Mountain Bike Plus

Kies voor een Mountain Bike Plus abonnement met tot 16% korting op de winkelprijs. Geniet van onvergetelijke avonturen op 2 wielen met het unieke Mountain Bike Plus. Dit magazine wordt gemaakt door en voor 'die hard' mountainbikers. Maar ook als u nog niet lang of vaak op de fiets stapt, zal dit MTB-magazine u 100% inspireren en motiveren.

Mountain Bike Plus abonnement

Laat u inspireren om op de mountainbike te stappen en het avontuur weer aan te gaan. In ieder nummer vindt u technische artikelen, praktische trainingstips, kritische producttesten en natuurlijk prachtige reisverhalen. Natuurlijk vergezeld door prachtige foto's. Niet voor niets is Mountain Bike Plus het meest gelezen Nederlandstalige mountainbike magazine.

Een Mountain Bike Plus abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Mountain Bike Plus is er al een aanbieding vanaf €49,95. U geniet tot 16% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle Mountain Bike Plus aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Mountain Bike Plus cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Mountain Bike Plus cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €49,95. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis gewoon verrassen? Geef een abonnement op Mountain Bike Plus cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 16% op de losse verkoopprijs
  • 6x per jaar Mountain Bike Plus automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Mountain Bike Plus op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Mountain Bike Plus is verkrijgbaar vanaf €49,95. En een cadeauabonnement vanaf €49,95. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Mountain Bike Plus abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Mountain Bike Plus abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Mountain Bike Plus te zien. En kies voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Mountain Bike Plus cadeauabonnement voor €49,95.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Het is niet nodig om een cadeauabonnement op te zeggen.

Voor een jaarabonnement op Mountain Bike Plus betaalt u €49,95. Voor dit bedrag ontvangt u 6 keer Mountain Bike Plus.

Deze prijs betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Mountain Bike Plus komt 6 keer per jaar uit.

Mountain Bike Plus komt uit op 02-02, 05-04, 07-06, 02-08, 04-10, 06-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het tijdschrift iets eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is er echt iets mis gegaan? Neem contact met de uitgever op.

U betaalt via een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Mountain Bike Plus. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Mountain Bike Plus, neemt u contact op met de klantenservice van Mountain Bike Plus. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.