National Geographic Historia abonnementen

Kies voor een National Geographic Historia abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Reis iedere 2 maanden met National Geographic door de tijd. Van de prehistorie tot de 20ste eeuw. Alle verhalen over belangrijke personen, perioden en gebeurtenissen worden begeleid door de prachtige foto's en illustraties waarvoor dit tijdschrift bekend staat.


€36,99 46,50
6 nummers
21% korting

€49,99 69,75
9 nummers
29% korting

€59,99 93,00
12 nummers
36% korting

Laatste reviews

 • NC
Informatief en ontspannend om te lezen

Erg fijn blad om rustig door te lezen. De artikelen zijn niet te lang en zijn erg leerzaam. Ik heb het blad aan mijn vader cadeau gedaan, die er ook veel plezier van heeft.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Afwisselend
 • J. Rouw

Er staan zo veel wetenwaardigheden in elke keer als je het pakt en open slaat oh dat had ook nog niet gelezen. En je heb echt wel de tijd nodig van om de één te lezen voor dat de nieuwe komt.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt

Over National Geographic Historia

National Geographic Historia neemt u mee naar grote gebeurtenissen en belangrijke personen uit het verleden. Op reis door de geschiedenis. Met internationaal erkende experts als gids en prachtig beeldmateriaal.

Van de eerste beschaving. Langs Middeleeuwen, Verlichting, Renaissance, Industriële Revolutie en andere belangrijke tijdperken en gebeurtenissen. Tot in de vorige eeuw. Lees over het verleden. En leer over het heden.

Voor wie wil kennismaken met National Geographic Historia is er al een aanbieding vanaf €36,99. Met tot 36% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor National Geographic Historia. En kies uw abonnement.

National Geographic Historia digitaal lezen

Heeft u een abonnement op National Geographic Historia? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u National Geographic Historia ook digitaal lezen.

U kunt National Geographic Historia ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever van National Geographic Historia ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw abonnement bij Tijdschrift.nl. Surf hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Eenmaal gedownloade edities kunt u vervolgens raadplegen zonder internetverbinding.

National Geographic Historia cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op National Geographic Historia cadeau te doen. Voor €22,50 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die van National Geographic Historia zal genieten? Geef National Geographic Historia cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • 6x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus
 • Een abonnement is tot 36% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel
 • Lees het magazine op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van National Geographic Historia op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.