Golfers Magazine abonnementen

Kies voor een Golfers Magazine abonnement met tot 23% korting op de winkelprijs. Het complete golftijdschrift voor als u nog meer plezier wil beleven aan golfen en uw handicap wil verlagen. Met in ieder nummer golftips, reviews van materiaal en reportages van de mooiste banen in binnen- en buitenland. U kunt ook een Golfers Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€21,50 23,97
3 nummers Stopt automatisch
11% korting

€34,75 39,95
5 nummers
13% korting

€61,50 79,90
10 nummers
23% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Golfers Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,50 23,97
3 nummers
11% korting

€34,75 39,95
5 nummers
13% korting

€61,50 79,90
10 nummers
23% korting

Laatste reviews

 • E.L.C, Ribberink
Golfers Magazine, hét blad voor ieder niveau golfer

Met Golfers Magazine krijgt de golfer alle relevante informatie over zijn/haar sport, van uitrusting tot banen en van regels tot ontwikkelingen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Gerard

Alle aspecten van golf komen aan de orde: materiaal, tips, tests, interviews, kortom onmisbaar voor de wat fanatiekere golfer.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Frank van Pijkeren

Makkelijk leesmateriaal, met mooie leerfoto's. Daarnaast adressen voor golfuitjes die ik bewaar. Ook de foto's met omschrijvingen van swing en andere golfslagen, vind ik leeswaardig.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • JP van de W.

Het enige echte Nederlandse golfmagazine. Als je ook de Nederlandse topgolfers wil volgen is er geen alternatief.

Over Golfers Magazine

Golfers Magazine is het beste golfmagazine van Nederland. Het allerlaatste golfnieuws, instructies, reisinformatie, equipment, interviews met profs, mooie reportages en vakkundige analyses vindt u in dit bijzondere tijdschrift. In 10 nummers per jaar leest u alles over de golfsport.

Wilt u ook uw spelniveau verhogen en uw handicap verlagen? Lees dan elke maand Golfers Magazine en neem een abonnement.

Wat zijn de kosten van een Golfers Magazine abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €21,50. En tot 23% voordeel op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Golfers Magazine. En kies uw abonnement.

Golfers Magazine verschijnt 10x per jaar.

Golfers Magazine digitaal lezen

Abonnees van Golfers Magazine ontvangen alle nummers op papier en digitaal.

U kunt Golfers Magazine ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u uw account via Tijdschrift.nl. Ga hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle nummers van Golfers Magazine eenvoudig via Tijdschrift.nl. Om reeds gedownloade nummers te lezen heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Deze edities worden bewaard tot u ze weer verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

Vrijblijvend kennismaken met Golfers Magazine

Met een proefabonnement op Golfers Magazine maakt u vrijblijvend kennis met dit fijne magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. Let op de toevoeging "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Een Golfers Magazine proefabonnement is er al voor €21,50.

Golfers Magazine cadeau geven

Het is ook mogelijk om Golfers Magazine cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €21,50. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand zomaar verrassen? Geef een Golfers Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • 10x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
 • Geef al voor €21,50 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
 • Bespaar tot 23% op de prijs in de winkel
 • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Golfers Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.