Donald Duck abonnementen

Kies voor een Donald Duck abonnement met tot 7% korting op de winkelprijs. Hét kindertijdschrift voor jong en oud. Met alle avonturen van deze bekende eend, zijn familie, zijn vrienden en een paar vijanden. Het blad dat iedereen aan het lezen krijgt. En waarvan hele families al generaties lang genieten. U kunt ook een Donald Duck abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 27,00
2 maanden (9 nrs.) Stopt automatisch
7% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Donald Duck cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 27,00
2 maanden (9 nrs.)
7% korting

Donald Duck Junior voor 5 jaar en ouder

Is uw (klein)kind misschien nog een beetje jong voor de "grote Donald Duck"? Begin dan met abonnement op Donald Duck Junior. Met dit vrolijke blad leren kinderen vanaf 5 jaar spelenderwijs beter lezen.


€15,00 16,25
2 maanden (5 nrs.) Stopt automatisch
8% korting

Laatste reviews

 • JC

Dit blad vindt mijn dochter leuk, ze leest er vaak in.

 • joke barentsen

Ik heb een cadeau abonnement donald duck gegeven omdat mijn kleindochter gek is van de Donald Duck en dit een leuke aanbieding was.

 • Suzanne

De hele familie kijkt iedere keer uit naar de nieuwe Donald Duck. Ik ook, hoewel ik hem zelf niet lees. Het is het langstlopende abonnement in de familie.

 • Esmee jonge lezer

Ik vind alles leuk aan donald duck en lees alles

 • VR

Vond het vroeger zelf ook een leuk blad en dat is het nog steeds. Zoontje had stimulans nodig om te gaan lezen, wat is er nou leuker dan een een donald duck .. en het werkt ..hij kijkt er naar uit dat er weer een nieuwe duck in de bus valt.

 • liesbeth

De kinderen lezen Donald Duck nog steeds erg graag.

 • hieke

het is gewoon een goed blad. het is niet aan leeftijd gebonden.als ik bij de dokter kom dan zie ik dat er heel wat mensen groot af klein.naar de donald duck zoeken. geweldig. dat doet je weer een beetje aan je eigen jeugd denken.

 • J. Verhagen

Wat leuk dat dit stripblad nog steeds bestaat. Ik las dit vroeger al en nu kan ik Donald Duck weer met mijn kinderen lezen. Mijn zoontjes zijn groot fan van de woudlopers!

 • M Zaal

Mijn man (22jaar) is weg van de donald duck, en nog steeds. Vroeger was hij ook abonnee samen met zijn zusje..maar op een gegeven moment kwamen ze niet meer, een groot raadsel! Maar oma woonden toen ook nog thuis en had ze allemaal onder haar kussen verstopt! Ze waren gelukkig weer terecht! Zo nu en dan dan word hij ook nog eens verrast met een donald duck, en die is dan ook binnen 5 minuten helemaal uit! Donald duck is leuk voor jong en oud! :-)

 • Amarins

Superleuk tijdschrift voor jong en oud.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Niet goedkoop

Donald Duck Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Donald Duck. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Donald Duck klantenservice