Donald Duck

Kies voor een Donald Duck abonnement met tot 52% korting op de winkelprijs. Hét klassieke kindertijdschrift voor jong en oud. Met alle avonturen van deze bekende eend, zijn familie, zijn vrienden en een paar vijanden. Het blad dat iedereen aan het lezen krijgt. En waarvan hele families al generaties lang genieten.

Aanbiedingen

Donald Duck abonnement

Een Donald Duck abonnement betekent wekelijks als eerste het vrolijkste weekblad van NL in de bus! Uw (klein)kind en uzelf volgen Donald Duck, zijn neefjes, Oom Dagobert en hun vrienden op al hun grote en kleine avonturen. Zie hoe ze de Zware Jongens en de heks Zwarte Magica (per toeval) te slim af zijn. En hoe ze zich iedere week in en uit de nesten werken.

Geef een abonnement op Donald Duck cadeau aan uw kind of kleinkind. En geef zo het plezier van Donald Duck door aan een volgende generatie. U zult zien dat (zelfs als ze naar hele andere tekenfilms kijken op tv) alle kinderen van Donald Duck houden.

Is uw (klein)kind misschien nog iets te jong voor Donald Duck? Begin dan met Donald Duck Junior. Voor de echte (iets oudere) fans is er nog Donald Duck Extra. En voor meiden is er Katrien.

Voor wie Donald Duck wil proberen is er al een abonnement vanaf €7,50 per maand. Met tot 52% korting op de winkelprijs. Bekijk alle Donald Duck aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Donald Duck digitaal lezen

Abonnees van Donald Duck ontvangen alle nummers op papier én digitaal.

U kunt Donald Duck ook online lezen via Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Met het abonnementsnummer, dat u van Donald Duck ontvangt, activeert u uw abonnement via Tijdschrift.nl. Surf hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u alle nummers van Donald Duck ook altijd via de app van Tijdschrift.nl. Om eerder gedownloade nummers in te zien heeft u geen internetverbinding nodig. Deze nummers worden bewaard tot u ze verwijderd.

Voordelen van een abonnement

  • 52x per jaar Donald Duck vanzelf thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 52% korting op de winkelprijs
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Donald Duck op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Donald Duck is verkrijgbaar vanaf €7,50 per maand. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Donald Duck abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Als Donald Duck abonnee heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Donald Duck verschijnt 52 keer per jaar.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Donald Duck. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Donald Duck, neemt u contact op met de klantenservice van Donald Duck. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Donald Duck

" Dit blad vindt mijn dochter leuk, ze leest er vaak in. "

" Ik heb een cadeau abonnement donald duck gegeven omdat mijn kleindochter gek is van de Donald Duck en dit een leuke aanbieding was. "

" De hele familie kijkt iedere keer uit naar de nieuwe Donald Duck. Ik ook, hoewel ik hem zelf niet lees. Het is het langstlopende abonnement in de familie. "

" Ik vind alles leuk aan donald duck en lees alles "

" Vond het vroeger zelf ook een leuk blad en dat is het nog steeds. Zoontje had stimulans nodig om te gaan lezen, wat is er nou leuker dan een een donald duck .. en het ... "

" De kinderen lezen Donald Duck nog steeds erg graag. "

" het is gewoon een goed blad. het is niet aan leeftijd gebonden.als ik bij de dokter kom dan zie ik dat er heel wat mensen groot af klein.naar de donald duck zoeken. ... "

" Wat leuk dat dit stripblad nog steeds bestaat. Ik las dit vroeger al en nu kan ik Donald Duck weer met mijn kinderen lezen. Mijn zoontjes zijn groot fan van de ... "

" Mijn man (22jaar) is weg van de donald duck, en nog steeds. Vroeger was hij ook abonnee samen met zijn zusje..maar op een gegeven moment kwamen ze niet meer, een groot ... "

" Superleuk tijdschrift voor jong en oud. "