MOTO73

Kies voor een MOTO73 abonnement met tot 38% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor motorliefhebbers. Van testen van de nieuwste motoren tot interviews met de helden van de motorsport. U vindt het allemaal in dit motormagazine.

MOTO73 abonnement

MOTO73 is hét tijdschrift voor de echte motorliefhebber. Dit motorblad biedt u een perfecte mix van gedetailleerde testrapporten, het laatste motornieuws en inspirerende verhalen. Of u nu een doorgewinterde motorrijder bent of net begint aan uw motoravontuur, MOTO73 is uw ideale compagnon.

Motoren en techniek

In ieder nummer van MOTO73 vindt u uitgebreide testritten van de nieuwste motoren, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Van sportmotoren tot tourmotoren, elke categorie komt aan bod. De redacteurs nemen u mee op hun avonturen en delen hun ervaringen en bevindingen in begrijpelijke en boeiende artikelen. Bovendien worden technische innovaties en ontwikkelingen op het gebied van motorfietsen gedetailleerd besproken, zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste trends.

Reizen en avonturen

Naast de technische aspecten, richt MOTO73 zich ook op de avontuurlijke kant van motorrijden. Het blad bevat uitgebreide reisverhalen en routebeschrijvingen. Of het nu gaat om een weekendtrip door de Ardennen of een epische reis door de Alpen, MOTO73 biedt u alle informatie die u nodig heeft om uw volgende motorreis te plannen. Inclusief tips voor accommodaties, eetgelegenheden en bezienswaardigheden langs de route.

Community en evenementen

MOTO73 is meer dan alleen een tijdschrift; het is een community van motorrijders. In elk nummer vindt u verhalen van andere motorliefhebbers, evenals informatie over evenementen en bijeenkomsten. Of u nu wilt deelnemen aan een motorrally, een trackday of gewoon andere motorrijders wilt ontmoeten, MOTO73 houdt u op de hoogte van alle activiteiten in de motorwereld. Door de uitgebreide evenementenkalender mist u nooit meer een belangrijke bijeenkomst.

Met in ieder nummer:

  • Uitgebreide testrapporten van de nieuwste motoren
  • Reisverhalen en routebeschrijvingen
  • Technische innovaties en ontwikkelingen
  • Interviews met bekende motorrijders
  • Informatie over evenementen en bijeenkomsten

MOTO73 digitaal lezen

Bent u abonnee van MOTO73? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u MOTO73 ook digitaal lezen. MOTO73 heeft een app. Hierin kunt u de digitale edities inzien. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Meld u eenmalig aan in de app. En lees nieuwe en oude nummers in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals te openen heeft u geen internet meer nodig. Fijn in situaties waar internet slecht of duur is.

MOTO73 cadeau geven

U kunt een abonnement op MOTO73 ook cadeau doen. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €55,00 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verblijden? Geef een abonnement op MOTO73 cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een MOTO73 cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • 26x per jaar MOTO73 vanzelf thuis bezorgd
  • Bespaar tot 38% op de winkelprijs

Wat kost een abonnement op MOTO73?

Voor wie MOTO73 wil proberen is er al een abonnement vanaf €106,70. Met tot 38% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hierboven alle MOTO73 aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

Bekijk de aanbiedingen voor een MOTO73 abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van MOTO73 op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een MOTO73 abonnement is verkrijgbaar vanaf €106,70. En een cadeauabonnement vanaf €55,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen MOTO73 abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een MOTO73 abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op MOTO73 te zien. Kies vervolgens voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een MOTO73 cadeauabonnement voor €55,00.

Na het afgesproken aantal nummers stopt het gegeven abonnement vanzelf.. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Met een MOTO73 abonnement heeft u ook toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

MOTO73 verschijnt 26 keer per jaar.

MOTO73 verschijnt op 01-02, 22-02, 07-03, 21-03, 09-04, 02-05, 16-05, 30-05, 13-06, 27-06, 11-07, 08-08, 22-08, 05-09, 19-09, 03-10, 17-10, 07-11, 28-11, 19-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het blad iets later dan gebruikelijk in de bus ligt. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

U betaalt via een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent de machtiging uitsluitend aan de uitgever van MOTO73. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op MOTO73, neemt u contact op met de klantenservice van MOTO73. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van MOTO73

" Ik vind het een leuke blad en kreeg hem van mijn moeder kado "