Nat Geo Historia abonnementen

Kies voor een Nat Geo Historia abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. Reis iedere 2 maanden met National Geographic door de tijd. Van de prehistorie tot de 20ste eeuw. Alle verhalen over belangrijke personen, perioden en gebeurtenissen worden begeleid door de prachtige foto's en illustraties waarvoor dit tijdschrift bekend staat. U kunt ook een Nat Geo Historia abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€34,99 47,94
6 nummers
27% korting

€49,99 65,25
9 nummers
30% korting

€62,99 95,88
12 nummers
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nat Geo Historia cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 23,97
3 nummers
6% korting

€35,00 39,95
5 nummers
12% korting

€50,00 63,92
8 nummers
22% korting

Laatste reviews

 • NC
Informatief en ontspannend om te lezen

Erg fijn blad om rustig door te lezen. De artikelen zijn niet te lang en zijn erg leerzaam. Ik heb het blad aan mijn vader cadeau gedaan, die er ook veel plezier van heeft.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Afwisselend
 • J. Rouw

Er staan zo veel wetenwaardigheden in elke keer als je het pakt en open slaat oh dat had ook nog niet gelezen. En je heb echt wel de tijd nodig van om de één te lezen voor dat de nieuwe komt.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt

Over Nat Geo Historia

National Geographic Historia neemt u mee naar grote gebeurtenissen en belangrijke personen uit het verleden. Op reis door de geschiedenis. Met internationaal erkende experts als gids en prachtig beeldmateriaal.

Van de eerste beschaving. Langs Middeleeuwen, Verlichting, Renaissance, Industriële Revolutie en andere belangrijke tijdperken en gebeurtenissen. Tot in de vorige eeuw. Lees over het verleden. En leer over het heden.

Wat kost een abonnement op Nat Geo Historia? Voor wie wil kennismaken met Nat Geo Historia is er al een abonnement vanaf €34,99. En u geniet tot 34% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Nat Geo Historia. En pak dit voordeel.

Nat Geo Historia verschijnt 6x per jaar.

Nat Geo Historia digitaal lezen

Met een abonnement op Nat Geo Historia ontvangt u elk nummer op papier én digitaal.

U kunt Nat Geo Historia ook online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het tijdschrift op uw computer te lezen. Hiernavolgt u de instructiesactiveert u uw digitale abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de laatste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Nummers, die u met de app heeft gedownload, blijven zonder internetverbinding in te zien. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan vindt u dit nummer bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Nat Geo Historia cadeau geven

Het is ook mogelijk om een abonnement op Nat Geo Historia cadeau te geven. Voor €22,50 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die een Nat Geo Historia abonnement zal weten te waarderen? Geef een abonnement op Nat Geo Historia cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Geef een ander een abonnement cadeau vanaf €22,50 (stop automatisch)
 • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
 • 6x per jaar als eerste Nat Geo Historia in huis
 • Profiteer van tot 34% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nat Geo Historia op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.