Brabants Dagblad

En ontvang dagelijks de krant voor ‘s-Hertogenbosch, Tilburg en omliggende regio’s. Van Werkendam tot Boekel en van Zaltbommel tot Oirschot. De journalisten en redacteuren van dit regionaal dagblad weten als geen ander wat er speelt. Daarnaast krijgt u ook natuurlijk de achtergronden bij het belangrijkste landelijke en buitenlandse nieuws. Kortom, al het nieuws dat ú raakt. Niet overtuigd? Kies dan voor een Brabants Dagblad proefabonnement. En ontdek BD voor uzelf.

Overzichtelijk, up to date, fijn formaat.

Vergelijk abonnementen

Compleet Weekend Digitaal
Op werkdagen de papieren krant
De uitgebreide zaterdagkrant op papier
Mezza magazine op papier
Alle edities en Mezza digitaal
Onbeperkt toegang tot Premium artikelen
aanbiedingen aanbiedingen aanbiedingen
Brabants Dagblad van maandag tot vrijdag

Bekend in en met de regio

Brabants Dagblad wordt gemaakt door journalisten, redacteuren en anderen, die in de regio wonen en werken. Zij zijn betrokken bij wat er in de regio gebeurt en zitten bovenop het nieuws. Dus wilt u weten wat er in uw regio speelt? Neem een Brabants Dagblad abonnement en mis niets.

Met een abonnement op Brabants Dagblad bent u altijd op de hoogte van al het politieke, economische en sportieve nieuws uit de regio. Die speciale aandacht voor de regio gaat overigens niet ten koste van het landelijke en buitenlandse nieuws. Ook dat vindt u in het Brabants Dagblad.

Brabants Dagblad brengt het landelijke en buitenlandse in samenwerking met AD, Trouw en De Volkskrant. Met deze kwaliteitskranten met u verzekerd van al het belangrijke nieuws en zorgvuldige achtergronden. Kortom, een Brabants Dagblad abonnement houdt u op de hoogte van het al het nieuws dat u raakt: het kleine nieuws uit de buurt en het grote nieuws uit de rest van de wereld.

7 Regionale edities met wereldnieuws

Om het regionale nieuws zo relevant mogelijk voor u te maken, verschijnt de krant in 7 edities voor verschillende regio’s binnen Noord-Brabant (en een stukje van Gelderland). Als u bijvoorbeeld in of rondom Den Bosch woont, ontvangt u het nieuws uit deze regio. En als u in of rondom Tilburg woont, krijgt u het nieuws uit deze regio. U ontvangt automatisch de editie die past bij uw postcode.

 • Brabants Dagblad apps voor smartphone en tablet
 • Inclusief Mezza magazine
 • Extra dikke weekendkrant
 • Brabants Dagblad Digitaal

  Ongeacht het abonnement (compleet, zaterdag of digitaal) dat u kiest, u heeft altijd toegang tot de apps van Brabants Dagblad; onbeperkt en advertentievrij. Hierin vindt u al het nieuws uit de krant, verrijkt met podcasts, video's en interactieve graphics. Daarnaast krijgt u onbeperkt toegang tot de Premium-artikelen op de website.

  • Premium-artikelen op bd.nl
  • Apps voor smartphone en tablet
  • Digitale edities in apps en pdf
  Brabants Dagblad digitaal
Brabants Dagblad op zaterdag

Brabants Dagblad Weekend

De zaterdagkrant van Brabants Dagblad komt met 2 extra bijlagen plus een magazine. In Z krijgt u uitgebreide achtergronden bij het nieuws. En in ZO vindt u informatie en artikelen over onderwerpen als geld, opvoeding, wonen, werk en relaties.

Mezza magazine is een kleurrijke glossy over de mooie en leuke dingen in het leven, zoals kunst, cultuur, reizen, lekker eten en nog veel meer. Kortom, een heerlijk magazine voor een ontspannen weekend.

Brabants Dagblad op zaterdag

Veelgestelde vragen

Abonnement Periode Prijs Korting
Compleet 4 weken €4,00 90%
Compleet 1 jaar €6,50 p/w 37%
Compleet 2 jaar €6,00 p/w 42%
Compleet 3 jaar €5,50 p/w 47%
Abonnement Periode Prijs Korting
Zaterdag + Digitaal 6 weken €4,00 90%
Zaterdag + Digitaal 1 jaar €4,25 p/w 38%
Zaterdag + Digitaal 2 jaar €4,00 p/w 41%
Zaterdag + Digitaal 3 jaar €3,75 p/w 45%
Abonnement Periode Prijs Korting
Digitaal 8 weken €4,00 91%
Digitaal 1 jaar €3,75 p/w 32%
Digitaal 2 jaar €3,50 p/w 37%
Digitaal 3 jaar €3,25 p/w 41%
Brabants Dagblad wordt maandag tot en met vrijdag voor 07:00 uur bezorgd. Op zaterdag ligt de weekendkrant voor 09:00 uur op de mat. De digitale krant is iedere dag om 06:00 uur beschikbaar.
Brabants Dagblad komt onder meer uit in ‘s-Hertogenbosch, Tilburg en de daaromheen liggende regio’s, zoals het Land van Heusden en Altena, de regio’s Oss, Uden-Veghel, de Langstraat en Boxtel-Schijndel. Maar ook de Tielerwaard en in de Bommelerwaard vallen binnen het verspreidingsgebied.

Klik hier voor een kaart van het verspreidingsgebied van Brabants Dagblad.
Een jaarabonnement op Brabants Dagblad kost €6,50 per week. Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Met een Brabants Dagblad proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met het tijdschrift. Na de actieperiode stoppen het abonnement en de bezorging automatisch. Een proefabonnement herkent u aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Er is al proefabonnement op Brabants Dagblad voor €4,00.
Met een abonnement heeft u automatisch toegang tot de digitale edities van Brabants Dagblad. U ontvangt na de aanvraag van de uitgever meer informatie over hoe u Brabants Dagblad leest op uw smartphone, tablet en computer.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op Brabants Dagblad neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van Brabants Dagblad

" Gezellige krant, maar regionaal nieuws is " ondergeschoven kindje ". "

" De krant fijn als hij 's morgens in de brievenbus zit. Mijn dag kan beginnen. Alleen als de krant er niet is geen voucher doordeweeks alleen op zaterdag! Waarom kan ... "

" Fijne overzichtelijke krant, leest makkelijk zowel het landelijk regionaal en het sportnieuws. "

" Veel nieuws uit de regio. "

" Weinig kritisch als het over politiek(immigratie/asielzaken, wietteelt of pensioenen) gaat. Mag meer kritisch en informatief worden t.o.v beslissingen door deze regering! "

" Elke ochtend om 9 uur met koffie aan een restauranttafel. Om 10 uur doen we de zaak open. Eerste wat we lezen: Toos en Henk natuurlijk! Dan kan mijn dag al niet meer ... "

" Lekkere krant. Prettig te lezen. Goede informatie streek. Overzichtelijk. Enige jammer is bezorging. Door de weeks na 8.16 en zaterdag na 8.35 uur. Verder super krant. "

" BD is de ideale krant voor mij. Ik wil het wereldnieuws niet missen maar ben daarnaast ook geïnteresseerd in lokale feitjes, en deze krant voldoet aan beide. ... "

" Een fijn leesbare krant met niet al te schreeuwerige koppen. "

" Ik vind het heerlijk om 's morgens een krantje te hebben, maar is voor mij te duur. Als ik hem lees is het een aanbieding. "