Helden Magazine

Kies voor een Helden Magazine abonnement met tot 20% korting op de winkelprijs. Dit prachtige tijdschrift brengt topsporters bij u thuis zoals geen enkel ander magazine dat doet. Persoonlijke achtergrondverhalen en exclusieve interviews geven u een unieke inkijk in het leven en de gedachtewereld van deze atleten.

Helden Magazine abonnement

Volg de bekende redacteuren van Helden Magazine tot in de huiskamer en het sportcomplex van topsporters. Dichter bij uw helden, dan met een Helden Magazine abonnement komt u niet.

In Helden delen winnaars hun geheimen en laten topsporters zich van hun onbekende kant zien. Door de exclusieve interviews leert u de mens achter de topsporter kennen.

Een Helden Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €24,99. U geniet tot 20% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Helden Magazine. En kies het abonnement dat bij u past.

Helden Magazine digitaal lezen

Met een abonnement op Helden Magazine ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

U kunt Helden Magazine tevens online lezen via Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Met uw abonnementsnummer koppelt vervolgens u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u alle nummers van Helden Magazine ook altijd via de app. Nummers, die u met de app van Tijdschrift.nl heeft gelezen, blijven hierna zonder internetverbinding te lezen.

Helden Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om een Helden Magazine abonnement cadeau te geven. Voor €24,99 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Helden Magazine abonnement zal weten te waarderen? Geef een abonnement op Helden Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 5x per jaar als eerste Helden Magazine op de mat
  • Profiteer van tot 20% korting op de winkelprijs
  • Lees alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Helden Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Helden Magazine is verkrijgbaar vanaf €24,99. En een cadeauabonnement vanaf €24,99. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Helden Magazine abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Helden Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de actuele aanbiedingen voor Helden Magazine cadeauabonnementen te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Helden Magazine cadeauabonnement voor €24,99.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. U hoeft een cadeauabonnement niet op te zeggen.

Een jaarabonnement op Helden Magazine kost €37,99. Voor dit bedrag ontvangt u 5 keer Helden Magazine.

Let op: dit betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Met een abonnement op Helden Magazine heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Helden Magazine verschijnt 5 keer per jaar.

Helden Magazine komt uit op 02-02, 29-03, 07-06, 16-08, 15-11.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het magazine iets later dan gebruikelijk in de bus ligt. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

U betaalt via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Helden Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Helden Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Helden Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Helden Magazine

" Ik vind het een fantastisch blad, voor ieder wat wils! "

" Via dit blad leer je ook andere sporten en sporters kennen waar je normaal niet aan denkt en je leert ze op een leuke manier kennen. Fijne schrijfstijl welke makkelijk te ... "

" Ik vind het een heel fijn (top)blad met gewoon eens andere verhalen, en heel mooi fotowerk. Waarom geen 5 sterren. Columnisten (op Brusselmans na) zijn vervelende ... "

" Zeer goed, informatief, mooie uitvoering. Niets om op aan te merken. "

" Een zeer mooi uitgevoerd blad met uitvoerige achtergrond reportages over de sportwereld. Daarbij zeer mooie en goede foto,s als illustratie. Dit blad laat als geen ander ... "

" Met het blad is helemaal niks mis. Ik wil heel graag weer een abonnement maar NIET via abonnementenland. Daar wil ik helemaal niks meer mee te maken hebben "

" Super leuk blad, actueel en voorzien van mooie foto's. Leuk blad voor de vakantie en vrije tijd door te brengen. "

" mooi, dik tijdschrift "

" Echt een mooi blad met scherpe foto's en goede interviews. "