Quote abonnementen

Kies voor een Quote abonnement met tot 54% korting op de winkelprijs. Het unieke zakenblad dat onderzoeksjournalistiek combineert met lifestyle voor iedereen met meer geld dan tijd. Wilt u het echte verhaal achter ondernemers, geld, carrières en het leven aan de top? Dan is dit uw magazine. U kunt ook een Quote abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€69,99 87,50
7 nummers
20% korting

€99,99 175,00
14 nummers
43% korting

€159,99 350,00
28 nummers
54% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quote cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€30,00 37,50
3 nummers
20% korting

€50,00 75,00
6 nummers
33% korting

€75,00 125,00
10 nummers
40% korting

Laatste reviews

  • Frank

Lekker kritisch.

  • Kees

De Glossy voor mannen. Lekker ontspannen met aan roddel grenzende verhalen. En dan weer een heel strak artikel over een serieus onderwerp. Het heeft iets van de Playboy maar ik weet niet wat.

  • Steven

Soms gaat Quote over de schreef. Maar ze zijn ook niet te beroerd om hun excuses aan te bieden (helaas soms nog wel met 'een laatste woord). En soms durven ze ook dingen te zeggen die iedereen denkt maar gezegd moeten worden.

Over Quote

Het enige blad dat economische journalistiek combineert met service en lifestyle voor lezers die meer geld dan tijd hebben. Quote bericht elke maand over de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, carrière en het leven aan de top.

Wilt u alles weten over de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven? Word dan nu abonnee van Quote. Het bijtertje onder de zakenbladen.

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €69,99. U profiteert van tot 54% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Quote. En kies het abonnement dat bij u past.

Quote digitaal lezen

Bent u abonnee van Quote? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Quote ook digitaal lezen.

U kunt Quote ook online lezen via Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt u eenmalig uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u vanaf dat moment alle nummers van Quote eenvoudig via de app. Edities, die u in de app van Tijdschrift.nl heeft gedownload, blijven hierna offline te lezen.

Quote cadeau geven

Het is mogelijk om Quote cadeau te doen. Voor €30,00 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis gewoon verblijden? Geef een Quote abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
  • Een abonnement is tot 54% voordeliger dan het magazine in de winkel kopen
  • Geef een ander een abonnement cadeau voor €30,00 (stop automatisch)
  • 12x per jaar Quote automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quote op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.