PZC abonnementen

Kies voor een PZC abonnement met tot 91% korting op de winkelprijs. Dé krant voor iedereen die van Zeeland houdt. Ontvang altijd het laatste nieuws uit uw regio en de rest van de wereld. U leest het nieuws dat u raakt. Zonder sensatie, maar met achtergronden, en met een nuchter perspectief. Niet overtuigd? Kies dan voor een PZC proefabonnement. En ontdek de kracht van dit regionale dagblad.

compleet abonnement | zaterdagabonnementen | digitaal abonnementen

Bij een compleet abonnement op PZC krijgt u:

de zaterdagkrant en bijlagen op papier en digitaal
alle werkdagen de krant op papier en digitaal
PZC Magazine en Z en Zo
Topics en online premium artikelen


€4,00 46,80
4 weken compleet Stopt automatisch
91% korting

€6,50 9,12per week
1 jaar compleet
29% korting

€6,25 9,12per week
2 jaar compleet
32% korting

€6,00 9,12per week
3 jaar compleet
35% korting

Zaterdag + digitaal

Bij een zaterdagabonnement op PZC is inbegrepen:

de zaterdagkrant en bijlagen op papier en digitaal
alle werkdagen de krant digitaal
PZC Magazine en Z en Zo
Topics en online premium artikelen€4,00 36,10
4 weken zaterdag + digitaal Stopt automatisch
89% korting

€4,50 9,12per week
1 jaar zaterdag + digitaal
51% korting

€4,25 9,12per week
2 jaar zaterdag + digitaal
54% korting

€4,00 9,12per week
3 jaar zaterdag + digitaal
57% korting

Digitaal

Bij een digitaal abonnement op PZC is inbegrepen:

alle edities digitaal
Topics en online premium artikelen

€4,00 16,99
4 weken digitaal Stopt automatisch
77% korting

€3,50 9,12per week
1 jaar digitaal
62% korting

€3,25 9,12per week
2 jaar digitaal
65% korting

€3,00 9,12per week
3 jaar digitaal
68% korting

Laatste reviews

 • JL MACHIELSE

Een goede krant met goed nieuws, goede sportjournaals en ook goed regionieuws.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Weinig informatie
 • Oppervlakkig
 • Saaie uitvoering
 • Weinig verrassend
 • Niet goedkoop
 • Marianne

Mooie stukjes uit de regio. Gewoon een goeie krant.

 • f schreuder

Zaterdag morgen half negen En nog geen krant Na vele klachten is er een keer opgebeld Ze zouden er wat aan doen Dus niet Het kan de pzc niks schelen of je de krant niet op tijd krijgt Als je maar wel op tijd betaald Frans

 • Verhulst

Prettige, duidelijke krant.

Over PZC

De PZC plaatst de regio centraal. Juist uw directe omgeving heeft vaak op uw dagelijks leven. Daarom brengt PZC het laatste nieuws van bij u ‘om de hoek’. In uw omgeving zijn de verslaggevers, correspondenten en fotografen van PZC dagelijks werkzaam.

Landelijk en internationaal nieuws ontbreken zeker niet. De PZC brengt u compleet en actueel nieuws, inclusief achtergronden. Alle berichtgeving is zo helder en objectief mogelijk. Wilt het nieuws dat u raakt waar het ook vandaan komt? Neem dan nu een PZC abonnement!

Regionaal dagblad met nieuws van over de hele wereld

De verslaggevers en redacteuren werken en wonen voor het grootste deel Zeeland. Als geen ander kennen zij de regio, de mensen, de problemen en de plannen. Zij weten wat er gaat gebeuren op sportief, cultureel, politiek en maatschappelijk vlak. En ze vertellen u wat dat voor u betekent.

Een abonnement PZC brengt u echter ook het laatste nieuws uit de rest van Nederland en de wereld. Hiervoor werkt PZC intensief samen met de andere kranten binnen DPG Media, waaronder AD, Trouw en De Volkskrant. Deze combinatie van nieuws uit Zeeland tot aan Nieuw-Zeeland maakt PZC uniek.

Z, ZO en PZC Magazine

De dikke zaterdagkrant van PZC komt met 2 extra katernen, Z en ZO, en met het glossy PZC Magazine. De nieuwskrant wordt zo aangevuld met resp. (1) achtergronden bij het nieuws van afgelopen week, (2) tips en adviezen voor algemene zaken, zoals geld en gezondheid en (3) prachtige reportages, recensies en persoonlijke interviews.

PZC zaterdagkrant

Kies uw PZC abonnement

Bij ieder abonnement zijn de digitale edities van de krant altijd inbegrepen. Alsmede onbeperkte toegang tot de (premium-)artikelen online en in de app. Als dit voldoende is en u heeft geen behoefte aan de krant op papier, kies dan voor een PZC digitaal abonnement.

Als u, net als velen, de krant nog steed het liefst op papier leest, kies dan voor een compleet abonnement. U krijgt dan alles was PZC te bieden heeft, inclusief 6 dagen per week de krant digitaal en op papier. Als u in de praktijk alleen in het weekend de papieren krant leest, bent u met een PZC zaterdagabonnement voordeliger uit.

Op welke manier u de krant besluit te lezen, PZC brengt u al het nieuws; kritisch en betrokken bij het wel en wee van Zeeland.

Gratis Topics bij een abonnement

Bij een PZC abonnement krijgt u gratis toegang tot Topics. Online en in de app kunt u hier de artikelen lezen uit 13 Nederlandse kranten over zelfgekozen onderwerpen. Dus bent u bijvoorbeeld speciaal geïnteresseerd in een of meerdere landen, personen of bedrijfstakken? Voeg deze toe in Topics. En ontvang ook de artikelen uit onder meer AD, Trouw en De Volkskrant over deze onderwerpen.

Proefabonnement PZC vanaf 1 euro p.w.

Nog niet overtuigd? Kies dan eerst voor een PZC proefabonnement. Met een proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met alles wat PZC te bieden heeft. Het is ook een goede manier om erachter te komen, hoe u de krant in de praktijk het liefst leest.

Voordelen van een PZC abonnement

 • Elke ochtend het laatste nieuws uit Zeeland en de rest van de wereld
 • PZC altijd digitaal bij de hand en op papier naar wens
 • Elke weekend de zaterdagkrant met bijlagen en magazine
 • Onbeperkt toegang tot digitale kranten en premium-artikelen
 • Gratis Topics
 • Veel voordeliger dan in de winkel

Bekijk het verspreidingsgebied van PZC

PZC Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van PZC. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over PZC klantenservice