Columbus Travel

Kies voor een Columbus Travel abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Ontdek unieke bestemmingen en praktische reistips met Columbus Travel; het tijdschrift voor avontuurlijke en duurzame reizigers die de wereld willen verkennen.

Columbus Travel abonnement

Columbus Travel is hét tijdschrift voor avontuurlijke reizigers op zoek naar unieke bestemmingen en onvergetelijke ervaringen. Met een team van ervaren reisjournalisten en fotografen brengt Columbus Travel u dichter bij de meest bijzondere plekken op aarde. Of u nu houdt van ongerepte natuur, culturele ontdekkingen of avontuurlijke expedities, Columbus Travel inspireert u keer op keer om de wereld te verkennen.

Inspirerende reisverhalen

Elke editie van Columbus Travel staat vol met inspirerende reisverhalen die u meenemen naar adembenemende bestemmingen. De artikelen zijn bovendien rijk geïllustreerd met prachtige fotografie. Of het nu gaat om een roadtrip door het ruige landschap van Patagonië, een culturele reis door de oude steden van Japan, of een wandeltocht door de ongerepte natuur van IJsland, Columbus Travel biedt u een kijkje in de meest uiteenlopende reiservaringen.

Praktische tips en adviezen

Niet alleen inspireert Columbus Travel u met verhalen en foto’s, het reismagazine biedt ook tal van praktische tips en adviezen voor uw eigen reizen. Van de beste reistijd en lokale gebruiken tot handige paklijsten en budgettips, Columbus Travel zorgt ervoor dat u goed voorbereid op pad gaat. Bovendien vindt u in elke editie uitgebreide reisgidsen met informatie over accommodaties, restaurants en bezienswaardigheden, zodat u het beste uit uw reis kunt halen.

Duurzaam reizen

Een belangrijk thema in Columbus Travel is duurzaam reizen. Het reismagazine besteedt veel aandacht aan milieuvriendelijke opties en hoe u als reiziger een positieve impact kunt hebben op de bestemmingen die u bezoekt. U vindt tips voor het minimaliseren van uw ecologische voetafdruk, zoals het kiezen voor lokale producten, het vermijden van plastic en het ondersteunen van lokale gemeenschappen. Columbus Travel gelooft in verantwoord reizen en inspireert u om bewuste keuzes te maken tijdens uw avonturen.

Met in ieder nummer:

  • Diepgaande reisverhalen
  • Adembenemende fotografie
  • Handige reistips en adviezen
  • Uitgebreide reisgidsen
  • Focus op duurzaam reizen
  • Interviews met reizigers en experts

Columbus Travel digitaal lezen

Met een abonnement op Columbus Travel ontvangt u elke editie op papier én digitaal. Columbus Travel heeft een app waarin u de digitale editie kunt lezen. Om het tijdschrift online te lezen installeert u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Meld u eenmalig aan in de app. En lees alle nummers waar en wanneer u maar wil in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals te openen heeft u geen internet meer nodig. Fijn op plekken waar een internetverbinding slecht of duur is.

Columbus Travel cadeau geven

U kunt een Columbus Travel abonnement ook cadeau geven. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €22,50 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Columbus Travel abonnement zal weten te waarderen? Geef Columbus Travel cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Columbus Travel cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 37% korting op de winkelprijs
  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • 9x per jaar Columbus Travel vanzelf thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Columbus Travel?

Voor wie wil kennismaken met Columbus Travel is er al een aanbieding vanaf €22,50. Een jaarabonnement op Columbus Travel kost €50,00. Met tot 37% korting op de winkelprijs. Bekijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Columbus Travel. En profiteer van dit voordeel.

Nog niet overtuigd? Kies dan voor een Columbus Travel proefabonnement. En probeer dit heerlijke tijdschrift zelf. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. U herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. Een Columbus Travel proefabonnement is er al voor €22,50.

Bekijk de aanbiedingen voor een Columbus Travel abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen met betrekking tot een aanvraag via deze website? En heeft u na 14 dagen nog geen bericht van de uitgever ontvangen? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ook bij vragen of opmerkingen met betrekking tot incasso's en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Met een proefabonnement op Columbus Travel kunt u vrijblijvend kennismaken met Columbus Travel. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Opzeggen is niet nodig. Er is een proefabonnement voor €22,50.

Een abonnement op Columbus Travel is verkrijgbaar vanaf €22,50. Een proefabonnement voor €22,50. En een cadeauabonnement vanaf €22,50. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Columbus Travel abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Columbus Travel abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Columbus Travel te bekijken. En kies voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Columbus Travel cadeauabonnement voor €22,50.

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Een jaarabonnement op Columbus Travel kost €50,00. Hiervoor ontvangt u 9 keer Columbus Travel automatisch bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een Columbus Travel abonnement heeft u ook toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Columbus Travel verschijnt 9 keer per jaar.

Columbus Travel komt uit op 19-01, 01-03, 12-04, 24-05, 21-06, 23-08, 11-10, 06-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het magazine een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent de machtiging uitsluitend aan de uitgever van Columbus Travel. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Columbus Travel, neemt u contact op met de klantenservice van Columbus Travel. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Columbus Travel

" Mooie reportages met prachtige foto's. Veel praktische tips over de reis, het verblijf en wat te zien. Wel soms erg exclusieve bestemmingen "

" Leuk blad, maar voor in de praktijk vind ik toch vaak tegenvallen. Ik zou wat meer afwisseling tussen buiten de ongebaande paden en de gebaande paden met leuke tips. "

" Wij hebben nu een aantal nummers gelezen. De foto's en vormgeving zijn erg mooi. Persoonlijk spreken de bestemmingen uit die nummers me minder aan, omdat deze vaak ... "

" Leuk tijdschrift met goede reisartikelen en traveltips en prachtige foto's. "

" veel goede informatie en achtergrond revieuws. inspiratie voor nieuwe bestemmingen "

" Ik vind Columbus Travel veruit het mooiste reismagazine in Nederland. Ook de combinatie van ver weg en dichtbij past goed bij ons. We hebben er al leuke city trips voor ... "