Wieler Revue abonnementen

Kies voor een Wieler Revue abonnement met tot 39% korting op de winkelprijs. Dit langstlopende wielertijdschrift houdt u op de hoogte over alles op het gebied van wielrennen. Van techniek tot renners en koersen. U kunt ook een Wieler Revue abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,50 23,97
3 nummers Stopt automatisch
38% korting

€30,50 39,95
5 nummers
32% korting

€51,50 79,90
9 nummers
39% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wieler Revue cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,50 23,97
3 nummers
38% korting

€30,50 39,95
5 nummers
32% korting

€51,50 79,90
9 nummers
39% korting

Laatste reviews

  • wilma

Vvind het een goed blad en lees het graag.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Jan Willem

Wat ik heel erg mis zijn de meer gedetailleerde route kaartjes.

Sterke punten
  • Informatief

Over Wieler Revue

Wieler Revue is een tijdschrift over alles op het gebied van de wielersport. Het tijdschrift is voor het eerst verschenen in 1977 en is daarmee het langstlopende wielertijdschrift van Nederland. Wieler Revue bevat alle informatie die u wilt weten op het gebied van wielrennen.

Het maandblad staat vol met interessante reportages, columns, interviews, voorbeschouwingen en het laatste nieuws. Tevens wordt het internationale peloton op de voet gevolgd. Dus u beschikt altijd over het laatste nieuws met dit magazine en altijd geïllustreerd met prachtige foto's.

Een Wieler Revue abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €19,50. En u geniet tot 39% voordeel op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor Wieler Revue. En kies uw abonnement.

Wieler Revue verschijnt 9x per jaar.

Wieler Revue digitaal lezen

Als abonnee van Wieler Revue leest u alle nummers op papier én digitaal.

U kunt Wieler Revue ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van Wieler Revue ontvangt, activeert u uw account via Tijdschrift.nl. Surf hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u onbeperkt toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Om reeds gedownloade edities opnieuw te bekijken heeft u geen internet meer nodig. Deze edities worden bewaard tot u ze verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Vrijblijvend kennismaken met Wieler Revue

Bent u nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Wieler Revue proefabonnement. En probeer dit fijne magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. U herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Er is al een Wieler Revue proefabonnement voor €19,50.

Wieler Revue cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op Wieler Revue? Dat is mogelijk. Voor €19,50 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand zomaar verblijden? Geef een abonnement op Wieler Revue cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Lees de digitale nummers op uw mobiel apparaat
  • Een abonnement is tot 39% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel
  • 9x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Geef al voor €19,50 een tijdelijk abonnement cadeau

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wieler Revue op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.