Donald Duck abonnementen

Kies voor een Donald Duck abonnement met tot 15% korting op de winkelprijs. Hét klassieke kindertijdschrift voor jong en oud. Met alle avonturen van deze bekende eend, zijn familie, zijn vrienden en een paar vijanden. Het blad dat iedereen aan het lezen krijgt. En waarvan hele families al generaties lang genieten.


€3,60 4,14per week
6 maanden
13% korting

€3,50 4,14per week
1 jaar
15% korting

Laatste reviews

 • JC

Dit blad vindt mijn dochter leuk, ze leest er vaak in.

 • joke barentsen

Ik heb een cadeau abonnement donald duck gegeven omdat mijn kleindochter gek is van de Donald Duck en dit een leuke aanbieding was.

 • Suzanne

De hele familie kijkt iedere keer uit naar de nieuwe Donald Duck. Ik ook, hoewel ik hem zelf niet lees. Het is het langstlopende abonnement in de familie.

 • Esmee jonge lezer

Ik vind alles leuk aan donald duck en lees alles

 • VR

Vond het vroeger zelf ook een leuk blad en dat is het nog steeds. Zoontje had stimulans nodig om te gaan lezen, wat is er nou leuker dan een een donald duck .. en het werkt ..hij kijkt er naar uit dat er weer een nieuwe duck in de bus valt.

 • liesbeth

De kinderen lezen Donald Duck nog steeds erg graag.

 • hieke

het is gewoon een goed blad. het is niet aan leeftijd gebonden.als ik bij de dokter kom dan zie ik dat er heel wat mensen groot af klein.naar de donald duck zoeken. geweldig. dat doet je weer een beetje aan je eigen jeugd denken.

 • J. Verhagen

Wat leuk dat dit stripblad nog steeds bestaat. Ik las dit vroeger al en nu kan ik Donald Duck weer met mijn kinderen lezen. Mijn zoontjes zijn groot fan van de woudlopers!

 • M Zaal

Mijn man (22jaar) is weg van de donald duck, en nog steeds. Vroeger was hij ook abonnee samen met zijn zusje..maar op een gegeven moment kwamen ze niet meer, een groot raadsel! Maar oma woonden toen ook nog thuis en had ze allemaal onder haar kussen verstopt! Ze waren gelukkig weer terecht! Zo nu en dan dan word hij ook nog eens verrast met een donald duck, en die is dan ook binnen 5 minuten helemaal uit! Donald duck is leuk voor jong en oud! :-)

 • Amarins

Superleuk tijdschrift voor jong en oud.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Niet goedkoop

Over Donald Duck

Een Donald Duck abonnement betekent wekelijks als eerste het vrolijkste weekblad van NL in de bus! Uw (klein)kind en uzelf volgen Donald Duck, zijn neefjes, Oom Dagobert en hun vrienden op al hun grote en kleine avonturen. Zie hoe ze de Zware Jongens en de heks Zwarte Magica (per toeval) te slim af zijn. En hoe ze zich iedere week in en uit de nesten werken.

Geef een abonnement op Donald Duck cadeau aan uw kind of kleinkind. En geef zo het plezier van Donald Duck door aan een volgende generatie. U zult zien dat (zelfs als ze naar hele andere tekenfilms kijken op tv) alle kinderen van Donald Duck houden.

Is uw (klein)kind misschien nog iets te jong voor Donald Duck? Begin dan met Donald Duck Junior. Voor de echte (iets oudere) fans is er nog Donald Duck Extra. En voor meiden is er Katrien.

Voor wie wil kennismaken met Donald Duck is er al een aanbieding vanaf €3,50 per week. U profiteert van tot 15% korting op de prijs in de winkel. Bekijk alle Donald Duck aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Donald Duck digitaal lezen

Als abonnee van Donald Duck leest u alle nummers op papier én online.

U kunt Donald Duck tevens online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Hierna volgt u de instructies activeert u uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle edities van Donald Duck eenvoudig via de app van Tijdschrift.nl. Nummers, die u met de app heeft gedownload, blijven offline in te zien.

Voordelen van een abonnement

 • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone
 • 52x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
 • Een abonnement is tot 15% goedkoper dan het magazine los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Donald Duck op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.