Nautique abonnementen

Hét tijdschrift voor booteigenaren en liefhebbers. Het enige Nederlandse 'yachting magazine' dat zich richt op de top van de watersport. Met alles over de nieuwste, grootste en meest exclusieve motor- en zeilboten. U kunt ook een Nautique abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€26,97
3 nummers
 

€53,94
6 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nautique cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€26,97
3 nummers
 

€53,94
6 nummers
 

Laatste reviews

  • Van der Weert

Als je van mooie boten houdt, is er geen alternatief voor Nautique. Ik zie de zomer weer met vreugde tegemoet.

Over Nautique

Nautique is al 20 jaar het meest exclusieve yachting lifestyle magazine van Nederland. Zes keer per jaar kunnen lezers genieten van het goede leven op en aan het water.

Nautique richt zich op het topsegment binnen de watersport en verslaat beroemde zeilregatta 's, superjachten, test de nieuwste motor- en zeilboten, publiceert het laatste nieuws uit de watersportwereld en spreekt tot de verbeelding met prachtige vaartochten, zowel in binnen- als buitenland, en nautische reisreportages.

Bent u net als de redactie van Nautique vaak op het water te vinden? Hecht u ook waarde aan alles wat het leven aangenaam maakt: reizen, luxe producten, gadgets, gastronomie en natuurlijk mooie schepen? Neem dan een abonnement op Nautique.

Voor wie wil kennismaken met Nautique is er al een aanbieding vanaf €26,97. Vergelijk alle Nautique aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Nautique digitaal lezen

Met een abonnement op Nautique ontvangt u elke editie op papier én digitaal.

U kunt Nautique tevens digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw account via Tijdschrift.nl. Surf hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle nummers van Nautique ook altijd via de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal bewaarde nummers kunt u daarna opnieuw raadplegen zonder internet.

Nautique cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk abonnement op Nautique? Dat is mogelijk. Er is al een cadeauabonnement voor €26,97. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid gewoon verrassen? Geef een abonnement op Nautique cadeau.

  • Geef al voor €26,97 een tijdelijk abonnement cadeau
  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • 6x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nautique op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.