De Gooi- en Eemlander

Kies voor een De Gooi- en Eemlander abonnement. Dit is de kwaliteitskrant van het Gooi. Met het laatste nieuws uit Muiden, Hilversum, Eemnes en alle daartussen en daaromheen. Van culturele uitstapjes in de regio tot het belangrijkste wereldnieuws. Dit regionaal dagblad brengt al het nieuws dat de inwoners raakt.

Goed nieuwsblad. Het normale abonnement is wel duur.

De Gooi en Eemlander abonnementen

Compleet Weekend Digitaal
Maandag t/m vrijdag de krant op papier
Op zaterdag de dikke weekendeditie op papier
VRIJ magazine op papier
6 dagen per week de krant digitaal
Onbeperkt Premium-artikelen
aanbiedingen aanbiedingen aanbiedingen
De Gooi en Eemlander van maandag tot vrijdag

De kwaliteitskrant van ‘t Gooi

De Gooi en Eemlander brengt u al het nieuws uit Hilversum, 't Gooi, Eemland, Eemnes, Bussum, Blaricum, Huizen, Naarden, Wijdemeren, Laren, Muiden en de rest van de wereld. Met natuurlijk veel aandacht voor politiek en economie, maar voor sport, media en cultuur.

Dit is de krant voor iedereen die houdt van regionale verhalen, maar ook op de hoogte wil blijven van het belangrijkste landelijke en buitenlandse nieuws. En voor iedereen die het weekend wil beginnen met een heerlijke dikke zaterdagkrant. In de extra bijlages vindt u meer verdieping, meer sport, meer gezondheid en meer cultuur.

 • Met apps voor smartphone en tablet
 • Inclusief VRIJ Magazine
 • De Gooi en Eemlander Digitaal

  Bij ieder De Gooi en Eemlander abonnement dat wordt aangeboden op Abonnement.nl krijgt u altijd de digitale editie van de krant. Daarnaast heeft u onbeperkt en advertentievrij toegang tot apps en Premium-artikelen op de website van De Gooi en Eemlander.

  • Digitale edities online en in apps
  • Toegang tot online Premium-artikelen
  • Apps voor smartphone en tablet
  De Gooi en Eemlanderdigitaal
De Gooi en Eemlanderop zaterdag

De Gooi en Eemlander op zaterdag

De weekendeditie van De Gooi en Eemlander komt met een nieuwe editie van VRIJ Magazine. VRIJ is een uitneembaar katern lifestyle, reizen, eten en drinken, en wonen. Het is feitelijk een tabloid met iedere week interessante interviews, leuke columns en mooie reisreportages.

 • De dikke weekendeditie
 • VRIJ Magazine
De Gooi en Eemlanderop zaterdag

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

De Gooi- en Eemlander wordt maandag tot en met vrijdag voor 07:00 uur bezorgd. Op zaterdag ligt de weekendkrant voor 08:00 uur op de mat. De digitale krant is iedere dag om 06:00 uur beschikbaar.
De Gooi- en Eemlander wordt bezorgd in Hilversum, 't Gooi, Eemland, Eemnes, Bussum, Blaricum, Huizen, Naarden, Wijdemeren, Laren, Muiden en omstreken.

Bekijk hier de postcodegebieden voor de verschillende regionale edities van Mediahuis, waaronder De Gooi- en Eemlander.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op De Gooi- en Eemlander. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u De Gooi- en Eemlander voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Met een abonnement heeft u automatisch toegang tot de digitale edities van De Gooi- en Eemlander. U ontvangt na de aanvraag van de uitgever meer informatie over hoe u De Gooi- en Eemlander leest op uw smartphone, tablet en computer.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op De Gooi- en Eemlander neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van De Gooi- en Eemlander

" Al meer dan 60 jaar lees ik deze krant, waarvan meer dan 45 jaar als abonnee. Ik vind het een dure krant. Waarom nooit acties voor de loyale abonnementhouder? Ik heb de ... "

" Al sinds jaar en dag abonnement. Ik vind het een dure krant. Kwam gisteren in het winkelcentrum een straatverkoper tegen bij wie ik een driejarig abonnement voor € ... "

" Goed leesbaar en afwisselend. "

" Goed overzicht en indeling van de artikelen. Ook het regionale nieuws komt ruimschoots aan bod. "

" Prima verslag van het regionale nieuws in deze krant. Ben erg tevreden. Jammer dat de recente abonnementen-actie van 18,50 per maand voor 3 -jarig abonnement niet wordt ... "

" Goed leesbaar blad met regionaal nieuws. "

" Prima krant. "

" Hilversum en randgemeenten ontdekken. Lokaal, regionaal en landelijk nieuws in 1 blad, fijn! "

" 's Morgens vroeg vind ik het heerlijk om de krant te lezen. Ik lees deze even vluchtig door en later op de dag blader ik hem helemaal door zodat ik weer op de hoogte ben ... "

" Leest fijn en duidelijk vooral het regio nieuws. "