Golfers Magazine

Kies voor een Golfers Magazine abonnement. Het complete golftijdschrift voor als u nog meer plezier wil beleven aan golfen en uw handicap wil verlagen. Met in ieder nummer golftips, reviews van materiaal en reportages van de mooiste banen in binnen- en buitenland.

Golfers Magazine abonnement

Golfers Magazine is het beste golfmagazine van Nederland. Het allerlaatste golfnieuws, instructies, reisinformatie, equipment, interviews met profs, mooie reportages en vakkundige analyses vindt u in dit bijzondere tijdschrift. In Golfers Magazine leest u alles over de golfsport.

Wilt u ook uw spelniveau verhogen en uw handicap verlagen? Lees dan elke maand Golfers Magazine en neem een abonnement.

Een Golfers Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Golfers Magazine is er al een abonnement vanaf €23,97. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Golfers Magazine. En pak dit voordeel.

Golfers Magazine digitaal lezen

Met een abonnement op Golfers Magazine ontvangt u elke editie op papier én digitaal.

U kunt Golfers Magazine ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Met het abonnementsnummer, dat u van Golfers Magazine ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw abonnement via Tijdschrift.nl. Ga hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal bewaarde nummers kunt u vervolgens opnieuw raadplegen zonder internetverbinding.

Golfers Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om een Golfers Magazine abonnement cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €23,97. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid zomaar verrassen? Geef een abonnement op Golfers Magazine cadeau.

  • 10x per jaar Golfers Magazine in de bus
  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €23,97

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Golfers Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Golfers Magazine is verkrijgbaar vanaf €23,97. En een cadeauabonnement vanaf €23,97. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Golfers Magazine abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Golfers Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor Golfers Magazine cadeauabonnementen te bekijken. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Golfers Magazine cadeauabonnement voor €23,97.

Een cadeauabonnement stopt altijd vanzelf.. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Voor een jaarabonnement op Golfers Magazine betaalt u €81,90. Voor dit bedrag ontvangt u Golfers Magazine 10 keer.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Met een abonnement op Golfers Magazine heeft u ook toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Golfers Magazine komt 10 keer per jaar uit.

Als u Golfers Magazine voor bezorging op een buitenlands adres wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Golfers Magazine. De uitgever informeert u graag over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Golfers Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Golfers Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Golfers Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Uw abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Golfers Magazine

" Een leerzaam blad voor elke golfer. Je haalt er altijd iets uit wat je spel verbetert en ook qua regeltjes, reistips etc, gewoon leuk te lezen. "

" Met Golfers Magazine krijgt de golfer alle relevante informatie over zijn/haar sport, van uitrusting tot banen en van regels tot ontwikkelingen. "

" Alle aspecten van golf komen aan de orde: materiaal, tips, tests, interviews, kortom onmisbaar voor de wat fanatiekere golfer. "

" Makkelijk leesmateriaal, met mooie leerfoto's. Daarnaast adressen voor golfuitjes die ik bewaar. Ook de foto's met omschrijvingen van swing en andere golfslagen, vind ik ... "

" Het enige echte Nederlandse golfmagazine. Als je ook de Nederlandse topgolfers wil volgen is er geen alternatief. "