Winq

Kies voor een Winq abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. Nederlands grootste queer lifestylemagazine.

Winq abonnement

Winq Magazine is hét tijdschrift over queer-gerelateerde onderwerpen en kwesties. Het magazine heeft een unieke reputatie opgebouwd als een bron voor nieuws, verhalen en culturele ontwikkelingen die relevant zijn voor de lhbtiqa+-gemeenschap in Nederland.

In ieder nummer behandelt Winq een breed scala aan onderwerpen, waaronder lifestyle, mode, kunst, entertainment en maatschappelijke kwesties. Het heeft interviews met prominente figuren binnen en buiten de queer gemeenschap en biedt ruimte voor discussie over diverse thema's.

Met een sterke visuele presentatie en redactionele inhoud probeert Winq een inclusieve benadering te hanteren en de diversiteit van de queer gemeenschap te weerspiegelen.

Een Winq abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Winq is er al een aanbieding vanaf €10,00. Met tot 44% korting op de winkelprijs. Bekijk alle aanbiedingen voor Winq. En profiteer van dit voordeel.

Winq digitaal lezen

Als abonnee van Winq leest u alle nummers op papier én online.

Winq cadeau geven

U kunt een Winq abonnement ook cadeau doen. Voor €15,00 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die van Winq zal genieten? Geef een abonnement op Winq cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 44% voordeliger dan het magazine los kopen
  • 6x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Lees alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Winq op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Winq abonnement is verkrijgbaar vanaf €10,00. En een cadeauabonnement vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Winq abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Winq abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor Winq cadeauabonnementen te zien. En kies voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Winq cadeauabonnement voor €15,00.

Na het bestelde aantal nummers stopt het gegeven abonnement automatisch.. U hoeft het cadeauabonnement niet op te zeggen.

Een jaarabonnement op Winq is verkrijgbaar voor €29,95. Voor dit bedrag ontvangt u 6 keer Winq automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Als abonnee van Winq heeft u ook toegang tot alle digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Winq komt 6 keer per jaar uit.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Winq. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Winq, neemt u contact op met de klantenservice van Winq. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.