TVFilm

Kies voor een TVFilm abonnement met tot 60% korting op de winkelprijs. TVFilm is de dikste en meest voordelige tv-gids voor iedereen die van films en goede series houdt. Met veel aandacht voor bioscoopfilms, digitale kanalen en 'on demand streaming' diensten.

Aanbiedingen

TVFilm abonnement

Hét tweewekelijkse tv-magazine dat zich richt op de digitale televisiekijker en de home-entertainment-gebruiker. Geen tv-gids besteed zoveel aandacht aan films; thuis en in de bioscoop. En ook de nieuwste games en gadgets worden uitgebreid en deskundig beoordeeld.

TVFilm is stoer, humoristisch en is super overzichtelijk; alle Nederlandse zenders staan handig naast elkaar en er is altijd een overzicht van alle tv-films in de komende 2 weken.

TVFilm is een uitgave van AVROTROS.

Proefabonnement TVFilm

De uitgever biedt op dit ogenblik geen TVFilm proefabonnement. Ter kennismaking krijgt u korting op de toch al lage normale abonnementsprijs. En als u aan het eind van of na de actieperiode de gids wil opzeggen, leest u hieronder hoe u dit snel en eenvoudig doet.

Voordelen van eenop TVFilm

  • Iedere 2 weken 130 pagina's entertainment
  • Een compleet overzicht van 76 zenders
  • De meest voordelige tv-gids in Nederland

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op TVFilm. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u TVFilm voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Op dit moment biedt TVFilm helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Een jaarabonnement op TVFilm kost €38,00 . Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op TVFilm neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van TVFilm

" Programmering klopt soms niet maar dat is omdat het blad voor 14 dagen is. Verder is het een zeer overzichtelijk blad . "

" Ik vind het altijd een heerlijke gids en kan dan 2 weken vooruit kijken, heerlijk vooral die series. "

" Bij eerdere bladen waren de letters niet goed leesbaar. Ook waren deze niet zo overzichtelijk als deze. EN----GOEDKOOP! "

" Het is prettig dat het de programma's van 2 weken weergeeft. Interessant is de informatie over bioscoopfilms, films op dvd en series voorin de gids. Ook veel interessante ... "

" Een super, en makkelijk leesbaar blad, met veel info's over films e.d. "

" Duidelijk blad, met achtergrondinformatie, alle kanalen staan erin, alles makkelijk te vinden. "

" Meer info over films (nieuw en op TV) dan andere gidsen. TV overzicht duidelijk. Gelukkig weinig overbodige andere info. "

" Zeer duidelijke indeling. Fijn is ook dat er in de gids bij de tv zenders duidelijk staat, welk zender nummer je moet intoetsen; bv SBS9 bij KPN op zender nummer 34. ... "

" Fijn 2 weken vooruit te programmeren, maar wat als de informatie regelmatig niet klopt? Dan heb je een probleem en mis je programma's. "

" Ik vind het blad op zich redelijk overzichtelijk, maar het is niet mijn blad! "