De Volkskrant

Kies voor een De Volkskrant abonnement met tot 93% korting op de winkelprijs. Als de grootste kwaliteitskrant van Nederland biedt deze krant niet alleen achtergronden bij het laatste politieke of economische nieuws uit binnen- en buitenland. Maar ook heel informatie en inspiratie op het gebied van sport, kunst en cultuur.

Kritisch, relevant, onderhoudend, amusant, plug in voor de wereld

De Volkskrant abonnementen

Compleet Weekend Digitaal
Op werkdagen de papieren krant
De uitgebreide zaterdagkrant op papier
Volkskrant Magazine op papier
Alle edities en Volkskrant Magazine digitaal
Onbeperkt toegang tot Premium artikelen
aanbiedingen aanbiedingen aanbiedingen
De Volkskrant van maandag tot vrijdag

Dé kwaliteitskrant van NL

De Volkskrant is de meest gelezen kwaliteitskrant in Nederland. Kritische artikelen, persoonlijke interviews en indrukwekkende foto's liggen aan de basis van dit succes.

De Volkskrant richt zich op betrokken en nieuwsgierige abonnees; op mensen die willen weten wat er speelt en geen genoegen nemen met een simpele uitsmijter of een populistische slogan.

De meeste abonnees van De Volkskrant zijn ook meer dan gemiddeld geïnteresseerd in kunst, cultuur, literatuur, wetenschap en politiek. En De Volkskrant besteedt daarom ook speciale aandacht aan deze onderwerpen.

 • Met apps voor smartphone en tablet
 • Inclusief Volkskrant Magazine
 • Extra dikke weekendkrant
 • Digitaal is standaard én exclusief

  In de apps voor smartphones en tablets leest u de volledige krant, advertentievrij en met foto's die van het scherm spatten. Bij de artikelen vindt u daarnaast podcasts, video's en interactieve graphics.

  Inclusief onbeperkt toegang tot:
  • Premium artikelen op Volkskrant.nl
  • Apps voor smartphone en tablet
  • Digitale edities in apps en pdf
  De Volkskrant digitaal
De Volkskrantop zaterdag

De Volkskrant Weekend

Met een compleet of zaterdagabonnement vindt iedere zaterdag de weekendkrant voor 09:00 uur in de bus. Deze zaterdageditie is extra dik en wordt vergezeld door 2 katernen en een magazine.

In het katern Zaterdag vindt u exclusieve interviews en artikelen voor meer verdieping en opinie. Voor de liefhebbers van een goed boek en gedegen kennis is er het katern Boeken & Wetenschap.

En tot slot is er het Volkskrant Magazine: een mooi, kleurrijk magazine vol persoonlijke verhalen en aansprekende fotografie. Met vaste columns en 'het laatste' op het gebied van lifestyle, wonen, reizen, lekker eten en uitgaan.

De Volkskrant op zaterdag

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

de Volkskrant wordt maandag tot en met vrijdag voor 07:00 uur bezorgd. Op zaterdag ligt de weekendkrant voor 09:00 uur op de mat. Voor de Waddeneilanden gelden andere tijden. De digitale krant is iedere dag vanaf 06:00 uur beschikbaar.
De Volkskrant wordt bezorgd in heel Nederland, inclusief de Waddeneilanden.
Een jaarabonnement op De Volkskrant kost €7,50 per week. Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Met een De Volkskrant proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met het tijdschrift. Na de actieperiode stoppen het abonnement en de bezorging automatisch. Een proefabonnement herkent u aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Er is al proefabonnement op De Volkskrant voor €4,00.
Met een abonnement heeft u automatisch toegang tot de digitale edities van De Volkskrant. U ontvangt na de aanvraag van de uitgever meer informatie over hoe u De Volkskrant leest op uw smartphone, tablet en computer.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op De Volkskrant neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van De Volkskrant

" De Volkskrant lees ik al jaren en het is een fijne krant. Neem echter alleen de digitale versie, je betaald veel voor papier en hier wordt hij dit jaar minimaal een keer ... "

" Fijne krant om te lezen. Alleen soms staan er stukken in met veel onbegrijpelijke foto's, b.v in het magazine. Maar over het algemeen een goede en prettige krant. "

" Eerst even een reactie op "Menno". Je schrijft niet wat jij vind, maar bent stellig in wat zo "is."En alternatieve media?? Was is dat dan? ? Naar mijn ... "

" Kijk u eens diep in de ogen. Nee, nog dieper... Ik snap dat we allemaal vooringenomen zijn, maar het verschil tussen uw visie en die van de alternatieve media is te ... "

" Heerlijke krant om met vele koppen koffie te lezen. Goeie artikelen en je leert er een hoop van. Even geen Hazes of andere boulevard rommel.. "

" De Volkskrant = een krant met veel gezichten => nieuws/realiteit/documentatie/wetenschap/statistieken/sport. Altijd op tijd => veel bewondering voor bezorgers - in weer ... "

" Goed geschreven artikelen, ziet er mooi uit, prettig om te lezen. Top krant. "

" Heb hem nog te kort voor een goede review. "

" Informatief, tijd voor jezelf en voor de krant, verwenmoment, papier is geduldig en voor mij heel waardevol in een wereld waarin geduld schaars is, helpt bij een ... "

" Elke dag vers nieuws. En dan nog waar ook. "

Gerelateerde artikelen