Donald Duck abonnementen

Kies voor een Donald Duck abonnement met tot 70% korting op de winkelprijs. Hét klassieke kindertijdschrift voor jong en oud. Met alle avonturen van deze bekende eend, zijn familie, zijn vrienden en een paar vijanden. Het blad dat iedereen aan het lezen krijgt. En waarvan hele families al generaties lang genieten.


€4,00 13,00
4 nummers Stopt automatisch
70% korting

€3,25 3,64per week
1 jaar
11% korting

€3,00 3,64per week
2 jaar
17% korting

€2,75 3,64per week
3 jaar
24% korting

Donald Duck Junior voor 5 jaar en ouder

Is uw (klein)kind misschien nog een beetje jong voor de "grote Donald Duck"? Begin dan met abonnement op Donald Duck Junior. Met dit vrolijke blad leren kinderen vanaf 5 jaar spelenderwijs beter lezen.


€9,99 13,00
4 nummers onze keuze Stopt automatisch
23% korting

Laatste reviews

 • JC

Dit blad vindt mijn dochter leuk, ze leest er vaak in.

 • joke barentsen

Ik heb een cadeau abonnement donald duck gegeven omdat mijn kleindochter gek is van de Donald Duck en dit een leuke aanbieding was.

 • Suzanne

De hele familie kijkt iedere keer uit naar de nieuwe Donald Duck. Ik ook, hoewel ik hem zelf niet lees. Het is het langstlopende abonnement in de familie.

 • Esmee jonge lezer

Ik vind alles leuk aan donald duck en lees alles

 • VR

Vond het vroeger zelf ook een leuk blad en dat is het nog steeds. Zoontje had stimulans nodig om te gaan lezen, wat is er nou leuker dan een een donald duck .. en het werkt ..hij kijkt er naar uit dat er weer een nieuwe duck in de bus valt.

 • liesbeth

De kinderen lezen Donald Duck nog steeds erg graag.

 • hieke

het is gewoon een goed blad. het is niet aan leeftijd gebonden.als ik bij de dokter kom dan zie ik dat er heel wat mensen groot af klein.naar de donald duck zoeken. geweldig. dat doet je weer een beetje aan je eigen jeugd denken.

 • J. Verhagen

Wat leuk dat dit stripblad nog steeds bestaat. Ik las dit vroeger al en nu kan ik Donald Duck weer met mijn kinderen lezen. Mijn zoontjes zijn groot fan van de woudlopers!

 • M Zaal

Mijn man (22jaar) is weg van de donald duck, en nog steeds. Vroeger was hij ook abonnee samen met zijn zusje..maar op een gegeven moment kwamen ze niet meer, een groot raadsel! Maar oma woonden toen ook nog thuis en had ze allemaal onder haar kussen verstopt! Ze waren gelukkig weer terecht! Zo nu en dan dan word hij ook nog eens verrast met een donald duck, en die is dan ook binnen 5 minuten helemaal uit! Donald duck is leuk voor jong en oud! :-)

 • Amarins

Superleuk tijdschrift voor jong en oud.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Niet goedkoop

Over Donald Duck

Een Donald Duck abonnement betekent wekelijks als eerste het vrolijkste weekblad van NL in de bus! Uw (klein)kind en uzelf volgen Donald Duck, zijn neefjes, Oom Dagobert en hun vrienden op al hun grote en kleine avonturen. Zie hoe ze de Zware Jongens en de heks Zwarte Magica (per toeval) te slim af zijn. En hoe ze zich iedere week in en uit de nesten werken.

Geef een abonnement op Donald Duck cadeau aan uw kind of kleinkind. En geef zo het plezier van Donald Duck door aan een volgende generatie. U zult zien dat (zelfs als ze naar hele andere tekenfilms kijken op tv) alle kinderen van Donald Duck houden.

Is uw (klein)kind misschien nog iets te jong voor Donald Duck? Begin dan met Donald Duck Junior. Voor de echte (iets oudere) fans er nog Donald Duck Extra. En voor meiden is er Katrien.

Een Donald Duck abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Donald Duck wil proberen is er al een aanbieding vanaf €2,75. En tot 70% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Donald Duck. En kies uw abonnement.

Donald Duck verschijnt 52x per jaar.

Donald Duck digitaal lezen

Abonnees van Donald Duck ontvangen alle edities op papier en digitaal.

U kunt Donald Duck ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever van Donald Duck ontvangt, activeert u uw account bij Tijdschrift.nl. Ga hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u dit afgerond, leest u alle nummers van Donald Duck eenvoudig via Tijdschrift.nl. Om reeds gedownloade edities te lezen heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Deze nummers worden bewaard in de app tot u ze weer verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden op uw rekeningafschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

Vrijblijvend kennismaken met Donald Duck

Wilt u Donald Duck eerst zelf ervaren alvorens u een langlopend abonnement gaat? Kies dan voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen onderscheidt u door het kenmerk "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Er is al een Donald Duck proefabonnement voor €4,00.

Voordelen van een abonnement

 • Lees alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
 • Bespaar tot 70% op de winkelprijs
 • 52x per jaar Donald Duck op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Donald Duck op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.