Mens Health

Kies voor een Mens Health abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Ontvang iedere maand hét mannentijdschrift voor die graag gezond en met stijl door het leven gaan. Ieder nummer staat vol praktische tips & tricks voor de ervaren bezoeker van sportscholen en de beginner. Altijd met inspirerende interviews en mooie fotoreportages.

Aanbiedingen

Mens Health abonnement

Men's Health is al jaren hét lifestyle magazine voor de sportieve man. Maandelijks gevuld met de laatste fitness trends, wetenschappelijk bewezen tips op het gebied van voeding, gezondheid en effectief trainen, en de persoonlijke verhalen en routines van bekende Nederlanders en internationale sterren.

Men's Health is echter zeker niet alleen voor mannen met een abonnement op de fitnessclub. Iedere man die van mooie dingen houdt en aandacht aan zichzelf besteed, zal dit tijdschrift met plezier lezen. Ook de laatste mode, nieuwste gadgets, mooiste auto's, carrière, relaties en ...sex komen immers in ieder nummer uitgebreid aan orde.

Dus gun jezelf of een vriend een leerzaam pleziertje. En kies een abonnement of proefabonnement op de Men's Health. (Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.)

Een Mens Health abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Mens Health is er al een aanbieding vanaf €17,50. U geniet tot 40% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele Mens Health aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

Mens Health digitaal lezen

Bent u abonnee van Mens Health? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Mens Health ook digitaal lezen.

U kunt Mens Health tevens digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het magazine op uw computer te lezen. Met uw abonnementsnummer koppelt u eenmaal uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle nummers van Mens Health ook altijd via de app. Nummers, die u met de app van Tijdschrift.nl heeft gelezen, blijven hierna offline te lezen.

Voordelen van een abonnement

  • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • Bespaar tot 40% op de prijs in de winkel
  • 12x per jaar Mens Health vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Mens Health op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Mens Health is verkrijgbaar vanaf €17,50. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Mens Health abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Een jaarabonnement op Mens Health kost €54,99. Voor dit bedrag ontvangt u 12 keer Mens Health automatisch bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Mens Health. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Als Mens Health abonnee heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Mens Health komt 12 keer per jaar uit.

Mens Health komt uit op 09-02, 15-03-2025, 19-04-2025, 24-05, 05-06, 09-08, 13-09, 10-10, 29-11.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het blad iets later dan normaal op de mat valt. Is er echt iets mis gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Mens Health. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Mens Health, neemt u contact op met de klantenservice van Mens Health. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Mens Health

" Ik haal veel uit het blad betreft de oefeningen en voedings info . "

" Er staan veel leuke en goede tips in voor training en voeding. "

" Ik vind dat er veel verschillende zaken worden belicht mbt de gezondheid die niet alleen voor sporters gelden. Verder zijn er ook goede interviews en leuke reviews. "

" Men's health geeft mij op een leuke manier veel informatie over gezondheid en sport. "

" Leuke en interessante artikelen, goede foto's en interviews. Elke maand weer anders en nooit saai. "

" Elke keer als hij weer op de mat ligt komt er een glimlach op mijn gezicht, yes hij is er weer. Elke uitgave is interessant, bomvol nieuwe gezondheidsfeiten, trainingen, ... "

" Fijn blad met leuke en informatieve stukken. "

" Leuke inhoud, kort, krachtig en altijd aansluiting! "

" Zo maar voor de aardigheid een proefabonnement genomen. De prijs was goed. "

" Ik heb mijn zoon een abonnement men's health cadeau gedaan voor sinterklaas. Hij is erg geintresseerd in fitness "