De Stentor

Deze krant helpt u het nieuws en de wereld om u heen beter te begrijpen. Zonder schreeuwerige koppen of populaire oneliners, maar met gedegen journalistiek. Het dagblad brengt u op papier en/of digitaal al het nieuws dat u raakt, van regionaal tot internationaal. Niet overtuigd? Neem dan eerst een De Stentor proefabonnement.

Mooi dat de krant altijd vroeg is. Lekkere krant om te lezen. Ook het regionale gedeelte wordt goed uitgelicht.

De Stentor abonnementen

Compleet Weekend Digitaal
Op werkdagen de papieren krant
De uitgebreide zaterdagkrant op papier
Mezza magazine op papier
Alle edities en Mezza digitaal
Onbeperkt toegang tot Premium-artikelen
aanbiedingen aanbiedingen aanbiedingen
De Stentor van maandag tot vrijdag

Voor het nieuws dat u raakt

De Stentor brengt u het nieuws en helpt u de wereld beter te begrijpen. En die wereld begint in uw stad of uw dorp. In en rondom Zwolle, Zutphen en Apeldoorn speuren de verslaggevers van De Stentor naar nieuws. Als geen ander kennen zij de problemen, plannen en mensen in de regio.

In niet minder dan 12 edities voor verschillende regio’s tussen de Noordoostpolder en de Veluwe brengt de Stentor u echt het nieuws dat ú raakt. Met een De Stentor abonnement krijgt u iedere ochtend het lokale politieke, maatschappelijke en sportieve nieuws. U ontvangt automatisch de editie van uw buurt.

Voor het landelijke en buitenlandse nieuws werkt De Stentor samen met de landelijke kwaliteitskranten binnen DPG Media, zoals De Volkskrant en Trouw. Kortom, een abonnement De Stentor geeft u het beste van 2 werelden: de wereld bij u om de hoek en de wereld daarbuiten.

 • De Stentor apps voor smartphone en tablet
 • Inclusief Mezza magazine
 • Extra dikke De Stentor zaterdagkrant
 • De Stentor Digitaal

  Met ieder abonnement, compleet, zaterdag of digitaal, bent u verzekerd van het complete nieuwsaanbod van De Stentor. De digitale edities van de krant ontvangt u immers bij elke van deze abonnementen. Daarnaast heeft u online en in de apps onbeperkt en advertentievrij toegang tot alle Premium-artikelen.

  • Premium-artikelen op DeStentor.nl
  • De Stentor apps voor smartphone en tablet
  • Digitale De Stentor edities in apps en pdf
  De Stentor digitaal
De Stentorop zaterdag

De Stentor Weekend

De Stentor komt iedere zaterdag met 2 bijlagen en een magazine. In Z vindt u analyses en verdieping van het nieuws van de voorbije week. En ZO geeft u praktische informatie, tips en inspiratie voor alledaagse zaken. En in Mezza Magazine, tot slot, vindt u mooie reportages en persoonlijke interviews over de fijnere dingen in het leven.

De Stentor op zaterdag

Veelgestelde vragen

Abonnement Periode Prijs Korting
Compleet 4 weken €4,00 90%
Compleet 1 jaar €6,50 p/w 37%
Compleet 2 jaar €6,00 p/w 42%
Compleet 3 jaar €5,50 p/w 47%
Abonnement Periode Prijs Korting
Zaterdag + Digitaal 6 weken €4,00 90%
Zaterdag + Digitaal 1 jaar €4,25 p/w 38%
Zaterdag + Digitaal 2 jaar €4,00 p/w 41%
Zaterdag + Digitaal 3 jaar €3,75 p/w 45%
Abonnement Periode Prijs Korting
Digitaal 8 weken €4,00 91%
Digitaal 1 jaar €3,75 p/w 32%
Digitaal 2 jaar €3,50 p/w 37%
Digitaal 3 jaar €3,25 p/w 41%
De Stentor wordt maandag tot en met vrijdag voor 07:00 uur bezorgd. Op zaterdag ligt de weekendkrant voor 09:00 uur op de mat. De digitale krant is iedere dag om 06:00 uur beschikbaar.
De Stentor komt uit in gemeenten tussen de Veluwe en de IJssel. Dit betekent ondermeer in Apeldoorn, Deventer, Zwolle, Zutphen, Lochem, Vechtdal en Kampen. Klik op onderstaande link voor een kaart (pdf). Hierop ziet u ook waar de verschillende edities worden bezorgd.

Verspreidingsgebied De Stentor
Een jaarabonnement op De Stentor kost €6,50 per week. Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Met een De Stentor proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met het tijdschrift. Na de actieperiode stoppen het abonnement en de bezorging automatisch. Een proefabonnement herkent u aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Er is al proefabonnement op De Stentor voor €4,00.
Met een abonnement heeft u automatisch toegang tot de digitale edities van De Stentor. U ontvangt na de aanvraag van de uitgever meer informatie over hoe u De Stentor leest op uw smartphone, tablet en computer.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op De Stentor neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van De Stentor

" Zwolle. Ons abonnement loopt volgende maand af en ik weet niet of ik deze voortzetten. De reden is dat er het laatste jaar weinig nieuws is uit eigen stad en omgeving. "

" De krant stelt niet veel meer voor, veel niet interessante artikelen en regio sport komt helemaal niet meer aan bod. "

" Leuke krant met goede artikels alleen jammer dat bestaande klanten die al jaren abonnee zijn geen goede korting kunnen krijgen. Die betalen de hoofdprijs. "

" Blad is verder prima maar het regionieuws wordt door deze krant wel erg weids uitgedragen! Als ik in het Deventer Dagblad nieuws lees uit bijvoorbeeld Hardenberg of ... "

" Als je het over het hele jaar bekijkt is het niet best! Tijden gaat het goed ,en dan weer slecht. Mag aan het eind ook graag een puzzeltje invullen, valt digitaal tegen. ... "

" Wij hebben de Stentor digitaal, bevalt uitstekend!Zitten nu in Portugal en wat fijn dat we alles goed kunnen volgen in Nederland,maar ook met name het regio-gebeuren! "

" Informatieve krant met actuele informatie uit de buurt, de maatschappij en de gehele wereld. "

" Lijkt wel ERG op t AD! Het lijkt mij bijdehand om juist korte verbintenissen met de krant te belonen; jullie sturen altijd aan (middels korting) tot (jaren-)lange ... "

" Een perfecte krant, ik zou hem graag voor 3 maanden willen lezen van januari tot 1 april, de rest woon ik ergens anders. "

" Het regionale nieuws is eigenlijk het beste van de krant. De sport wordt weinig aandacht aan besteed, zit ook achterin en vaak oud nieuws. Het meeste heb ik al in de ... "