PZC

Kies voor een PZC abonnement met tot 91% korting op de winkelprijs. Dé krant voor iedereen die van Zeeland houdt. Ontvang altijd het laatste nieuws uit uw regio en de rest van de wereld. U leest het nieuws dat u raakt. Zonder sensatie, maar met achtergronden, en met een nuchter perspectief. Niet overtuigd? Kies dan voor een PZC proefabonnement. En ontdek de kracht van dit regionale dagblad.

Een goede krant met goed nieuws, goede sportjournaals en ook goed regionieuws.

PZC abonnementen

Compleet Weekend Digitaal
Op werkdagen de papieren krant
De uitgebreide zaterdagkrant op papier
Mezza magazine op papier
Alle edities en Mezza digitaal
Onbeperkt toegang tot Premium-artikelen
aanbiedingen aanbiedingen aanbiedingen
PZC van maandag tot vrijdag

De Provinciale Zeeuwse Courant

Voor PZC is Zeeland het centrum van het universum. Juist uw directe omgeving heeft immers impact op uw dagelijks leven. Daarom brengt PZC het laatste nieuws van bij u ‘om de hoek’. Verslaggevers, correspondenten en fotografen van PZC gaan hiervoor dagelijks in Zeeland op pad.

Landelijk en internationaal nieuws ontbreken echter zeker niet. De PZC brengt u compleet en actueel nieuws, inclusief achtergronden. Alle berichtgeving is zo helder en objectief mogelijk. Wilt het nieuws dat u raakt waar het ook vandaan komt? Neem dan nu een PZC abonnement!

Regionaal dagblad met nieuws van over de hele wereld

De verslaggevers en redacteuren werken en wonen voor het grootste deel Zeeland. Als geen ander kennen zij de regio, de mensen, de problemen en de plannen. Zij weten wat er gaat gebeuren op sportief, cultureel, politiek en maatschappelijk vlak. En ze vertellen u wat dat voor u betekent.

Al het nieuws uit Zeeland staat in 4 regionale edities: Walcheren, Bevelanden/Tholen/St. Philipsland, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen. U ontvangt automatisch de editie die past bij uw postcode.

Een abonnement PZC brengt u echter ook het laatste nieuws uit de rest van Nederland en de wereld. Hiervoor werkt PZC intensief samen met de andere kranten binnen DPG Media, waaronder AD, Trouw en De Volkskrant. Deze combinatie van nieuws uit Zeeland tot aan Nieuw-Zeeland maakt PZC uniek.

 • PZC apps voor smartphone en tablet
 • Inclusief Mezza magazine
 • Extra dikke PZC zaterdagkrant
 • PZC Digitaal

  Met een compleet, zaterdag of digitaal abonnement bent u altijd verzekerd van het complete nieuwsaanbod van PZC. U ontvangt immers altijd de digitale edities van de krant. Daarnaast heeft u online en in de apps van PZC onbeperkt en advertentievrij toegang tot de Premium-artikelen.

  • Premium-artikelen op PZC.nl
  • PZC apps voor smartphone en tablet
  • Digitale PZC edities in apps en pdf
  De Stentor digitaal
De Stentorop zaterdag

PZC in het weekend

Iedere zaterdag wordt de uitgebreide weekendkrant van PZC voor 10:00 bezorgd. Samen met de gewone krant ontvangt u 2 extra bijlagen en een prachtig magazine. Bijlage Z geeft u achtergronden en duiding bij het belangrijkste nieuws. En in bijlage ZO komen zaken aan bod waarmee we allemaal te maken hebben: geld, gezondheid, wonen, werk en relaties.

Tot slot ontvangt Mezzamagazine. Deze prachtige glossy staat vol persoonlijke interviews en inspirerende verhalen. U leest over kunst, cultuur, reizen en lekker eten. En u krijgt lees- en uitgaanstips. Alles voor een heerlijk ontspannen weekend.

De Stentor op zaterdag

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

PZC wordt maandag tot en met vrijdag voor 07:00 uur bezorgd. Op zaterdag ligt de weekendkrant voor 09:00 uur op de mat. De digitale krant is iedere dag om 06:00 uur beschikbaar.
PZC komt uit in Walcheren, Bevelanden/Tholen/St. Philipsland, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen. Klik op onderstaande link voor een kaart (PDF). Hierop ziet u ook waar de verschillende edities worden bezorgd.

Klik hier voor een kaart van het verspreidingsgebied van PZC.
Een jaarabonnement op PZC kost €6,50 per week. Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Met een PZC proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met het tijdschrift. Na de actieperiode stoppen het abonnement en de bezorging automatisch. Een proefabonnement herkent u aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Er is al proefabonnement op PZC voor €4,00.
Met een abonnement heeft u automatisch toegang tot de digitale edities van PZC. U ontvangt na de aanvraag van de uitgever meer informatie over hoe u PZC leest op uw smartphone, tablet en computer.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op PZC neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van PZC

" De PZC is een aardig clubblad. De zaterdag editie is dan weer wel goed. Maar de bezorging... Ik ben al twee jaar aan het klagen. 2x in de maand is hij op tijd, anders na ... "

" Mooie stukjes uit de regio. Gewoon een goeie krant. "

" Zaterdag morgen half negen En nog geen krant Na vele klachten is er een keer opgebeld Ze zouden er wat aan doen Dus niet Het kan de pzc niks schelen of je de krant niet ... "

" Prettige, duidelijke krant. "

" Een goede krant met goed nieuws, goede sportjournaals en ook goed regionieuws. "

Gerelateerde artikelen