Totaal TV abonnementen

Kies voor een Totaal TV abonnement met tot 69% korting op de winkelprijs. Deze tv-gids is speciaal gemaakt voor de digitale televisiekijker. De enige gids in NL die u op hoogte houdt over niet minder dan 105 digitale zenders. Door de handige indeling en kijktips van de redactie behoudt u altijd overzicht. Niet overtuigd? Neem dan nu een Totaal TV proefabonnement en kijk zelf!


€4,00 12,84
4 nummers Stopt automatisch
69% korting

€4,50 6,95per maand
1 jaar
35% korting

€4,25 6,95per maand
2 jaar
39% korting

€3,95 6,95per maand
3 jaar
43% korting

Laatste reviews

 • Willem Schmidt 80 jaar jong

Kijk er elke 14 dagen naar uit.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Robin

Ik heb een abonnement Totaal TV cadeau gedaan omdat dit 1 van de gidsen is waar ook veel tv kanalen in staan, die je op je digitale (HD) televisie ontvangt.

 • nynke

ideaal blad. ik heb een beperking en daarom moet ik elke dag in de gids kijken en wat ik wil zien of opneem omcirkel ik. bij de meeste bladen moet je een blz omslaan tja en dat vergeet ik, totaaltv leg ik netjes het blad opgeslagen neer en ik kan direct zien wat ik nodig heb. perfect

Over Totaal TV

Totaal TV richt zich op de digitale televisiekijker: on- én offline. Totaal TV laat als enige tv-gids in Nederland zien wat u kunt kijken op zo'n 105(!) digitale zenders. En de tv-gids doet dat verrassend helder en overzichtelijk.

U vindt altijd direct wat u zoekt. De gids van Totaal TV beslaat bovendien altijd 2 weken. Zo weet u altijd al ruim van tevoren welke dagen u thuis wil zijn en kunt u tijdig de opname vastleggen.

In de gids en online (via uw computer, tablet of mobiel) informeert Totaal TV u over de nieuwste films, programma’s en series. Daarnaast leest u het laatste entertainment nieuws, uitgebreide tests van de laatste gadgets, interviews met tv-persoonlijkheden en nog veel meer. Kortom, als digitale kijker is Totaal TV al wat u nodig heeft voor optimaal kijkplezier.

Proefabonnement Totaal TV

Met een Totaal TV proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met deze moderne televisiegids. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Totaal TV cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus kent u iemand die een praktische en leuke gids kan gebruiken? Geef een Totaal TV abonnement cadeau.

Voordelen abonnement Totaal TV

 • Dagelijks overzicht over 100+ digitale zenders
 • Al het nieuws over providers als KPN, Tele2, Ziggo e.a.
 • Veel voordeliger dan los kopen in de winkel
 • Tweewekelijks als eerste de tv-gids in huis
 • Exclusieve win-acties voor abonnees

Totaal TV Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Totaal TV. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Totaal TV klantenservice