Nautique abonnementen

Kies voor een Nautique abonnement met tot 30% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor booteigenaren en liefhebbers. Het enige Nederlandse 'yachting magazine' dat zich richt op de top van de watersport. Met alles over de nieuwste, grootste en meest exclusieve motor- en zeilboten. U kunt ook een Nautique abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€21,50 23,97
3 nummers
10% korting

€40,75 47,94
6 nummers
15% korting

€76,75 95,88
12 nummers
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nautique cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,50 23,97
3 nummers
10% korting

€40,75 47,94
6 nummers
15% korting

€76,75 95,88
12 nummers
30% korting

Laatste reviews

  • Van der Weert

Als je van mooie boten houdt, is er geen alternatief voor Nautique. Ik zie de zomer weer met vreugde tegemoet.

Over Nautique

Nautique is al 20 jaar het meest exclusieve yachting lifestyle magazine van Nederland. Zes keer per jaar kunnen lezers genieten van het goede leven op en aan het water.

Nautique richt zich op het topsegment binnen de watersport en verslaat beroemde zeilregatta 's, superjachten, test de nieuwste motor- en zeilboten, publiceert het laatste nieuws uit de watersportwereld en spreekt tot de verbeelding met prachtige vaartochten, zowel in binnen- als buitenland, en nautische reisreportages.

Bent u net als de redactie van Nautique vaak op het water te vinden? Hecht u ook waarde aan alles wat het leven aangenaam maakt: reizen, luxe producten, gadgets, gastronomie en natuurlijk mooie schepen? Neem dan een abonnement op Nautique.

Nautique digitaal lezen

Met een Nautique abonnement leest u alle edities op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Nautique abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Proefabonnement Nautique

Met een Nautique proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit zeilmagazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Nautique cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus kent u een gepassioneerde zeiler of zeilster? Geef een Nautique abonnement cadeau.

Voordelen Nautique abonnement

  • Tweemaandelijks Nautique altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Mooie korting ten opzichte van de winkelprijs
  • Vrijblijvend proberen *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Nautique Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Nautique. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Nautique klantenservice