FD - Het Financieele Dagblad

Kies voor een FD - Het Financieele Dagblad abonnement met tot 45% korting op de winkelprijs. De krant voor zakelijk Nederland. Het Financieele Dagblad is de bron voor financieel-economisch nieuws voor ondernemers en managers. Met onafhankelijke, deskundige achtergronden en een blik op de toekomst.

De aanbiedingen op deze pagina zijn uitsluitend voor particulieren.

FD abonnementen

Totaal Digitaal Plus Digitaal
Van maandag t/m vrijdag de krant op papier
De zaterdagkrant en bijlagen op papier
Van maandag t/m vrijdag de krant digitaal
De zaterdagkrant en bijlagen digitaal
Onbeperkt toegang tot FD.nl en de FD app
aanbiedingen aanbiedingen aanbiedingen
FD van maandag tot vrijdag

De krant voor zakelijk NL

Het Financieele Dagblad (FD) is uw ultieme nieuws- en inspiratiebron. FD voorziet u 24/7 van diepgaande financieel-economische inzichten in de wereld om u heen. De krant brengt u niet alleen het laatste nieuws, maar ook diepgravende artikelen en een blik op de toekomst.

De kracht van het FD ligt in voortdurende waarheidsvinding met respect voor feiten en absolute onafhankelijkheid van politieke stromingen, religie en commerciële belangen. Objectieve en betrouwbare informatie helpt u een steeds complexere wereld beter begrijpen en uw eigen koers bepalen.

 • Met apps voor smartphone en tablet
 • Onbeperkt toegang tot FD.nl
 • Weekendbijlage FD Persoonlijk
 • FD Digitaal

  Het Financieele Dagblad biedt u moeiteloze toegang tot het laatste zakelijke nieuws in één handige app. U vindt u hierin ook de actuele beurskoersen van verschillende effectenbeurzen, waaronder de AEX, Euronext, Nasdaq en Dow Jones.

  Als abonnee van Het Financieele Dagblad heeft u de optie om de artikelen over specifieke onderwerpen te volgen via 'Mijn Nieuws'. Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen, die voor u en uw organisatie van belang zijn.

  • Het financieel-economisch nieuws in één overzicht
  • Actuele beurskoersen en met achtergrondinformatie
  • Volg zelfgekozen onderwerpen via Mijn nieuws
  • Bewaar artikelen om later terug te lezen
  FD digitaal
FD Persoonlijk op zaterdag

FD Persoonlijk

Elke zaterdag ontvangt u bij de krant het weekendmagazine FD Persoonlijk. Een uniek cultuurmagazine met eigen karakter.

In ieder nummer vindt u informatieve en inspirerende artikelen over kunst, cultuur, mode, reizen, wonen en werk. Helder vormgegeven en altijd vergezeld door prachtige fotografie. FD Persoonlijk geeft u verdieping en ontspanning.

FD Persoonlijk op zaterdag

Veelgestelde vragen

Een jaarabonnement op FD - Het Financieele Dagblad kost €36,00 per maand. Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op FD - Het Financieele Dagblad. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u FD - Het Financieele Dagblad voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Op dit moment biedt FD - Het Financieele Dagblad helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op FD - Het Financieele Dagblad neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van FD - Het Financieele Dagblad

" Zowel binnenlandse als buitenlandse ontwikkelingen komen aan bod. Ook de interviews. "

" Geeft een prettige nieuwsverdieping; financieel, economie en ondernemen. Inhoudelijk geen nadelen, leest zeer prettig en is de stevige prijs waard. Enige verbeterpunt zou ... "

" Door dagelijks het FD te lezen krijg je een goed beeld van de economische en financiële ontwikkelingen. "

" Nodig om mijn werk te doen maar voldoende divers, op zaterdag, om ook de zinnen te verzetten. "

" Fantastische krant om zakelijke trends te blijven volgen. Aantrekkelijke korting via www.abonnement.nl gekregen om kennis te maken en daarna heb ik een jaarabonnement ... "

" De aanvulling met e-mail/app (actualiteit) maakt het echt tot een compleet platform. "

" Elke dag weer interessante artikelen over financiële of politieke onderwerpen. Verrassend anders dan andere kranten. "

" Het is een leuk blad, maar ik zoek meer specifieke gegevens. "

" Het fijne aan het financieele dagblad vind ik dat het een blad is dat minder op de sensatie en meer op de werkelijkheid focust. Het blad draagt bij aan ... "

" Lokale en wereldpolitiek, actuele gebeurtenissen in context met economie, zorgt voor een frisse heldere kijk op mijn werk en leefomgeving. "