Avrobode

Kies voor een Avrobode abonnement met tot 45% korting op de winkelprijs. Dit is uw wekelijkse gids voor de beste films en tv-programma’s. Met een abonnement op Avrobode leest u elke week alle verhalen van de redactie en interviews met Nederlandse en buitenlandse sterren. Daarnaast is er natuurlijk elke dag een puzzel te kraken en het programma-aanbod voor de komende avond te bestuderen.

Aanbiedingen

Avrobode abonnement

De Avrobode is een overzichtelijke en duidelijke tv-gids. Wekelijks vindt u een uitgebreid overzicht van alle tv-zenders. Zo mist u nooit meer uw favoriete programma.

Een modern programmablad biedt echter meer dan overzicht. En de Avrobode vormt hierop geen uitzondering. Naast de programmering vindt u in dit fijne omroepblad ook achtergrondverhalen bij nieuwe series en films en interviews met tv-persoonlijkheden uit binnen- en buitenland. Zo volgt u niet alleen uw favoriete programma van dit moment, maar vindt u ook uw nieuwe favoriet.

Neem nu een voordelig Avrobode abonnement. Mis nooit meer een fijn programma. En geniet wekelijks van een ontspannen leesmoment.

Uw persoonlijke kijkplan

Wanneer u een Avrobode abonnement heeft afgesloten, kunt u met uw abonneenummer online registreren en inloggen bij Mijn Avrobode. Vervolgens kunt u in het digitale programma-overzicht uw eigen "kijkplan" samenstellen. Hierin selecteert u de programma's, die u wil zien en volgen. En de digitale tv-gids geeft u vervolgens een persoonlijk overzicht waarin staat wanneer u wat kunt kijken; heel overzichtelijk en duidelijk, zonder programma's en informatie waarin u niet geïnteresseerd bent. Het kijkplan is uw persoonlijke tvgids voor de komende 7 dagen.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op Avrobode. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u Avrobode voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Op dit moment biedt Avrobode helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Een jaarabonnement op Avrobode kost €49,00 . Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op Avrobode neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van Avrobode

" Ik kijk uit, elke dinsdag, naar dit informatieve, kleurrijke blad. Overzichtelijk en gelukkig niet vol reclame. Nu zijn er de zomeredities, de twee weken gids, een dik ... "

" Nergens in het blad vind je een keuze van kanalen bij diverse zenders (zie bv. MAX omroepblad - die doen dat wel), Het zou een boel zappen scheen. En dan de kwaliteit ... "

" Veel informatie over films en duidelijk aangegeven als een nieuw programma verschijnt. Allerlei onderwerpen en goede informatie daarover. "

" Super leuke TVgids met duidelijke beschrijvingen van de programma's. En extra informatie over films. Ook leuke artikelen over TVseries- of personen. Een gids, die ik ... "

" Een fijn overzichtelijk blad de AVRO bode, we hebben de AVRO bode al jaren, we zijn er aan gewend, wil het niet ruilen voor een andere. Mits het te duur wordt, moet ... "

" Een zalig blad, alles bij de hand en je hoeft nooit wat te missen! "

" Overzichtelijk en goed te lezen voor mij. "

" Zoals de titel al zegt ben ik zeer tevreden met deze gids "

" We willen de Avrobode niet inruilen voor welk ander radio/tvblad. Dan moeten we dus wel tevreden zijn. "

" Lekker makkelijk als je iets vergeten bent, dat is makkelijker terug te kijken dan op de tv zelf. "