IJmuider Courant abonnementen

Kies voor een IJmuider Courant abonnement met tot 65% korting op de winkelprijs. Deze ochtendkrant brengt iedereen in IJmuiden en omstreken al het regionale, landelijke en buitenlandse nieuws dat hen raakt. Van sport tot politiek. Van cultuur tot economie. Met een abonnement ontvangt u al het nieuws met achtergrondverhalen. 6 dagen per week op papier. 24/7 online.


Kies uw abonnement en korting


€5,65 10,85per week
1 jaar Compleet
48% korting

€4,04 6,69per week
1 jaar Weekend
40% korting

€1,99 5,65per week
1 jaar Digitaal
65% korting

Laatste reviews

 • Ap
IJmuider Courant

De naam IJmuider Courant wordt niet waargemaakt. Heel veel regionaal nieuws en bitter weinig over IJmuiden. Het nieuws over de sport uit IJmuiden is wel heel erg weinig.

Zwakke punten
 • Weinig informatie
 • Oppervlakkig
 • Niet goedkoop
 • Robert

Fijne krant om te lezen. Enige wat ik vroeger fijner vond is dat Sport achterin de krant zat ipv middenin.

Sterke punten
 • Informatief
Zwakke punten
 • Weinig verrassend
 • Niet goedkoop
 • Jan

Geeft goede en volledige informatie met nieuws uit buitenland, binnenland en lokaal nieuws. Is soms wel slordig in spelling en opmaak.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Weinig verrassend
 • Gilbert

Prettig om te lezen.

 • Vergeer

Goed voor sport en uitgaan. Prima voor de rest.

Over IJmuider Courant

Compleet abonnement:

alle edities op papier en digitaal
onbeperkt toegang tot het online archief en premium artikelen

Zaterdag + digitaal abonnement:

alle edities digitaal en de zaterdagkrant op papier
onbeperkt toegang tot het online archief en premium artikelen

Digitaal abonnement:

alle edities digitaal
onbeperkt toegang tot het online archief en premium artikelen

De IJmuider Courant brengt u het regionaal nieuws dat u raakt. Maar dat niet alleen. Het is volwaardige krant met al het belangrijke landelijke en buitenlandse nieuws. Met achtergronden en analyses van wat het voor u betekent.

IJmuider Courant is en blijft in de eerste plaats een regionaal dagblad. Geen enkele krant in de Nederland (en de rest van wereld) is zo goed op hoogte wat er in uw regio en in uw woonplaats speelt; op politiek en economisch gebied, maar ook sportief en cultureel.

Ook de populaire bijlagen UIT (op donderdag) en GOED WONEN (op zaterdag) hebben een sterk regionaal karakter. Evenals het SPORT tabloid dat u op maandag ontvangt.

Dus woont u in of net buiten Velsen, Driehuis, Santpoort-Noord, Velserbroek, Velsen-Zuid, IJmuiden, Velsen-Noord of Santpoort-Zuid, neem dan nu een abonnement IJmuider Courant.

VRIJ Magazine

Voor het weekend ontvangt u bij de zaterdageditie het magazine VRIJ. Dit kleurrijke tijdschrift gaat over de mooie (en soms uitdagende) dingen, zoals reizen, wonen en relaties. In inspirerende (foto)reportages en interviews wordt u meegenomen in het leven en de avonturen van anderen.

Stel uw IJmuider Courant abonnement samen

Ieder abonnement is inclusief IJmuider Courant digitaal. Dit omvat alle digitale edities, evenals onbeperkt toegang tot de (premium-)artikelen online en in de app. Als dit voor u volstaat, is het voordelige (en duurzame) digitaal abonnement voor u.

Als u daarnaast 6 dagen per week de krant ook op papier wil ontvangen, kies dan voor een compleet abonnement. U krijgt dan alles wat IJmuider Courant te bieden heeft; digitaal en op papier. Mocht u eigenlijk alleen in het weekend een rustig moment voor de papieren krant vinden, dan is het zaterdagabonnement uw beste keuze.

IJmuider Courant proefabonnement

Helaas biedt de uitgever, Mediahuis, geen proefabonnementen. En er is dus ook geen proefabonnement IJmuider Courant. In plaats daarvan geeft de uitgever extra korting op jaarabonnementen. En hoe meer jaren, hoe meer voordeel.

Hiermee bespaart u meer geld dan met een proefabonnement. Maar er is dus helaas geen mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met de krant. Hiervoor zult u een of meerdere nummers los moeten kopen in de winkel.

Voordelen van Haarlems Dagblad abonnement

 • Iedere dag een heerlijke ochtendkrant
 • Alle edities altijd digitaal en papier naar wens
 • Onbeperkt toegang tot online premium-artikelen
 • Iedere zaterdag VRIJ magazine
 • Veel voordeliger dan in de winkel

Verspreidingsgebied - IJmuider Courant wordt bezorgd in Velsen, Driehuis, Santpoort-Noord, Velserbroek, Velsen-Zuid, IJmuiden, Velsen-Noord en Santpoort-Zuid.

Postcodes: 1991, 1992, 1951, 1971 t/m 1976, 1981, 1985, 2071, 2082

IJmuider Courant Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van IJmuider Courant. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over IJmuider Courant klantenservice