Golfers Magazine abonnementen

Kies voor een Golfers Magazine abonnement met tot 38% korting op de winkelprijs. Het complete golftijdschrift voor als u nog meer plezier wil beleven aan golfen en uw handicap wil verlagen. Met in ieder nummer golftips, reviews van materiaal en reportages van de mooiste banen in binnen- en buitenland. U kunt ook een Golfers Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,95 23,97
4 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
25% korting

€27,50 39,95
6 maanden (5 nrs.)
37% korting

€49,50 79,90
1 jaar (10 nrs.)
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Golfers Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,95 23,97
4 maanden (3 nrs.)
25% korting

€27,50 39,95
6 maanden (5 nrs.)
37% korting

€49,50 79,90
1 jaar (10 nrs.)
38% korting

Laatste reviews

 • Gerard

Alle aspecten van golf komen aan de orde: materiaal, tips, tests, interviews, kortom onmisbaar voor de wat fanatiekere golfer.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Frank van Pijkeren

Makkelijk leesmateriaal, met mooie leerfoto's. Daarnaast adressen voor golfuitjes die ik bewaar. Ook de foto's met omschrijvingen van swing en andere golfslagen, vind ik leeswaardig.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • JP van de W.

Het enige echte Nederlandse golfmagazine. Als je ook de Nederlandse topgolfers wil volgen is er geen alternatief.

Over Golfers Magazine

Golfers Magazine is het beste golfmagazine van Nederland. Het allerlaatste golfnieuws, instructies, reisinformatie, equipment, interviews met profs, mooie reportages en vakkundige analyses vindt u in dit bijzondere tijdschrift. In 10 nummers per jaar leest u alles over de golfsport.

Wilt u ook uw spelniveau verhogen en uw handicap verlagen? Lees dan elke maand Golfers Magazine en neem een abonnement.

Golfers Magazine digitaal lezen

Met een Golfers Magazine abonnement leest u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Golfers Magazine abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een editie is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement Golfers Magazine

Met een Golfers Magazine proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit mooie golfmagazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Golfers Magazine cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het golftijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus is uw golfvriend(in) binnenkort jarig? Geef een Golfers Magazine abonnement cadeau.

Voordelen Golfers Magazine abonnement

 • De nieuwe Golfers Magazine altijd als eerste in huis
 • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
 • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Golfers Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Golfers Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Golfers Magazine klantenservice