VARAgids

Kies voor een VARAgids abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Een fijne tv-gids met een helder programmaoverzicht. Lees de persoonlijke verhalen van bekende tv-persoonlijkheden en columns van o.m. Youp van het Hek. En profiteer van exclusieve kortingsacties en boekenvoordeel voor abonnees. Niet overtuigd? Kies voor een VARAgids proefabonnement en neem zelf een kijkje in dit fijne magazine.

Aanbiedingen

VARAgids abonnement

De VARAgids geeft u overzicht over het soms overweldigende tv- en radioaanbod. Iedere edities brengt een handige weergave van alle programma 's op tv en radio. En dit wordt aangevuld met interessante achtergrondartikelen en interviews.

In de VARAgids ziet u in één oogopslag welke programma's er op tv verschijnen. In het overzichtelijke programmaoverzicht ziet u gelijk uw favoriete programma en welke films op welke zenders worden uitgezonden. Maar de VARAgids biedt meer dan alleen een handig tv-overzicht. In het weekblad vindt u ook relevante achtergrondinformatie en filmnieuws. Interessante informatie die prettig leest en u helpt te kiezen uit het enorma media-aanbod.

De VARAgids is de opvolger van het voormalige VARA TV Magazine: één van de grondleggers van het moderne omroepblad. De vernieuwde gids is een uitgave van de VARA, de omroep van onder meer de populaire programma 's De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman.

Proefabonnement VARAgids

Een VARAgids proefabonnement geeft u de mogelijkheid voordelig en vrijblijvend kennis te maken met de VARAgids. Momenteel ontvangt u het omroepblad 20 weken voor slechts €10. Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch.

Voordelen van een abonnement VARAgids

  • Het leukste mediatijdschrift van Nederland
  • Journalistieke verhalen, columns en interviews
  • Vrijblijvend* en voordelig kennis maken
  • Ontvang alle nieuwe nummers als eerste
  • Lees de VARAgids digitaal

* Alleen als "stopt automatisch" staat vermeld.

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Met een VARAgids proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met het tijdschrift. Na de actieperiode stoppen het abonnement en de bezorging automatisch. Een proefabonnement herkent u aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Er is al proefabonnement op VARAgids voor €12,95.
Op dit moment biedt VARAgids helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Een jaarabonnement op VARAgids kost €44,95 . Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op VARAgids neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van VARAgids

" De Vara gids is een fijne gids, duidelijk overzicht van de belangrijkste zenders. En de rubriek die ik zo leuk vind: "Buis en haard"! "

" Leuke artikelen, overzichtelijke aanduiding van de tv-programma's. "

" Het is een soort rust als ik door de VARA Gids blader en lees. Duidelijk en overzichtelijk indelingen. Ook inhoudelijke tekst. Kortom een prettige gids binnen een oerwoud ... "

" Fijn blad met mooie interviews , duidelijke gids. Houden zo! "

" Het is en blijft een vertrouwde tv-gids, de programma’s die aan de rechterkant aanbevolen staan sluiten precies aan op onze voorkeur, de lay-out is altijd mooi en ... "

" Een zeer overzichtelijke gids met leuke achtergrondinformatie en fijne columns. "

" Goeie interviews. "

" De gids is overzichtelijk en duidelijk en leuke verhalen er ook nog bij!!! "

" Een serieuze gids, maar ook weer niet te zwaar op de hand. De gids heeft inhoud op een goede manier. "

" De Varagids is een fijn blad, heel overzichtelijk en duidelijk. Staat voldoende infomatie in en leuke verhalen. Wij zijn heel tevreden met de Varagids! "