De Groene Amsterdammer

Kies voor een De Groene Amsterdammer abonnement met tot 72% korting op de winkelprijs. 'De Groene' is al meer dan 140 jaar hét opinieblad van NL. Voor iedereen die op zoek is naar diepgravende en gedurfde verhalen over politiek, maatschappij, cultuur en literatuur.

De Groene Amsterdammer abonnement

De Groene Amsterdammer is al meer dan 140 jaar het toonaangevende opinieblad van Nederland. Dit serieuze weekblad is er voor de betrokken intellectueel.

Iedere week biedt De Groene Amsterdammer diverse artikelen, reportages, analyses en commentaren over (inter)nationale politiek, sociale en economische issues, kunst, cultuur, literatuur, geschiedenis, filosofie en nog veel meer. De Groene Amsterdammer is er voor iedereen die belangstelling heeft in de wereld en verder wilt kijken dan de oppervlakte.

Voor wie wil kennismaken met De Groene Amsterdammer is er al een aanbieding vanaf €15,00. Met tot 72% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor De Groene Amsterdammer. En kies het abonnement dat bij u past.

De Groene Amsterdammer digitaal lezen

Heeft u een abonnement op De Groene Amsterdammer? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u De Groene Amsterdammer ook digitaal lezen. De Groene Amsterdammer heeft een app waarin u de digitale editie leest. Installeer de app voor iOS of Android. Koppel uw abonnement in de app. En lees alle edities waar en wanneer u maar wil in de app. In de app gelezen nummers blijven daarna offline in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland en andere plekken waar internet onbetrouwbaar of duur is.

Vrijblijvend kennismaken met De Groene Amsterdammer

Wilt u De Groene Amsterdammer eerst proberen alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen onderscheidt u door de toevoeging "stopt automatisch". U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Een De Groene Amsterdammer proefabonnement is er al voor €15,00.

De Groene Amsterdammer cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een abonnement op De Groene Amsterdammer? Dat kan. Voor €15,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis zomaar verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op De Groene Amsterdammer cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Ontvang de digitale nummers op uw mobiel apparaat
  • Geef al voor €15,00 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
  • Profiteer van tot 72% korting op de winkelprijs
  • 48x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van De Groene Amsterdammer op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Met een De Groene Amsterdammer proefabonnement kunt u De Groene Amsterdammerren vrijblijvend proberen. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €15,00.

Een abonnement op De Groene Amsterdammer is verkrijgbaar vanaf €15,00. Een proefabonnement voor €15,00. En een cadeauabonnement vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen De Groene Amsterdammer abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een De Groene Amsterdammer abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op De Groene Amsterdammer te bekijken. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een De Groene Amsterdammer cadeauabonnement voor €15,00.

Een cadeauabonnement stopt automatisch.. Het is niet nodig om een cadeauabonnement op te zeggen.

Als abonnee van De Groene Amsterdammer heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

De Groene Amsterdammer verschijnt 48 keer per jaar.

Als u De Groene Amsterdammer voor een adres in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van De Groene Amsterdammer. De uitgever informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van De Groene Amsterdammer. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op De Groene Amsterdammer, neemt u contact op met de klantenservice van De Groene Amsterdammer. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt het abonneenummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van De Groene Amsterdammer

" Interessante artikelen met diepgang, geen waan van de dag benadering. Voor mij zeer diverse en zinvolle onderwerpen. ... "

" De Groene is een goed blad. Een weekblad, dus bijgevolg wat beschouwender dan de dagbladen. Eigenzinnig en toch verstandig. Eindelijk eens een wat afwijkende mening van ... "

" Bijna alle artikelen geven mij meer inzicht in wat er speelt in de wereld en wel vanuit een progressief oogpunt. Het enige nadeel...het kost wel tijd! "

" Al snel bij het ingaan van het proefabonnement merkte ik dat het blad ongelezen bleef. Het is ongetwijfeld goed en doorwrocht maar ik vind het gewoon NIET LEUK. "

" Fijne vormgeving, er staan elke keer artikelen in de groene die informatie verder verdiepen en vullen aan op wat je al wel weet! ... "

" Fijn blad met aanvullende informatie, broodnodig in deze tijd met snelle oordelen, genuanceerd en een andere bron dan mijn dagblad, verrijkend omdat het andere wegen ... "

" Een intelligent en kritisch blad met goede analyses en interessante meningen. Een verademing in Neerlands stoffig tijdschriftenlandschap. "

" Op zich een goed blad, maar artikelen niet altijd over onderwerpen die mijn belangstelling hebben. Bovendien zijn artikelen vaak te lang. "

" Interessante journalistiek die stukken brengt welke je niet tegenkomt in NRC of Volkskrant. "

" Informatief - kritisch - diepgaand - niveau - saaie vormgeving (niet makkelijk leesbaar) - mening doet ertoe "