JFK Magazine abonnementen

Kies voor een JFK Magazine abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. Hét mannen-lifestyle-magazine van Nederland. Met in ieder nummer journalistiek en fotografie met internationale allure. Dit tijdschrift geeft iedere man alles wat hij wil op het gebied van 'entertainment, style, watches, women, wheels and gadgets'. U kunt ook een JFK Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,50 23,85
3 nummers Stopt automatisch
27% korting

€34,99 47,70
6 nummers
27% korting

€69,99 95,40
12 nummers
27% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op JFK Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 23,85
3 nummers
27% korting

€34,99 47,70
6 nummers
27% korting

€69,99 95,40
12 nummers
27% korting

Laatste reviews

  • Michiel S

Mooi blad (voor op tafel). Komt niet vaak uit maar ik vind dat juist lekker.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over JFK Magazine

JFK heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé lifestyleglossy voor mannen. Met een inhoud en uitstraling die net even anders dan anders is: brutaler, scherper, modischer, origineler, breder en journalistieker, maar wel altijd toegankelijk.

Scherp. Stijlvol. Luxe. Authentiek. Edgy. Topjournalistiek. Prachtige fotografie. Toonaangevende modeseries. Strakke vormgeving. Internationale uitstraling. Coole covers. Indrukwekkende omvang. JFK biedt het allemaal.

Wat kost een abonnement op JFK Magazine? Voor wie JFK Magazine wil proberen is er al een aanbieding vanaf €17,50. En u profiteert van tot 27% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor JFK Magazine. En kies het abonnement dat bij u past.

JFK Magazine verschijnt 6x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met JFK Magazine

Wilt u JFK Magazine eerst vrijblijvend proberen alvorens u een doorlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Let op de toevoeging "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het abonnement dus niet op te zeggen. Er is al een JFK Magazine proefabonnement voor €17,50.

JFK Magazine cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op JFK Magazine? Dat is mogelijk. Voor €17,50 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een familielid zomaar verblijden? Geef een tijdelijk abonnement op JFK Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 27% korting op de winkelprijs
  • 6x per jaar als eerste JFK Magazine in de bus
  • Geef een cadeauabonnement aan een ander voor €17,50

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van JFK Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.