TV Krant

Kies voor een TV Krant abonnement met tot 54% korting op de winkelprijs. De fijnste no-nonsense tv-gids van Nederland. Met heel veel informatie over wat er op televisie is, filmrecensies in populaire rubrieken als Nieuw in de Bioscoop en Filmhuis, en reviews van nieuwe games en gadgets. Helder. Voordelig. En gewoon leuk. Dat is TV Krant.

TV Krant abonnement

TV Krant is het goedkoopste en meest overzichtelijke programmablad van Nederland. Met een TV Krant abonnement bent u iedere week op de hoogte van: alle films die in die week op tv te zien zijn, met sterwaardering. De nieuwste bioscoopfilms, recensies van de nieuwste dvd's, games en cd's en exclusieve voorpremieres en veel prijsvragen.

De redactie heeft een tijd geleden aan houders van een abonnement TV Krant gevraagd wat ze van een tv-gids en de TV Krant in het bijzonder verwachten. Ze waren zeer tevreden. Maar er kwamen ook suggesties voor verbetering. En een aantal wensen staken er met kop en schouders bovenuit. U vindt ze vanaf nu terug in de vernieuwde TV Krant:

  • Meer dagelijkse tv- en filmtips
  • Betere leesbaarheid o.a. door een groter lettertype
  • Meer aandacht voor Netflix, Pathé, NL Ziet e.a.
  • Heldere aanduiding van genre (docu, sport, natuur etc.)

Kortom, nog informatiever, leesbaarder en overzichtelijker. En dus nóg meer waar voor uw geld! De bestaande favoriete rubrieken Beeldbuzz, Nieuw in de bioscoop en Filmhuis, Horoscoop en Puzzel hoeft u uiteraard niet te missen.

Proefabonnement TV Krant

De uitgever biedt op dit moment geen (aflopend) TV Krant proefabonnement. Ter kennismaking krijgt u een mooie korting op de normale abonnementsprijs (en nog meer op de winkelprijs). Daarnaast werkt TV Krant veelal met welkomstgeschenken zoals cadeaubonnen voor bekende online winkels.

Als u na de actieperiode besluit uw TV Krant abonnement op te zeggen, is dat snel en eenvoudig te doen met behulp van de contactgegevens op de pagina.

Voordelen van een TV Krant abonnement

  • De gids tweewekelijks gratis thuisbezorgd
  • Een programmaoverzicht van wel 10 pagina's per uitzenddag
  • Talloze kijktips en recensies van series en films
  • Achtergrondinformatie en columns
  • Vrijblijvend* en met korting

* Uitsluitend bij aanbiedingen met de vermelding "stopt automatisch".

Veelgestelde vragen

U kunt TV Krant cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €32,50. Selecteer 'Geef cadeau' om de aanbieding(en) voor een cadeauabonnement te zien. U hoeft niet op te zeggen. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op TV Krant. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u TV Krant voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Op dit moment biedt TV Krant helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Een jaarabonnement op TV Krant kost €32,50 . Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op TV Krant neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van TV Krant

" Goed blad. "

" Heb jaren het blad, de laatste weken niet bezorgd. Geprobeerd te bellen mislukt....jammer. Wat is er aan de hand?? "

" Leuk blad, jammer dat ik het al 2 weken niet heb ontvangen, wel betaald. "

" Lees altijd de sterrebeelden en doe de puzzel onder de reclames. "

" Alles wat er op TV komt staat erin, zou nog een puzzel in kunnen staan, sudoku of zweedse puzzel voor opvulling van de reclameblokken waar we verplicht naar moeten ... "

" Iedere week streept mijn man alle programma's aan die hij wil zien. "

" Mooie overzichtelijk blad. "

" Voldoet aan alle eisen die ik leuk vind. Hoef geen TV Gids met veel reclame. Weet geen zwakke punten van de TV Krant. "

" De dagelijkse filminformatie is handig en behulpzaam. "

" Ben tevreden over de TV krant, duidelijk overzicht van de zenders. "