Luister

Kies voor een Luister abonnement met tot 18% korting op de winkelprijs. Ontdek de wereld van klassieke muziek met Luister, het toonaangevende tijdschrift vol recensies, concertverslagen en interviews met de grootste muzikanten.

Luister abonnement

Luister is het ultieme muziektijdschrift voor liefhebbers van klassieke muziek. Of u nu een doorgewinterde kenner bent of net begint met uw ontdekkingstocht in de wereld van klassieke muziek, Luister biedt u een schat aan informatie, boeiende artikelen en diepgaande analyses. Met Luister bent u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de beste concerten en de meest interessante artiesten binnen de klassieke muziekwereld.

Een rijkdom aan muziekstijlen

Luister bestrijkt een breed scala aan muziekstijlen binnen de klassieke muziek. Van barok tot romantiek, van renaissance tot moderne klassieke muziek. Elk nummer biedt een diepgaande verkenning van verschillende tijdperken en stromingen. U leest over de grote componisten, zoals Bach, Mozart en Beethoven, maar ook over minder bekende namen die een grote invloed hebben gehad op de muziekgeschiedenis. Luister helpt u om uw muzikale horizon te verbreden en nieuwe favorieten te ontdekken.

Recensies en concertverslagen

Luister biedt uitgebreide recensies van de nieuwste cd's en dvd's. Deskundige recensenten geven hun oordeel over de uitvoeringen, de interpretaties en de opnames. Zo weet u altijd welke releases de moeite waard zijn. Daarnaast vindt u in Luister gedetailleerde concertverslagen van zowel nationale als internationale podia.

Interviews en achtergrondverhalen

In Luister vindt u ook boeiende interviews met de grootste namen uit de klassieke muziekwereld. U leest persoonlijke verhalen van dirigenten, solisten en componisten die hun passie voor muziek delen en u meenemen in hun creatieve proces. Daarnaast bevat het tijdschrift diepgaande achtergrondverhalen die u meer inzicht geven in de historische en culturele context van de muziek. Van de totstandkoming van meesterwerken tot de invloeden die componisten hebben geïnspireerd, Luister brengt u dichter bij de essentie van klassieke muziek.

Met in ieder nummer:

  • Uitgebreide cd- en dvd-recensies
  • Concertverslagen
  • Interviews met prominente muzikanten
  • Diepgaande achtergrondverhalen
  • Artikelen over verschillende muziekstijlen

Luister cadeau geven

U kunt een abonnement op Luister ook cadeau doen. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €82,50 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand gewoon verblijden? Geef een abonnement op Luister cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Luister cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 18% op de winkelprijs
  • 8x per jaar Luister thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Luister?

Voor wie wil kennismaken met Luister is er al een abonnement vanaf €82,50. Een jaarabonnement op Luister kost €82,50. Met tot 18% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hierboven alle actuele aanbiedingen voor Luister. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Luister abonnement.

Klantenservice

Vragen over een bestelling via deze website? En heeft u na 2 weken geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het weten en stuur een bericht naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Luister op. Doe dit bijvoorbeeld bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, adreswijziging en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Luister is verkrijgbaar vanaf €82,50. En een cadeauabonnement vanaf €82,50. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Luister abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Luister abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Luister te bekijken. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Luister cadeauabonnement voor €82,50.

Na het afgesproken aantal nummers stopt het gegeven abonnement automatisch.. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Voor een jaarabonnement op Luister betaalt u €82,50. Hiervoor ontvangt u Luister 8 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Luister verschijnt 8 keer per jaar.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Luister. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Luister, neemt u contact op met de klantenservice van Luister. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Luister

" Ik vind Luister een zeer lezenswaardig blad dat mij vele uren plezier geeft. Het is bovendien fraai uitgevoerd en goed geschreven. De Luister-10en geven goed advies bij ... "

" Ik luister graag naar klassieke muziek, maar zoek deze verdieping niet. Het is een goed blad, dat voor mij echter te diep en breed is "

" Een heel mooi tijdschrift. Geeft een luxueus gevoel. En met Spotify kun je nu altijd heel eenvoudig naar de muziek en artiest luisteren terwijl je over leest. Dat geeft ... "