Panorama

Kies voor een Panorama abonnement met tot 17% korting op de winkelprijs. Sport, strijd achter de schermen, misdaad, seks en vele andere onderwerpen komen samen in dit roemrijke mannenmagazine.

Panorama abonnement

Panorama is hét tijdschrift voor de echte man. Met diepgravende verhalen over keiharde misdaad, interviews met markante figuren uit showbizz, politiek en sport, en opvallende fotografie, biedt Panorama infotainment van de hoogste kwaliteit. Het blad combineert serieuze journalistiek met een vleugje humor, perfect voor mannen die van ontspanning en informatie houden.

Diepgravende misdaadjournalistiek

Panorama staat bekend om zijn gedetailleerde misdaadjournalistiek. Elke editie brengt u verhalen die verder gaan dan de krantenkoppen, met analyses en achtergronden die u nergens anders leest. Dit maakt het blad een betrouwbare bron voor degenen die geïnteresseerd zijn in de wereld van criminaliteit en rechtshandhaving.

Opvallende fotografie en interviews

Naast scherpe journalistiek biedt Panorama ook indrukwekkende fotografie en boeiende interviews. Of het nu gaat om bekende sporters, politieke figuren of opvallende persoonlijkheden uit de showbizz, Panorama zorgt ervoor dat u de meest interessante verhalen en beelden voorgeschoteld krijgt. De mix van serieus en luchtig maakt elk nummer een genot om te lezen.

Humor en infotainment

Panorama biedt een unieke mix van informatie en entertainment. De losse toon en mannenhumor zorgen ervoor dat het blad niet alleen informatief maar ook vermakelijk is. Dit maakt het de perfecte keuze voor lezers die graag op de hoogte blijven, maar ook willen lachen.

Met in ieder nummer:

  • Diepgravende misdaadjournalistiek
  • Interviews met relevante personen
  • Bijzondere fotografie
  • Humor en ontspanning

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €50,00. Met tot 17% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle aanbiedingen voor Panorama. En profiteer van dit voordeel.

Panorama digitaal lezen

Met een abonnement op Panorama ontvangt u elke editie op papier én digitaal.

U kunt Panorama tevens online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Met uw abonnementsnummer koppelt vervolgens u eenmaal uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Eenmaal gedownloade edities kunt u daarna opnieuw raadplegen zonder internet.

Panorama cadeau geven

U kunt een Panorama abonnement ook cadeau geven. Voor €50,00 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid gewoon verblijden? Geef een tijdelijk abonnement op Panorama cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €50,00)
  • 53x per jaar Panorama in de bus
  • Bespaar tot 17% op de winkelprijs
  • Lees het magazine op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Panorama op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Panorama abonnement is verkrijgbaar vanaf €50,00. En een cadeauabonnement vanaf €50,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Panorama heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Panorama abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor Panorama cadeauabonnementen te zien. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Panorama cadeauabonnement voor €50,00.

Na het bestelde aantal nummers stopt het geschonken abonnement vanzelf.. Het is niet nodig om het cadeauabonnement op te zeggen.

Een jaarabonnement op Panorama kost €199,00. Voor deze prijs ontvangt u 53 keer Panorama gratis bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Als abonnee van Panorama heeft u ook altijd toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Panorama komt 53 keer per jaar uit.

Als u Panorama in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Panorama. De uitgever vertelt u graag over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt middels een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Panorama. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Panorama, neemt u contact op met de klantenservice van Panorama. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonneenummer vindt u (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Panorama

" Actuele verhalen, goed om in te lezen. "

" Kijk elke keer weer uit naar een nieuwe editie. Mag meer bladzijden krijgen. "

" Panorama is een heel interessant blad, niet alleen nieuws van de wereld maar ook de verharding en misdaad in Nederland komt wekelijks aan bod. "

" Vindt het een mooi blad met goede reportages, zou het iedereen aanraden. "

" Tijdens de zomer las ik graag veel leesmomenten in, op of bij het water, onder het genot van een kopje koffie of een wijntje. Panorama is daar onlosmakelijk mee ... "

" Panorama is een leuk blad waar altijd wel een paar leuke artikelen of weetjes in staan. Echter valt me op dat ik het tijdschrift best wel snel uit heb en veel dingen ... "

" Goede artikelen.....sommige up to date, andere nostalgisch.......hele goede mix. "

" Al jarenlang regelmatig mijn favoriete weekblad met veel artikelen die mijn interesse hebben. "

" Ik zie wekelijks uit naar de nieuwe uitgave van Panorama. Een blad vol met leuke en spannende artikelen. Uw blad speelt wekelijks goed in op actuele zaken uit onze ... "

" Goede artikelen en leest lekker makkelijk weg. Misschien meer true Crime en minder Games .... O ja.....beetje slap papier...(blad scheurt zeer snel). "