Woonmagazines

De mooiste woonmagazines vindt u op Abonnement.nl. Heerlijke tijdschriften met prachtige huizen en inspirerende interieurs. Met DIY-tips voor de kinderkamer tot inspiratie voor de renovatie van landhuizen. U leest er over in de woontijdschriften hieronder.
Bekijk ondermeer de aanbiedingen voor Residence: het luxe woonmagazine met oog voor interieur, kunst en reizen. Vergezel de redactie naar de mooiste huizen in binnen- en buitenland. En hou het meest exclusieve woonaanbod in Nederland en België in de gaten.

Woonmagazines aanbiedingen

De mooiste woonmagazines vindt u op Abonnement.nl. Heerlijke tijdschriften met prachtige huizen en inspirerende interieurs. Met DIY-tips voor de kinderkamer tot inspiratie voor de renovatie van landhuizen. U leest er over in de woontijdschriften hieronder.

Veelgestelde vragen

In Nederland richten verschillende tijdschriften zich richten op interieurontwerp, woninginrichting en lifestyle. Hier worden enkele populaire woonbladen genoemd:

 1. vtwonen: vtwonen is een van de bekendste woontijdschriften in Nederland. Het biedt inspiratie en tips voor interieurontwerp, decoratie, tuinieren en DIY-projecten.
 2. Eigen Huis & Interieur: Dit tijdschrift richt zich op interieurontwerp, architectuur en lifestyle. Het bevat reportages over inspirerende interieurs, interviews met ontwerpers en informatie over trends en producten.
 3. Residence: Residence is een luxueus woontijdschrift over high-end interieurontwerp, architectuur, kunst en reizen. Het toont prachtige interieurs en biedt inzicht in exclusieve woonstijlen.
 4. Ariadne at Home: Ariadne at Home is een tijdschrift dat kiest voor een warme, landelijke en romantische woonstijl. Het bevat ideeën voor interieurdecoratie, DIY-projecten en tuinieren.
 5. Seasons: Seasons is een lifestylemagazine dat zich niet alleen op wonen richt, maar ook op tuinieren, koken en reizen. Het bevat inspiratie voor natuurlijke en seizoensgebonden keuzes.
 6. Stijlvol Wonen: Dit tijdschrift biedt inspiratie voor hedendaags interieurdesign, met aandacht voor kleur, materialen en meubels. Het bevat ook tips voor het inrichten van kleine ruimtes en het creëren van een harmonieus interieur.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de beschikbare woontijdschriften. Bekijk de aanbiedingen voor alle woonbladen op Abonnement.nl.

Hoewel smaken kunnen verschillen, zijn dit 5 van de meest populaire woontijdschriften in Nederland:

 1. vtwonen: vtwonen richt zich op interieurontwerp, decoratie, styling en tuinieren. Alles voor een stijlvol en persoonlijk huis.
 2. Eigen Huis & Interieur: Dit gerenommeerde woontijdschrift concentreert zich op binnenhuisarchitectuur, design en lifestyle. Een inspirerende mix van interieurs, trends en producten.
 3. Ariadne at Home: In Ariadne at Home leest u over huisdecoratie, DIY-projecten en creatieve ideeën voor het interieur. Praktische tips en inspiratie voor een gezellig en sfeervol huis.
 4. Stijlvol Wonen: Stijlvol Wonen richt zich op exclusieve interieurs, luxe woonstijlen en design. Een uniek inkijkje in de mooiste woningen.
 5. Residence: Dit klassieke, hoogwaardige woontijdschrift toont exclusieve woonhuizen, het werk van bekende of opkomende interieurontwerpers en de nieuwste trends op het gebied van wonen. Misschien wel het mooiste woonmagazine van Nederland.

Uw woonstijl. Uw woonmagazine.

Woonmagazines zijn een bron van inspiratie voor iedereen die zijn of haar huis een persoonlijke touch wil geven. Of u nu houdt van een moderne, minimalistische stijl of juist van een warme, landelijke uitstraling, er is altijd een woonmagazine dat bij uw smaak past. Van industriële lofts tot bohemian interieurs, deze tijdschriften brengen diverse woonstijlen tot leven. Ze bieden een schat aan ideeën, van kleurenschema’s en meubelkeuzes tot slimme opbergoplossingen en decoratietips.

Maak van uw huis een thuis

Het omtoveren van een huis naar een thuis is vaak een reis van creativiteit en inspiratie. Woonmagazines spelen hierin een cruciale rol. Ze laten zien hoe kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken. Denk aan het toevoegen van kleurrijke kussens op de bank, het ophangen van persoonlijke kunstwerken of het herinrichten van een kamer met vintage vondsten. Ook kunt u leren hoe u met behulp van verlichting de juiste sfeer creëert in uw woonruimte. Inspiratie kan komen uit artikelen over slimme indelingen voor kleine ruimtes, het gebruik van duurzame materialen of het creëren van multifunctionele woonkamers. Met deze tips en ideeën kunt u uw eigen unieke stijl ontwikkelen en uw huis aanpassen aan uw persoonlijke behoeften en wensen.

In en rondom het huis

Woonmagazines beperken zich niet alleen tot de binnenkant van het huis. Veel van deze tijdschriften besteden ook aandacht aan de buitenruimte. Of u nu een ruime tuin heeft of een klein balkon, er zijn talloze ideeën te vinden over hoe u deze optimaal kunt benutten. Artikelen over tuinontwerp laten zien hoe u verschillende planten en bloemen kunt combineren om een harmonieuze en onderhoudsvriendelijke tuin te creëren. Ook geven ze tips over het kiezen van de juiste tuinmeubelen en accessoires om een buitenruimte te maken waar u het hele jaar door van kunt genieten. Daarnaast vindt u in deze magazines vaak informatie over het onderhouden van uw tuin, zoals snoeitips, bemesting en het bestrijden van ongedierte, zodat uw buitenruimte altijd in topconditie is.

Top 5 woonmagazines

Eigen Huis & Interieur

Eigen Huis & Interieur biedt een breed scala aan stijlen, van modern en strak tot klassiek en gezellig. Dit tijdschrift staat bekend om zijn prachtige fotografie en diepgaande artikelen over interieurontwerp, architectuur en kunst. Het inspireert lezers met binnenkijkers in bijzondere huizen en praktische tips voor elke kamer in huis.

ELLE Decoration

ELLE Decoration is een toonaangevend woonmagazine dat trends op het gebied van interieurontwerp belicht. Met een focus op design en innovatie, brengt dit tijdschrift de laatste nieuwtjes uit de wereld van woondecoratie. Van stijlvolle meubels tot decoratieve accessoires, ELLE Decoration helpt u uw huis een eigentijdse en elegante uitstraling te geven.

JAN Living

JAN Living is een bron van inspiratie voor iedereen die houdt van een persoonlijke en authentieke woonstijl. Met verhalen over bijzondere interieurs, creatieve doe-het-zelf projecten en praktische woonideeën, biedt JAN Living een frisse kijk op wonen. Het magazine richt zich op het creëren van een warm en gastvrij huis waar iedereen zich thuis voelt.

Residence

Residence staat synoniem voor luxe en elegantie. Dit woonmagazine neemt u mee naar de mooiste huizen en tuinen, zowel in Nederland als internationaal. Met artikelen over high-end interieurontwerp, kunst en cultuur, biedt Residence een kijkje in de wereld van stijlvolle en verfijnde woonstijlen. Het is de perfecte gids voor liefhebbers van exclusief wonen.

Scandinavian Living

Scandinavian Living richt zich op de populaire Scandinavische woonstijl, gekenmerkt door minimalisme, functionaliteit en natuurlijke materialen. Dit magazine laat zien hoe u de serene en warme sfeer van het noorden in uw eigen huis kunt brengen. Van interieurontwerp en architectuur tot lifestyle en reizen, Scandinavian Living biedt een uitgebreid overzicht van alles wat de Scandinavische levensstijl te bieden heeft.