Quote

Kies voor een Quote abonnement met tot 43% korting op de winkelprijs. Het unieke zakenblad dat onderzoeksjournalistiek combineert met lifestyle voor iedereen met meer geld dan tijd. Wilt u het echte verhaal achter ondernemers, geld, carrières en het leven aan de top? Dan is dit uw magazine.

Aanbiedingen

Quote abonnement

Het enige blad dat economische journalistiek combineert met service en lifestyle voor lezers die meer geld dan tijd hebben. Quote bericht elke maand over de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, carrière en het leven aan de top.

Wilt u alles weten over de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven? Word dan nu abonnee van Quote. Het bijtertje onder de zakenbladen.

Voor wie Quote wil proberen is er al een abonnement vanaf €69,99. Met tot 43% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Quote. En profiteer van dit voordeel.

Quote digitaal lezen

Als abonnee van Quote leest u alle nummers op papier én op uw smartphone en tablet.

U kunt Quote tevens digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt vervolgens u eenmaal uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de laatste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal bewaarde edities kunt u vervolgens inzien zonder internetverbinding.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Bespaar tot 43% op de winkelprijs
  • 12x per jaar Quote automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quote op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Quote is verkrijgbaar vanaf €69,99. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Quote heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Als abonnee van Quote heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Quote komt 12 keer per jaar uit.

Quote komt uit op 08-02, 14-03, 11-04, 08-05, 13-06, 11-07, 15-08, 12-09, 10-10, 14-11, 12-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan voorkomen dat het magazine iets eerder of later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets mis gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Quote. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Quote, neemt u contact op met de klantenservice van Quote. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Quote

" Lekker kritisch. "

" De Glossy voor mannen. Lekker ontspannen met aan roddel grenzende verhalen. En dan weer een heel strak artikel over een serieus onderwerp. Het heeft iets van de Playboy ... "

" Soms gaat Quote over de schreef. Maar ze zijn ook niet te beroerd om hun excuses aan te bieden (helaas soms nog wel met 'een laatste woord). En soms durven ze ook dingen ... "

Gerelateerde artikelen