Nat Geo Historia abonnementen

Kies voor een Nat Geo Historia abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Reis iedere 2 maanden met National Geographic door de tijd. Van de prehistorie tot de 20ste eeuw. Alle verhalen over belangrijke personen, perioden en gebeurtenissen worden begeleid door de prachtige foto's en illustraties waarvoor dit tijdschrift bekend staat. U kunt ook een Nat Geo Historia abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€32,99 43,50
6 nummers
20% korting

€48,99 65,25
9 nummers
25% korting

€59,99 87,00
12 nummers
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nat Geo Historia cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 21,75
3 nummers
8% korting

€25,00 29,00
4 nummers
14% korting

€35,00 43,50
6 nummers
20% korting

Laatste reviews

 • NC
Informatief en ontspannend om te lezen

Erg fijn blad om rustig door te lezen. De artikelen zijn niet te lang en zijn erg leerzaam. Ik heb het blad aan mijn vader cadeau gedaan, die er ook veel plezier van heeft.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Afwisselend
 • J. Rouw

Er staan zo veel wetenwaardigheden in elke keer als je het pakt en open slaat oh dat had ook nog niet gelezen. En je heb echt wel de tijd nodig van om de één te lezen voor dat de nieuwe komt.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt

Over Nat Geo Historia

National Geographic Historia neemt u mee naar grote gebeurtenissen en belangrijke personen uit het verleden. Op reis door de geschiedenis. Met internationaal erkende experts als gids en prachtig beeldmateriaal.

Van de eerste beschaving. Langs Middeleeuwen, Verlichting, Renaissance, Industriële Revolutie en andere belangrijke tijdperken en gebeurtenissen. Tot in de vorige eeuw. Lees over het verleden. En leer over het heden.

National Geographic Historia digitaal lezen

Met een National Geographic Historia abonnement leest u alle edities op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale National Geographic Historia abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Proefabonnement National Geographic Historia

Met een National Geographic Historia proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit historisch magazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

National Geographic Historia cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het magazine ontvangt, zit ergens aan vast. Dus kent u iemand die geïnteresseerd is in geschiedenis? Geef een National Geographic Historia abonnement cadeau.

Voordelen National Geographic Historia abonnement

 • National Geographic Historia altijd als eerste in huis
 • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
 • Mooie korting ten opzichte van de winkelprijs
 • Vrijblijvend proberen *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

National Geographic Historia Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Nat Geo Historia. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Nat Geo Historia klantenservice