Toeractief

Kies voor een Toeractief abonnement met tot 17% korting op de winkelprijs. Ontdek de mooiste wandel- en fietsroutes, praktische tips en adembenemende foto's met Toeractief - uw gids voor avontuurlijke buitenactiviteiten!

Toeractief abonnement

Toeractief is hét tijdschrift voor liefhebbers van wandelen, fietsen en buitenactiviteiten. Dit prachtige tijdschrift biedt u inspirerende verhalen, adembenemende foto's en praktische tips voor uw volgende avontuur in de natuur. Of u nu een doorgewinterde wandelaar bent of net begint met fietsen, Toeractief heeft voor ieder wat wils.

Inspirerende wandel- en fietsroutes

In elke editie van Toeractief vindt u een scala aan wandel- en fietsroutes die u meenemen door de mooiste landschappen van Nederland en daarbuiten. De routes zijn zorgvuldig geselecteerd en voorzien van gedetailleerde kaarten, zodat u zonder zorgen op pad kunt gaan. Of u nu kiest voor een ontspannen wandeling door de duinen of een uitdagende fietstocht door de heuvels, Toeractief helpt u de perfecte route te vinden.

Praktische tips en advies

Naast inspirerende routes biedt Toeractief ook een schat aan praktische tips en advies om uw buitenactiviteiten nog leuker en veiliger te maken. Van tips voor het kiezen van de juiste uitrusting tot adviezen over de beste voeding tijdens lange tochten, u vindt het allemaal in dit tijdschrift. De experts van Toeractief delen hun kennis en ervaring, zodat u optimaal kunt genieten van uw tijd in de natuur.

Adembenemende natuur en cultuur

Toeractief neemt u niet alleen mee op avontuur, maar laat u ook kennismaken met de rijke natuur en cultuur van de gebieden die u bezoekt. Geniet van prachtige foto's van bloemenvelden, bossen en rivieren, en leer meer over de geschiedenis en tradities van de plaatsen die u aandoet. Dit tijdschrift weet als geen ander de schoonheid van de natuur en cultuur te vangen en te delen met zijn lezers.

Met in ieder nummer:

  • Uitgebreide wandel- en fietsroutes
  • Praktische tips en adviezen
  • Adembenemende natuurfotografie
  • Informatieve artikelen over cultuur en geschiedenis
  • Recensies van uitrusting en gear

Toeractief digitaal lezen

Abonnees van Toeractief ontvangen alle edities op papier én digitaal. Toeractief heeft een app. In deze app kunt u de digitale edities lezen. Installeer de app voor iOS of Android. Koppel uw abonnement in de app. En lees het nieuwste nummer 24/7 in de app. In de app bewaarde edities zijn daarna offline in te zien. Ideaal voor onderweg in het buitenland en andere situaties waar een internetverbinding minder goed of kostbaar is.

Toeractief cadeau geven

U kunt een Toeractief abonnement ook cadeau geven. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €79,00. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verblijden? Geef een tijdelijk abonnement op Toeractief cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Toeractief cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 17% op de prijs in de winkel
  • 7x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Lees het magazine op papier én digitaal

Wat kost een abonnement op Toeractief?

Voor wie Toeractief wil proberen is er al een abonnement vanaf €79,00. Een jaarabonnement op Toeractief kost €79,00. En u profiteert van tot 17% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Toeractief. En kies het abonnement dat bij u past.

Bekijk de aanbiedingen voor een Toeractief abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 14 dagen nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen abonnement op Toeractief? Neem dan contact met de uitgever van Toeractief op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betalingen en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Toeractief is verkrijgbaar vanaf €79,00. En een cadeauabonnement vanaf €79,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Toeractief abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Toeractief abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Toeractief te bekijken. En kies voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Toeractief cadeauabonnement voor €79,00.

Na het afgesproken aantal nummers stopt het gegeven abonnement vanzelf.. U hoeft een cadeauabonnement niet op te zeggen.

De prijs van een jaarabonnement op Toeractief is €79,00. Hiervoor ontvangt u 7 keer Toeractief.

Deze prijs betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Met een abonnement op Toeractief heeft u altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Toeractief komt 7 keer per jaar uit.

Toeractief verschijnt op 26-01, 19-03, 31-05, 09-08, 13-09, 29-11, 24-01-2025.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het magazine iets eerder of later dan gebruikelijk in de bus ligt. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Toeractief. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Toeractief, neemt u contact op met de klantenservice van Toeractief. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Toeractief

" Mooi blad en heb het tot de laatste bladzijde gelezen en ideeën op gedaan. ... "

" Wij vonden het een fijn blad. Leuk, ook met het routeboekje erin. Wij vinden het alleen aardig prijzig. Erg jammer. "

" In Toeractief vinden wij steeds weer nieuwe ideeën om er op uit te trekken, wandelend of met de fiets. Met name de vele foto's inspireren ons om bepaalde gebieden ... "

" Maar wel ontspannend. :) "