JFK Magazine abonnementen

Kies voor een JFK Magazine abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. Hét mannen-lifestyle-magazine van Nederland. Met in ieder nummer journalistiek en fotografie met internationale allure. Dit tijdschrift geeft iedere man alles wat hij wil op het gebied van 'entertainment, style, watches, women, wheels and gadgets'. U kunt ook een JFK Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,50 23,85
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
27% korting

€34,99 47,70
1 jaar (6 nrs.)
27% korting

€69,99 95,40
2 jaar (12 nrs.)
27% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op JFK Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 23,85
6 maanden (3 nrs.)
27% korting

€34,99 47,70
1 jaar (6 nrs.)
27% korting

€69,99 95,40
2 jaar (12 nrs.)
27% korting

Laatste reviews

  • Michiel S

Mooi blad (voor op tafel). Komt niet vaak uit maar ik vind dat juist lekker.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over JFK Magazine

JFK heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé lifestyleglossy voor mannen. Met een inhoud en uitstraling die net even anders dan anders is: brutaler, scherper, modischer, origineler, breder en journalistieker, maar wel altijd toegankelijk.

Scherp. Stijlvol. Luxe. Authentiek. Edgy. Topjournalistiek. Prachtige fotografie. Toonaangevende modeseries. Strakke vormgeving. Internationale uitstraling. Coole covers. Indrukwekkende omvang. JFK biedt het allemaal.

Proefabonnement JFK

Een JFK proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit stijlvolle magaine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". U hoeft dus niet op te zeggen; het abonnement wordt door de uitgever stopgezet zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd.

JFK cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Dus wilt u een partner of vriend verrassen? En hem iets cadeau doen waar hij maandenlang plezier van heeft? Geef een JFK abonnement cadeau.

Voordelen JFK abonnement

  • 6x per jaar JFK als eerste in de bus
  • Exclusieve kortingsacties
  • Digitaal en online lezen
  • Vrijblijvend kennis maken met een JFK proefabonnement*
  • Korting ten opzichte van de winkelprijs

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

JFK Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van JFK Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over JFK Magazine klantenservice