Winq abonnementen

Kies voor een Winq abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. Nederlands grootste queer lifestylemagazine. U kunt ook een Winq abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€10,00 17,90
4 maanden
44% korting

€29,95 53,70
1 jaar
44% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Winq cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 26,85
6 maanden
44% korting

€29,95 53,70
1 jaar
44% korting

Laatste reviews

Over Winq

Winq Magazine is hét tijdschrift over queer-gerelateerde onderwerpen en kwesties. Het magazine heeft een unieke reputatie opgebouwd als een bron voor nieuws, verhalen en culturele ontwikkelingen die relevant zijn voor de lhbtiqa+-gemeenschap in Nederland.

In ieder nummer behandelt Winq een breed scala aan onderwerpen, waaronder lifestyle, mode, kunst, entertainment en maatschappelijke kwesties. Het heeft interviews met prominente figuren binnen en buiten de queer gemeenschap en biedt ruimte voor discussie over diverse thema's.

Met een sterke visuele presentatie en redactionele inhoud probeert Winq een inclusieve benadering te hanteren en de diversiteit van de queer gemeenschap te weerspiegelen.

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €10,00. U geniet tot 44% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Winq. En kies uw abonnement.

Winq digitaal lezen

Als abonnee van Winq leest u alle edities op papier én op uw smartphone en tablet.

Winq cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk Winq abonnement? Dat kan. Er is al een cadeauabonnement voor €15,00. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) zomaar verblijden? Geef Winq cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 44% goedkoper dan het magazine los kopen
  • 6x per jaar als eerste Winq in de bus
  • Lees het magazine op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Winq op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.