Veronica Superguide

Kies voor een Veronica Superguide abonnement met tot 55% korting op de winkelprijs. Deze tv-gids brengt u al het entertainmentnieuws - naast natuurlijk een duidelijk programmaoverzicht. Daarnaast is er ook aandacht voor streamingdiensten, zoals Netflix en Ziggo, en het aanbod in de bioscoop.

Aanbiedingen

Veronica Superguide abonnement

Is een tv-gids nog relevant? Zeker weten! En als er één gids is die dat bewijst, is het Veronica Superguide. De moderne tv-gids is meer dan een programmaoverzicht. Het is een entertainment magazine.

Een Veronica Superguide abonnement brengt u wekelijks ruim 120 pagina’s met nieuws, interviews, filmrecensies en meer. Van alles op het gebied van muziek, mode, gadgets en games. En, niet te vergeten, natuurlijk het programmaoverzicht voor zo'n 50 verschillende tv-zenders.

Veronica Superguide digitaal lezen

Met een Veronica Superguide abonnement ontvangt u de tv-gids op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Veronica Superguide abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de gids onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een nummer is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Max Magazine digitaal

Proefabonnement Veronica Magazine

Met een Veronica Superguide proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met deze moderne televisiegids. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Veronica Superguide cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus kent u iemand die een praktische en leuke gids kan gebruiken? Geef een Veronica Magazine abonnement cadeau.

Voordelen Veronica Superguide proefabonnement

  • De nieuwe Veronica Superguide altijd als eerste in huis
  • Alles over 50+ zenders, Netflix en andere streamingdiensten
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Met een Veronica Superguide proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met het tijdschrift. Na de actieperiode stoppen het abonnement en de bezorging automatisch. Een proefabonnement herkent u aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Er is al proefabonnement op Veronica Superguide voor €10,00.
Op dit moment biedt Veronica Superguide helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op Veronica Superguide neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.