Zeilen

Kies voor een Zeilen abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor zeilers die nog meer uit hun boot en zeilen willen halen. Zeilen is onafhankelijk, nieuwsgierig en vol passie waar het om zeilen gaat.

Zeilen abonnement

Voor zeilers door zeilers

Zeilen is het tijdschrift in Nederland en België over de zeilsport. Zeilen staat bol van de zeil-passie. In elk nummer vindt u verhalen van zeilers over de hele wereld, het laatste nieuws over wedstrijdzeilen, technische artikelen over boten, meterolie en zeevaart, en allerhande praktische tips. Zo krijgt de lezer iedere maand weer de mooiste verhalen, beste tips, kritische testen en mooie vaarroutes voorgeschoteld.

Het tijdschrift Zeilen inspireert en adviseert zijn lezers van scheepsonderdelen tot kleding van bijzondere vaargebieden tot nieuwe zeilboten. Ook onderwerpen als zeemanschap en zeevaartkunde komen aan bod. Alles vindt u in Zeilen!

De bevlogen redactie helpt graag (nog) beter zeilen en meer plezier beleven aan zeilen. Naast het magazine doet zij dit met boeken, vaarwijzers en webinars. Ook hierin vindt u verhalen van andere zeilers, technische beschouwingen, praktische tips en uitgebreide informatie over onderwerpen als zeevaartkunde en meteorologie. Alles u om met nog meer plezier te zeilen.

Een Zeilen abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Zeilen wil proberen is er al een aanbieding vanaf €21,99. U profiteert van tot 33% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele Zeilen aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Zeilen digitaal lezen

Als abonnee van Zeilen leest u alle edities op papier én digitaal. Zeilen heeft een app. Hierin leest u de digitale edities. Om het tijdschrift online te lezen installeert u de Zeilen app voor iOS of Android op uw mobiel apparaat. Koppel uw abonnement in de app. En lees nieuwe en oude nummers in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals te openen heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Ideaal in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Vrijblijvend kennismaken met Zeilen

Met een proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit unieke magazine. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. U herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Er is al een Zeilen proefabonnement voor €21,99.

Zeilen cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een abonnement op Zeilen? Dat kan. Er is al een cadeauabonnement voor €21,99. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Zeilen abonnement zal weten te waarderen? Geef een abonnement op Zeilen cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 33% voordeliger dan het magazine in de winkel kopen
  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis
  • Lees het magazine op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Zeilen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Ja. Met een proefabonnement kunt u Zeilen voordelig en vrijblijvend proberen. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. Opzeggen is niet nodig.. Er is een proefabonnement voor €21,99.

Een abonnement op Zeilen is verkrijgbaar vanaf €21,99. Een proefabonnement voor €21,99. En een cadeauabonnement vanaf €21,99. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Zeilen abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Zeilen abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor Zeilen cadeauabonnementen te bekijken. Kies vervolgens voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Zeilen cadeauabonnement voor €21,99.

Na het bestelde aantal nummers stopt het gegeven abonnement vanzelf.. Het is niet nodig om het cadeauabonnement op te zeggen.

De prijs van een jaarabonnement op Zeilen is €39,99. Hiervoor ontvangt u 12 keer Zeilen.

Let op: dit betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Met een Zeilen abonnement heeft u altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Zeilen verschijnt 12 keer per jaar.

U betaalt het abonnement via een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Zeilen. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Zeilen, neemt u contact op met de klantenservice van Zeilen. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Zeilen

" Dit proefabonnement was voor onze zoon die niet thuis woont. Ken het blad van vroeger. "

" Elke keer weer een verrassend blad met veel informatie, foto’s en tips. "

" Mijn zoon gaf het proefabonnement voor Vaderdag en het is een groot succes het hele gezin leest het blad. Het staat vol met mooie verhalen en praktische informatie waar ... "

" Zeilen is in Nederland een volkssport met een fijnmazig web van verenigingen, de WSV's. Die manier van het bedrijven van een sport, kleinschalig en betaalbaar, komt ... "

" Mooi blad, maar mis toch wat info over de zeilboten zelf. "

" Als oud zeiler en thans motorbootvaarder (nee, geen pensionado, motorboten zijn net zo leuk, alleen anders) vind ik weinig van mijn gading. Allerhande peperdure nieuwe ... "

" Een blad om elke maand naar uit te kijken. Zou nog wat meer techniek en d.h.z. mogen bieden. "

" Ben zelf meer van de klassieke zeilschepen en zou wat meer aandacht hier voor willen, maar snap dat niet iedereen daar van houdt! Maar leuk blad met prachtige foto’s. "

" Mooie balans tussen feiten qua testen en verhalen over zeilen. "

" Zeilen is een mooi blad voor zeilend Nederland. Leest makkelijk weg maar ook veel inhoudelijke stukken. Inspireert om weer het water op te gaan. "