JFK Magazine abonnementen

Kies voor een JFK Magazine abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. Hét mannen-lifestyle-magazine van Nederland. Met in ieder nummer journalistiek en fotografie met internationale allure. Dit tijdschrift geeft iedere man alles wat hij wil op het gebied van 'entertainment, style, watches, women, wheels and gadgets'. U kunt ook een JFK Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,50 23,85
3 nummers Stopt automatisch
27% korting

€34,99 47,70
6 nummers
27% korting

€69,99 95,40
12 nummers
27% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op JFK Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 23,85
3 nummers
27% korting

€34,99 47,70
6 nummers
27% korting

€69,99 95,40
12 nummers
27% korting

Laatste reviews

  • Michiel S

Mooi blad (voor op tafel). Komt niet vaak uit maar ik vind dat juist lekker.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over JFK Magazine

JFK heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé lifestyleglossy voor mannen. Met een inhoud en uitstraling die net even anders dan anders is: brutaler, scherper, modischer, origineler, breder en journalistieker, maar wel altijd toegankelijk.

Scherp. Stijlvol. Luxe. Authentiek. Edgy. Topjournalistiek. Prachtige fotografie. Toonaangevende modeseries. Strakke vormgeving. Internationale uitstraling. Coole covers. Indrukwekkende omvang. JFK biedt het allemaal.

Een JFK Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €17,50. Met tot 27% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor JFK Magazine. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met JFK Magazine

Met een proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit bijzondere tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U zit dus nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Een JFK Magazine proefabonnement is er al voor €17,50.

JFK Magazine cadeau geven

U kunt een abonnement op JFK Magazine ook cadeau doen. Voor €17,50 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die JFK Magazine met plezier zal lezen? Geef een JFK Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €17,50)
  • 6x per jaar als eerste JFK Magazine thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 27% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van JFK Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.