Formule 1

Kies voor een Formule 1 abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Het magazine voor de fan van Formule 1 en autosport in het algemeen. Geen ander tijdschrift in Nederland heeft zoveel toegang tot alle Grands Prix ter wereld.

Formule 1 abonnement

Als u een passie heeft voor de snelste motorsport ter wereld, dan is een Formule 1 Magazine abonnement precies wat u nodig heeft. Dit magazine is een must-have voor iedere F1-fan. Het biedt diepgaande analyses, exclusieve interviews en spectaculaire foto's van de meest spannende races. Bovendien blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom uw favoriete teams en coureurs.

Het Formule 1 Magazine staat bol van de reportages en verhalen over de Nederlandse trots Max Verstappen en zijn team Red Bull. Dankzij hun indrukwekkende prestaties en spannende races zijn ze niet weg te denken uit de Formule 1 wereld. Met een abonnement blijft u niet alleen op de hoogte van Max' avonturen, maar ook van de technische innovaties en strategische beslissingen die Red Bull tot een topteam maken.

Wat dit magazine echt uniek maakt, zijn de exclusieve interviews en reportages. Ontmoet de sterren van de Formule 1 zoals Lewis Hamilton van Mercedes, Charles Leclerc van Ferrari en vele anderen. Het Formule 1 Magazine biedt u een kijkje achter de schermen, van de garage tot de grid, en vertelt u verhalen die u nergens anders zult vinden. Deze diepgaande interviews en achtergrondverhalen geven u een uniek inzicht in de wereld van de Formule 1.

Of het nu gaat om de spannende races op iconische circuits zoals Zandvoort, of om de voorbereidingen en strategieën van de teams, het Formule 1 Magazine heeft het allemaal. De spectaculaire foto's brengen de actie tot leven, waardoor u zich midden in het racegeweld waant. Daarnaast vindt u ook informatie over aankomende evenementen, racekalenders en speciale aanbiedingen voor F1-fans.

Met in ieder nieuw nummer:

 • Diepgaande analyses van de races
 • Exclusieve interviews met coureurs en teamleden
 • Achtergrondverhalen over de teams, zoals Red Bull, Ferrari en Mercedes
 • Spectaculaire foto's van de races en evenementen
 • Technische inzichten en innovaties
 • Voorbeschouwingen op aankomende races
 • Updates en nieuws over circuits, inclusief Zandvoort
 • Speciale aanbiedingen en acties voor F1-fans

Profiteer nu van een Formule 1 aanbieding en zorg ervoor dat u niets mist van het Formule 1 seizoen. Met een abonnement op dit magazine beleeft u de spanning van de races als nooit tevoren. Mis geen moment en blijf altijd up-to-date met de wereld van de Formule 1.

Formule 1 digitaal lezen

Bent u abonnee van Formule 1? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Formule 1 ook digitaal lezen. Formule 1 heeft een app waarin u de digitale edities kunt lezen. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft 24/7 toegang tot de nieuwste editie in de app. In de app gelezen edities blijven daarna offline in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere plekken waar een internetverbinding minder goed of kostbaar is.

Formule 1 cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een abonnement op Formule 1? Dat kan. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €15,99. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Formule 1 met plezier zal lezen? Geef een Formule 1 abonnement cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Formule 1 cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

 • 18x per jaar Formule 1 thuis bezorgd
 • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
 • Een abonnement is tot 50% goedkoper dan het magazine in de winkel kopen

Wat kost een abonnement op Formule 1?

Voor wie Formule 1 wil proberen is er al een abonnement vanaf €15,99. Met tot 50% korting op de winkelprijs. Bekijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Formule 1. En kies uw abonnement.

Wilt u Formule 1 eerst zelf ervaren alvorens u voor een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies in dat geval voor een voordelig proefabonnement. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet noodzakelijk. Er is al een Formule 1 proefabonnement voor €15,99.

Bekijk de aanbiedingen voor een Formule 1 abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Formule 1 op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Met een proefabonnement op Formule 1 kunt u Formule 1en voordelig en vrijblijvend proberen. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €15,99.

Een abonnement op Formule 1 is verkrijgbaar vanaf €15,99. Een proefabonnement voor €15,99. En een cadeauabonnement vanaf €15,99. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Formule 1 abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Formule 1 abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Formule 1 te bekijken. En kies voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Formule 1 cadeauabonnement voor €15,99.

Na het afgesproken aantal nummers stopt het gegeven abonnement automatisch.. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Met een Formule 1 abonnement heeft u altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Formule 1 komt 18 keer per jaar uit.

Formule 1 komt uit op 18-01, 07-03, 28-03, 25-04, 24-05, 06-06, 11-07, 29-08, 26-09, 07-11.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan voorkomen dat het magazine iets later dan normaal op de mat valt. Is er echt iets mis gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent de machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Formule 1. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Formule 1, neemt u contact op met de klantenservice van Formule 1. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Formule 1

" Het leest heerlijk weg en het gaat altijd ergens over. De foto's zijn van erg goede kwaliteit. Ook oude verhalen zijn erg leuk. Echt genieten, vooral als er net weer ... "

" Heerlijk blad om na te geniet van de race. Schitterende foto’s en leuke achtergrond verhalen. "

" Heerlijk als je thuis komt en het blad op de mat vindt. Meteen alles doornemen en de foto's bekijken. "

" Leuke tijdschrift. Komt niet te vaak. Veel leesvoer. Ben tevreden. "

" Mijn zoon en ik volgen Max Verstappen. En Formule1 Magazine is leuk daarbij. Ik lees het meer en mijn zoon bekijkt de (mooie) foto's en heeft de grootste foto's en de ... "