Donald Duck abonnementen

Kies voor een Donald Duck abonnement met tot 20% korting op de winkelprijs. Hét klassieke kindertijdschrift voor jong en oud. Met alle avonturen van deze bekende eend, zijn familie, zijn vrienden en een paar vijanden. Het blad dat iedereen aan het lezen krijgt. En waarvan hele families al generaties lang genieten.


€8,95 14,75per maand (6 maanden daarna 14,75 pm)
1 jaar
20% korting

Donald Duck Junior voor 5 jaar en ouder

Is uw (klein)kind misschien nog een beetje jong voor de "grote Donald Duck"? Begin dan met abonnement op Donald Duck Junior. Met dit vrolijke blad leren kinderen vanaf 5 jaar spelenderwijs beter lezen.


€10,00 16,15
12 weken (6 nrs.) Stopt automatisch
38% korting

Laatste reviews

 • JC

Dit blad vindt mijn dochter leuk, ze leest er vaak in.

 • joke barentsen

Ik heb een cadeau abonnement donald duck gegeven omdat mijn kleindochter gek is van de Donald Duck en dit een leuke aanbieding was.

 • Suzanne

De hele familie kijkt iedere keer uit naar de nieuwe Donald Duck. Ik ook, hoewel ik hem zelf niet lees. Het is het langstlopende abonnement in de familie.

 • Esmee jonge lezer

Ik vind alles leuk aan donald duck en lees alles

 • VR

Vond het vroeger zelf ook een leuk blad en dat is het nog steeds. Zoontje had stimulans nodig om te gaan lezen, wat is er nou leuker dan een een donald duck .. en het werkt ..hij kijkt er naar uit dat er weer een nieuwe duck in de bus valt.

 • liesbeth

De kinderen lezen Donald Duck nog steeds erg graag.

 • hieke

het is gewoon een goed blad. het is niet aan leeftijd gebonden.als ik bij de dokter kom dan zie ik dat er heel wat mensen groot af klein.naar de donald duck zoeken. geweldig. dat doet je weer een beetje aan je eigen jeugd denken.

 • J. Verhagen

Wat leuk dat dit stripblad nog steeds bestaat. Ik las dit vroeger al en nu kan ik Donald Duck weer met mijn kinderen lezen. Mijn zoontjes zijn groot fan van de woudlopers!

 • M Zaal

Mijn man (22jaar) is weg van de donald duck, en nog steeds. Vroeger was hij ook abonnee samen met zijn zusje..maar op een gegeven moment kwamen ze niet meer, een groot raadsel! Maar oma woonden toen ook nog thuis en had ze allemaal onder haar kussen verstopt! Ze waren gelukkig weer terecht! Zo nu en dan dan word hij ook nog eens verrast met een donald duck, en die is dan ook binnen 5 minuten helemaal uit! Donald duck is leuk voor jong en oud! :-)

 • Amarins

Superleuk tijdschrift voor jong en oud.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Niet goedkoop

Over Donald Duck

Een Donald Duck abonnement betekent wekelijks als eerste het vrolijkste weekblad van NL in de bus! Uw (klein)kind en uzelf volgen Donald Duck, zijn neefjes, Oom Dagobert en hun vrienden op al hun grote en kleine avonturen. Zie hoe ze de Zware Jongens en de heks Zwarte Magica (per toeval) te slim af zijn. En hoe ze zich iedere week in en uit de nesten werken.

Geef een abonnement op Donald Duck cadeau aan uw kind of kleinkind. En geef zo het plezier van Donald Duck door aan een volgende generatie. U zult zien dat (zelfs als ze naar hele andere tekenfilms kijken op tv) alle kinderen van Donald Duck houden.

Is uw (klein)kind misschien nog iets te jong voor Donald Duck? Begin dan met Donald Duck Junior. Voor de echte (iets oudere) fans er nog Donald Duck Extra. En voor meiden is er Katrien.

Donald Duck digitaal lezen

Met een Donald Duck abonnement leest u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Donald Duck abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een editie is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement Donald Duck

Met een Donald Duck proefabonnement maakt uw dochter vrijblijvend kennis met dit tijdschrift voor alle leeftijden. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Donald Duck cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus heeft u een kleindochter of dochter van een vriendin die ook graag Donald Duck leest? Geef een Donald Duck abonnement cadeau.

Voordelen van een Donald Duck proefabonnement

 • Elke week de nieuwe Donald Duck als eerste in huis
 • Leesplezier voor het hele gezin
 • Inclusief digitale edities op tablet en smartphone
 • Voordeliger dan in de winkel
 • Stopt automatisch of is eenvoudig opzegbaar

Donald Duck Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Donald Duck. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Donald Duck klantenservice