Nat Geo Historia abonnementen

Kies voor een Nat Geo Historia abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. Reis iedere 2 maanden met National Geographic door de tijd. Van de prehistorie tot de 20ste eeuw. Alle verhalen over belangrijke personen, perioden en gebeurtenissen worden begeleid door de prachtige foto's en illustraties waarvoor dit tijdschrift bekend staat. U kunt ook een Nat Geo Historia abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€34,99 47,94
6 nummers
27% korting

€49,99 65,25
9 nummers
30% korting

€62,99 95,88
12 nummers
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nat Geo Historia cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 23,97
3 nummers
6% korting

€35,00 39,95
5 nummers
12% korting

€50,00 63,92
8 nummers
22% korting

Laatste reviews

 • NC
Informatief en ontspannend om te lezen

Erg fijn blad om rustig door te lezen. De artikelen zijn niet te lang en zijn erg leerzaam. Ik heb het blad aan mijn vader cadeau gedaan, die er ook veel plezier van heeft.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Afwisselend
 • J. Rouw

Er staan zo veel wetenwaardigheden in elke keer als je het pakt en open slaat oh dat had ook nog niet gelezen. En je heb echt wel de tijd nodig van om de één te lezen voor dat de nieuwe komt.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt

Over Nat Geo Historia

National Geographic Historia neemt u mee naar grote gebeurtenissen en belangrijke personen uit het verleden. Op reis door de geschiedenis. Met internationaal erkende experts als gids en prachtig beeldmateriaal.

Van de eerste beschaving. Langs Middeleeuwen, Verlichting, Renaissance, Industriële Revolutie en andere belangrijke tijdperken en gebeurtenissen. Tot in de vorige eeuw. Lees over het verleden. En leer over het heden.

Een Nat Geo Historia abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €34,99. Met tot 34% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle aanbiedingen voor Nat Geo Historia. En profiteer van dit voordeel.

Nat Geo Historia digitaal lezen

Met een abonnement op Nat Geo Historia ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

U kunt Nat Geo Historia ook online lezen via Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Hierna activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Als u dit heeft gedaan, leest u vanaf dat moment alle nummers van Nat Geo Historia ook altijd via Tijdschrift.nl. Om eerder gedownloade edities opnieuw te bekijken heeft u geen internetverbinding nodig. Deze edities worden bewaard tot u ze weer verwijderd.

Nat Geo Historia cadeau geven

U kunt een Nat Geo Historia abonnement ook cadeau doen. Voor €22,50 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die Nat Geo Historia met plezier zal lezen? Geef een Nat Geo Historia abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • 6x per jaar het nieuwste nummer in de bus
 • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €22,50)
 • Lees het magazine op papier én digitaal
 • Een abonnement is tot 34% voordeliger dan het magazine los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nat Geo Historia op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.