Toeractief abonnementen

Kies voor een Toeractief abonnement met tot 17% korting op de winkelprijs. Bent u een actieve wandelaar en fietser? Zo ja, dan wordt dit tijdschrift voor u gemaakt. Met een Toeractief abonnement ontvangt u 7x per jaar een prachtig magazine met uitgebreide (foto)reportages van unieke fiets- en wandelroutes door Nederland. In ieder nummer vindt u ook een praktisch routeboekje om mee te nemen. U kunt ook een Toeractief abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€79,00 80,50
7 nummers
2% korting

€135,00 161,00
14 nummers
17% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Toeractief cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€79,00 80,50
7 nummers
2% korting

€135,00 161,00
14 nummers
17% korting

Laatste reviews

 • flowers
tijdschrift voor fietsliefhebbers

Mooi blad en heb het tot de laatste bladzijde gelezen en ideeën op gedaan. Helaas is een abonnement voor mij niet op te brengen, het wel erg aan de prijs voor tijdschrift.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Drieze
Een fijn blad

Wij vonden het een fijn blad. Leuk, ook met het routeboekje erin. Wij vinden het alleen aardig prijzig. Erg jammer.

Sterke punten
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Monique

In Toeractief vinden wij steeds weer nieuwe ideeën om er op uit te trekken, wandelend of met de fiets. Met name de vele foto's inspireren ons om bepaalde gebieden van Nederland te gaan ontdekken of herontdekken.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Jan J

Maar wel ontspannend. :)

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie

Over Toeractief

Toeractief wijst u de weg. Met Toeractief kunt u genieten van de mooiste plekken in Nederland. Heerlijk wandelen door de natuur in Gelderland of lekker fietsen in Noord-Holland. Het kan allemaal. In ieder nummer van Toeractief staan unieke wandel- en fietsroutes waarmee u niet kunt verdwalen. Natuurlijk staan er ook sfeervolle reportages en alle laatste nieuwtjes in dit unieke wandel- en fietsblad.

Wilt u ook Nederland ontdekken op een sportieve en recreatieve manier? Neem dan nu een abonnement op Toeractief.

Toeractief heeft hiervoor een eigen app. In deze app leest u de digitale editie. Een Toeractief abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Toeractief wil proberen is er al een abonnement vanaf €79,00. En u profiteert van tot 17% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Toeractief. En kies uw abonnement.

Toeractief verschijnt 7x per jaar.

Toeractief digitaal lezen

Bent u abonnee van Toeractief? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Toeractief digitaal lezen. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Installaar deze op uw smartphone of tablet. Koppel uw abonnement in de app. En lees het nieuwste nummer waar en wanneer u maar wil in de app. Om eerder gedownloade edities nogmaals in te zien heeft u geen internet meer nodig. Handig voor onderweg in het buitenland en andere situaties waar internet minder goed of kostbaar is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan vindt u dit nummer op uw rekeningafschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Toeractief cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk Toeractief abonnement? Dat is mogelijk. Voor €79,00 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die een Toeractief abonnement zal weten te waarderen? Geef een Toeractief abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
 • Een abonnement is tot 17% voordeliger dan het tijdschrift los kopen
 • 7x per jaar Toeractief vanzelf thuis bezorgd
 • Geef al voor €79,00 een tijdelijk abonnement cadeau

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Toeractief op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.