Quote abonnementen

Kies voor een Quote abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Het unieke zakenblad dat onderzoeksjournalistiek combineert met lifestyle voor iedereen met meer geld dan tijd. Wilt u het echte verhaal achter ondernemers, geld, carrières en het leven aan de top? Dan is dit uw magazine. U kunt ook een Quote abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€59,99 69,93
7 nummers
14% korting

€99,99 139,86
14 nummers
29% korting

€134,99 209,79
21 nummers
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quote cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 29,97
3 nummers
17% korting

€50,00 59,94
6 nummers
17% korting

€75,00 89,91
9 nummers
17% korting

Laatste reviews

  • Frank

Lekker kritisch.

  • Kees

De Glossy voor mannen. Lekker ontspannen met aan roddel grenzende verhalen. En dan weer een heel strak artikel over een serieus onderwerp. Het heeft iets van de Playboy maar ik weet niet wat.

  • Steven

Soms gaat Quote over de schreef. Maar ze zijn ook niet te beroerd om hun excuses aan te bieden (helaas soms nog wel met 'een laatste woord). En soms durven ze ook dingen te zeggen die iedereen denkt maar gezegd moeten worden.

Over Quote

Het enige blad dat economische journalistiek combineert met service en lifestyle voor lezers die meer geld dan tijd hebben. Quote bericht elke maand over de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, carrière en het leven aan de top.

Wilt u alles weten over de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven? Word dan nu abonnee van Quote. Het bijtertje onder de zakenbladen.

Wat kost een abonnement op Quote? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €59,99. En u geniet tot 36% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Quote. En pak dit voordeel.

Quote verschijnt 12x per jaar.

Quote digitaal lezen

Abonnees van Quote ontvangen alle edities op papier en digitaal.

U kunt Quote ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het magazine op uw computer te lezen. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt hierna u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de laatste nummers via Tijdschrift.nl. Om eerder gedownloade edities in te zien heeft u geen internet meer nodig. Deze edities worden bewaard tot u ze weer verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan kunt u dit nummer vinden op uw rekeningafschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Quote cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk Quote abonnement? Dat is mogelijk. Voor €25,00 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand gewoon verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op Quote cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Een abonnement is tot 36% goedkoper dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • Geef een ander een abonnement cadeau voor €25,00

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quote op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.