Haarlems Dagblad

Kies voor een Haarlems Dagblad abonnement. Deze krant brengt u al het nieuws uit Haarlem, Haarlemmermeer en omgeving. 6 dagen per week op papier en 24/7 online en via de app. Tegelijkertijd blijft u op de hoogte van het belangrijkste landelijke en buitenlandse nieuws met achtergronden en heldere analyses. Dit regionale dagblad brengt u al het nieuws dat u raakt.

Een dagblad dat gelukkig de regios niet vergeet.

Helaas...

Op dit moment zijn er geen aanbiedingen.

Bekijk een van de andere titels op Abonnement.nl. Of bezoek de website van de uitgever voor meer mogelijkheden.

Haarlems Dagblad abonnementen

Compleet Weekend Digitaal
Maandag t/m vrijdag de krant op papier
Op zaterdag de dikke weekendeditie op papier
VRIJ magazine op papier
6 dagen per week de krant digitaal
Onbeperkt Premium-artikelen
Profiteer nu Profiteer nu Profiteer nu
Haarlems Dagblad van maandag tot vrijdag

De kwaliteitskrant voor Haarlem en omstreken

Haarlems Dagblad (HD) brengt u al het regionale nieuws. Van Zandvoort tot Heemstede en Nieuw-Vennep tot Hoofddorp. Als abonnee blijft u daarnaast op de hoogte van het belangrijkste landelijke en buitenlandse nieuws. Kortom, het Haarlems Dagblad brengt u al het nieuws dat ú raakt, als inwoner van de regio.

Vanzelfsprekend is er iedere dag aandacht voor (lokale) politiek en economie. U leest het laatste nieuws en de achtergronden en analyses door ervaren journalisten. De krant biedt echter ook veel ruimte sport, lifestyle en cultuur. Zo vindt u ieder weekend in VRIJ magazine positieve en inspirerende artikelen over wonen, reizen, mobiliteit, culinair en gezond leven.

 • Met apps voor smartphone en tablet
 • Met onbeperkt toegang tot online Premium-artikelen
 • Haarlems Dagblad Digitaal

  De Haarlems Dagblad abonnement op Abonnement.nl zijn altijd inclusief het HD digitaal abonnement. Dat wil zeggen, u heeft altijd toegang tot de digitale editie van de krant. Daarnaast kunt u onbeperkt en advertentievrij gebruik maken van de apps en Premium-artikelen op de website van Haarlems Dagblad.

  • Digitale edities online en in apps
  • Toegang tot online Premium-artikelen
  • Apps voor smartphone en tablet
  Haarlems Dagblad digitaal
Haarlems Dagblad op zaterdag

Haarlems Dagblad in het weekend

Elke zaterdag vindt u bij Haarlems Dagblad een nieuwe editie van VRIJ magazine. Deze fijne tabloid staat vol inspirerende artikelen over lifestyle, reizen en wonen.

VRIJ is een fijn magazine voor een heerlijk weekend. Persoonlijke interviews, leuke columns en mooie foto- en reisreportages. U vindt het ieder weekend in VRIJ magazine. Gratis bij uw zaterdagkrant.

 • De dikke weekendeditie
 • VRIJ magazine
Haarlems Dagblad op zaterdag

Haarlems Dagblad abonnement

Compleet abonnement:

alle edities op papier en digitaal
onbeperkt toegang tot het online archief en premium artikelen

Zaterdag + digitaal abonnement:

alle edities digitaal en de zaterdagkrant op papier
onbeperkt toegang tot het online archief en premium artikelen

Digitaal abonnement:

alle edities digitaal
onbeperkt toegang tot het online archief en premium artikelen

Lees al het nieuws over uw eigen regio maar ook uit het binnen- en buitenland. Haarlems Dagblad is een zeer complete regionale krant met veel aandacht voor (regionale) sport, media en cultuur.

Daarnaast verschijnen wekelijks de populaire bijlagen UIT (op donderdag) en Goed Wonen (op zaterdag) met daarin het actuele nieuws over de huizenmarkt in Haarlem en omstreken. Op maandag ontvangt u het sporttabloid bij uw krant.

Iedere zaterdag gaat de krant dieper in op het actuele nieuws en belangrijke zaken die het nieuws niet (meer) halen. Naast de extra bijlagen en katernen, ontvangt u in het weekend ook het magazine VRIJ: hele mooie lifestyle magazine met inspirerende artikelen over de mooie (en soms uitdagende) dingen in het leven.

Kortom, met een abonnement Haarlems Dagblad mist u niets. En u krijgt meer dan enkel de nieuwskrant.

Stel uw eigen Haarlems Dagblad abonnement samen

Wilt u de krant 6 dagen in de week digitaal en op papier ontvangen? Kiest u dan voor het compleet abonnement Haarlems Dagblad. U ontvangt dan dagelijks de papieren krant voor 07:00 in bus (zaterdag voor 08:00). En u profiteert van alle voordelen van de digitale krant en online premium-artikelen onderweg en op vakantie.

Hoeft papier niet meer van u? Dan is voor u het Haarlems Dagblad digitaal abonnement de meest voordelige optie. U krijgt nog steeds al het nieuws, inclusief alle bijlagen en katernen; voor op uw smartphone, tablet en computer. Als u daarnaast wel graag de zaterdagkrant en VRIJ Magazine op papier leest, is er ook nog het zaterdagabonnement.

Wanneer u heeft bepaald hoe de krant wil lezen, rest nog de keuze voor de duur van het abonnement tegen de actieprijs. Over het algemeen geldt hoe langer het abonnement, hoe groter de korting.

Proefabonnement Haarlems Dagblad

De uitgever, Mediahuis, momenteel geen Haarlems Dagblad proefabonnement. Via geen enkel kanaal. Helaas is het dus niet mogelijk om de krant enkele weken vrijblijvend te proberen.

Als u nog niet overtuigd bent over hoe goed deze krant is, koopt u dan eerst een of enkele edities los in de winkel. Zie voor uzelf dat het Haarlems Dagblad echt het nieuws brengt dat u raak en hoeveel goedkoper u uit bent met een Haarlems Dagblad abonnement.

Voordelen van Haarlems Dagblad abonnement

 • Iedere dag een heerlijke ochtendkrant
 • Alle edities altijd digitaal en papier naar wens
 • Onbeperkt toegang tot online premium-artikelen
 • Iedere zaterdag VRIJ magazine
 • Veel voordeliger dan in de winkel

Veelgestelde vragen

Haarlems Dagblad wordt maandag tot en met vrijdag voor 07:00 uur bezorgd. Op zaterdag ligt de weekendkrant voor 08:00 uur op de mat. De digitale krant is iedere dag om 06:00 uur beschikbaar.
Haarlems Dagblad wordt bezorgd in Haarlem, Haarlemmermeer en omgeving. Van Zandvoort tot Heemstede en Nieuw-Vennep tot Hoofddorp.

Klik hier voor een kaart van het verspreidingsgebied van Haarlems Dagblad.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op Haarlems Dagblad. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u Haarlems Dagblad voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Met een abonnement heeft u automatisch toegang tot de digitale edities van Haarlems Dagblad. U ontvangt na de aanvraag van de uitgever meer informatie over hoe u Haarlems Dagblad leest op uw smartphone, tablet en computer.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op Haarlems Dagblad neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van Haarlems Dagblad

" Goed leesbaar. "

" Nieuws is het verslag van het gebeuren van alledag, NET ZOALS SPORT DAT OOK IS. Stop de sport dan niet weg in een van de bijlagen. Sport is nieuws dus hoort in ieder ... "

" Goede krant met al het gangbare nieuws en natuurlijk vooral veel uit de regio. Houdt je goed op de hoogte! "

" De krant vind ik erg clichematig gemaakt, veel noninformatie. Stukken vaak in een amateuristische stijl geschreven, vol gemeenplaatsen, onnodig Engels en anglicismen. ... "

" Voorheen, 's morgens er lekker voor gaan zitten met koffie en heerlijk 'de krant' lezen. Tegenwoordig een bijna dagelijkse teleurstelling. Een weinig inspirerende inhoud, ... "

" We hebben de krant voor het regionale nieuws.We hebben namelijk ook nog twee andere kranten. "

" Een uitstekend dagblad met voldoende informatie ook over Haarlem en met donderdag de uitagenda. "

" Van alles. Genoeg om op de hoogte te blijven. Ook is er voldoende informatie over de regio. "

" Aanbiedingen zijn redelijk. Normaal is deze krant te duur. "

" Tevreden over het Haarlems Dagblad. "