Totaal TV

Kies voor een Totaal TV abonnement met tot 56% korting op de winkelprijs. Totaal TV is uw tweewekelijkse gids voor 105 zenders en streamingtips, met uitgebreide kijktips, exclusieve interviews en het laatste tv-nieuws. Mis niets meer!

Aanbiedingen

Totaal TV abonnement

De ultieme tv-gids voor de kritische kijker.

Met een overzicht van maar liefst 105 televisiezenders, biedt Totaal TV dagelijks uitgebreide tv- en filmtips en belicht het de populairste streaminghits. De gids valt iedere twee weken bij u op de mat of in uw mailbox, zodat u altijd op de hoogte bent van het actuele televisieaanbod. Dankzij de crossmediale content worden niet alleen traditionele zenders, maar ook streamingdiensten als Netflix en Videoland gedekt. Hierdoor mist u nooit meer de nieuwste films en series.

Uitgebreid overzicht van televisiezenders

Met Totaal TV heeft u toegang tot een gedetailleerd overzicht van meer dan honderd televisiezenders, ingedeeld op genre en interesse. Of u nu van drama, comedy of documentaires houdt, u vindt altijd iets wat bij uw smaak past. De gids biedt niet alleen programmagegevens, maar ook waardevolle tv- en filmtips die uw kijkervaring verrijken.

Dagelijkse tips en streaminghits

Totaal TV licht dagelijks de beste tv-programma's en films uit, inclusief de nieuwste hits op streamingdiensten zoals Netflix en Videoland. Hierdoor hoeft u geen tijd te verspillen aan het zoeken naar iets om te kijken en kunt u direct genieten van topkwaliteit entertainment.

Interviews en televisienieuws

Naast programmagegevens en kijktips biedt Totaal TV ook exclusieve interviews met bekende presentatoren, acteurs en actrices. U krijgt een unieke blik achter de schermen en blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de televisiewereld. Dit maakt Totaal TV niet alleen een praktische gids, maar ook een boeiend magazine voor elke tv-liefhebber.

Met in ieder nummer:

  • Actueel televisie- en streamingaanbod
  • Dagelijkse tv- en filmtips
  • Diepgaande artikelen en recensies
  • Exclusieve interviews met sterren
  • De laatste ontwikkelingen bij tv-providers

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Met een Totaal TV proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met het tijdschrift. Na de actieperiode stoppen het abonnement en de bezorging automatisch. Een proefabonnement herkent u aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Er is al proefabonnement op Totaal TV voor €10,00.
Op dit moment biedt Totaal TV helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Een jaarabonnement op Totaal TV kost €4,50 per maand. Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op Totaal TV neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van Totaal TV

" Kijk er elke 14 dagen naar uit. "

" Ik heb een abonnement Totaal TV cadeau gedaan omdat dit 1 van de gidsen is waar ook veel tv kanalen in staan, die je op je digitale (HD) televisie ontvangt. "

" ideaal blad. ik heb een beperking en daarom moet ik elke dag in de gids kijken en wat ik wil zien of opneem omcirkel ik. bij de meeste bladen moet je een blz omslaan tja ... "