Quote abonnementen

Kies voor een Quote abonnement met tot 54% korting op de winkelprijs. Het unieke zakenblad dat onderzoeksjournalistiek combineert met lifestyle voor iedereen met meer geld dan tijd. Wilt u het echte verhaal achter ondernemers, geld, carrières en het leven aan de top? Dan is dit uw magazine. U kunt ook een Quote abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€69,99 87,50
7 nummers
20% korting

€99,99 175,00
14 nummers
43% korting

€159,99 350,00
28 nummers
54% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quote cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€30,00 37,50
3 nummers
20% korting

€50,00 75,00
6 nummers
33% korting

€75,00 125,00
10 nummers
40% korting

Laatste reviews

  • Frank

Lekker kritisch.

  • Kees

De Glossy voor mannen. Lekker ontspannen met aan roddel grenzende verhalen. En dan weer een heel strak artikel over een serieus onderwerp. Het heeft iets van de Playboy maar ik weet niet wat.

  • Steven

Soms gaat Quote over de schreef. Maar ze zijn ook niet te beroerd om hun excuses aan te bieden (helaas soms nog wel met 'een laatste woord). En soms durven ze ook dingen te zeggen die iedereen denkt maar gezegd moeten worden.

Over Quote

Het enige blad dat economische journalistiek combineert met service en lifestyle voor lezers die meer geld dan tijd hebben. Quote bericht elke maand over de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, carrière en het leven aan de top.

Wilt u alles weten over de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven? Word dan nu abonnee van Quote. Het bijtertje onder de zakenbladen.

Een Quote abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €69,99. En tot 54% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele Quote aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Quote verschijnt 12x per jaar.

Quote digitaal lezen

Abonnees van Quote ontvangen alle edities op papier en digitaal.

U kunt Quote ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u uw account bij Tijdschrift.nl. Surf hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u onbeperkt toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Eenmaal gedownloade nummers kunt u daarna inzien zonder actieve internetverbinding. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

Quote cadeau geven

Het is ook mogelijk om een abonnement op Quote cadeau te doen. Voor €30,00 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Quote zal genieten? Geef een abonnement op Quote cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar Quote thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 54% korting op de losse verkoopprijs
  • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • Geef al voor €30,00 een abonnement cadeau (stopt automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quote op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.