaal lezen

Abonnees van Wieler Revue ontvangen alle edities op papier én digitaal.

U kunt Wieler Revue tevens online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever van Wieler Revue ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw account via Tijdschrift.nl. Ga hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle edities van Wieler Revue ook altijd via de app van Tijdschrift.nl. Nummers, die u met de app van Tijdschrift.nl heeft gelezen, blijven zonder internetverbinding in te zien.

Vrijblijvend kennismaken met Wieler Revue

Wilt u Wieler Revue eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Let op de toevoeging "stopt automatisch" voor proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Een Wieler Revue proefabonnement is er al voor €26,97.

Wieler Revue cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Wieler Revue cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €26,97. Een cadeauabonnement eindigt automatisch zodra alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die een Wieler Revue abonnement zal weten te waarderen? Geef Wieler Revue cadeau.

 • 6x per jaar het nieuwste nummer in huis
 • Lees het magazine op papier én digitaal
 • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €26,97

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wieler Revue op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.