ELF Voetbal

Kies voor een ELF Voetbal abonnement met tot 20% korting op de winkelprijs. Het grootste voetbalmaandblad van NL.

ELF Voetbal abonnement

ELF Voetbal, het grootste voetbal maandblad van Nederland, brengt iedere maand een aantrekkelijke mix van artikelen over het nationale en internationale topvoetbal. ELF Voetbal is in staat om iedere maand exclusieve interviews en unieke verhalen over en met de belangrijkste sterren van Europa te publiceren.

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €16,75. U geniet tot 20% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle ELF Voetbal aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

ELF Voetbal digitaal lezen

Als abonnee van ELF Voetbal leest u alle nummers op papier én op uw smartphone en tablet. ELF Voetbal heeft een app waarin u de digitale edities kunt lezen. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de ELF Voetbal app voor iOS of Android op uw smartphone of tablet. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft altijd toegang tot de digitale editie in de app. In de app bekeken nummers blijven daarna offline in te zien. Fijn in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

U kunt ELF Voetbal ook online lezen via Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt vervolgens u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u vanaf dat moment alle nummers van ELF Voetbal eenvoudig via de app. Nummers, die u met de app van Tijdschrift.nl heeft gelezen, zijn daarna offline in te zien.

Vrijblijvend kennismaken met ELF Voetbal

Wilt u ELF Voetbal eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen herkent u aan het kenmerk "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Er is al een ELF Voetbal proefabonnement voor €16,75.

ELF Voetbal cadeau geven

Het is mogelijk om ELF Voetbal cadeau te doen. Voor €28,00 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een ELF Voetbal abonnement zal weten te waarderen? Geef een ELF Voetbal abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 20% korting op de losse verkoopprijs
  • 12x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van ELF Voetbal op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Ja. Met een proefabonnement kunt u ELF Voetbal voordelig en vrijblijvend proberen. Na de actieperiode stopt de bezorging automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €16,75.

Een ELF Voetbal abonnement is verkrijgbaar vanaf €16,75. Een proefabonnement voor €16,75. En een cadeauabonnement vanaf €28,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op ELF Voetbal heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een ELF Voetbal abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor ELF Voetbal cadeauabonnementen te zien. En kies voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een ELF Voetbal cadeauabonnement voor €28,00.

Een cadeauabonnement stopt vanzelf.. U hoeft een cadeauabonnement niet op te zeggen.

Een jaarabonnement op ELF Voetbal is verkrijgbaar voor €52,50. Voor dit bedrag ontvangt u ELF Voetbal 12 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met ELF Voetbal. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een abonnement op ELF Voetbal heeft u ook toegang tot alle digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

ELF Voetbal verschijnt 12 keer per jaar.

Als u ELF Voetbal in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van ELF Voetbal. De uitgever informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt het abonnement middels een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van ELF Voetbal. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op ELF Voetbal, neemt u contact op met de klantenservice van ELF Voetbal. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonneenummer vindt u (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.