Quote abonnementen

Kies voor een Quote abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Het unieke zakenblad dat onderzoeksjournalistiek combineert met lifestyle voor iedereen met meer geld dan tijd. Wilt u het echte verhaal achter ondernemers, geld, carrières en het leven aan de top? Dan is dit uw magazine. U kunt ook een Quote abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€59,99 69,93
7 nummers
14% korting

€99,99 139,86
14 nummers
29% korting

€134,99 209,79
21 nummers
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quote cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 29,97
3 nummers
17% korting

€50,00 59,94
6 nummers
17% korting

€75,00 89,91
9 nummers
17% korting

Laatste reviews

  • Frank

Lekker kritisch.

  • Kees

De Glossy voor mannen. Lekker ontspannen met aan roddel grenzende verhalen. En dan weer een heel strak artikel over een serieus onderwerp. Het heeft iets van de Playboy maar ik weet niet wat.

  • Steven

Soms gaat Quote over de schreef. Maar ze zijn ook niet te beroerd om hun excuses aan te bieden (helaas soms nog wel met 'een laatste woord). En soms durven ze ook dingen te zeggen die iedereen denkt maar gezegd moeten worden.

Over Quote

Het enige blad dat economische journalistiek combineert met service en lifestyle voor lezers die meer geld dan tijd hebben. Quote bericht elke maand over de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, carrière en het leven aan de top.

Wilt u alles weten over de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven? Word dan nu abonnee van Quote. Het bijtertje onder de zakenbladen.

Quote digitaal lezen

Met een Quote abonnement leest u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Quote abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een editie is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement Quote

Met een Quote proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit unieke zakenblad. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Quote cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriend of zakenrelatie verrassen? Geef een Quote abonnement cadeau.

Voordelen Quote proefabonnement

  • De nieuwe Quote altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Quote Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Quote. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Quote klantenservice