Nautique abonnementen

Kies voor een Nautique abonnement met tot 30% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor booteigenaren en liefhebbers. Het enige Nederlandse 'yachting magazine' dat zich richt op de top van de watersport. Met alles over de nieuwste, grootste en meest exclusieve motor- en zeilboten. U kunt ook een Nautique abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€21,50 23,97
3 nummers
10% korting

€40,75 47,94
6 nummers
15% korting

€76,75 95,88
12 nummers
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nautique cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,50 23,97
3 nummers
10% korting

€40,75 47,94
6 nummers
15% korting

€76,75 95,88
12 nummers
30% korting

Laatste reviews

  • Van der Weert

Als je van mooie boten houdt, is er geen alternatief voor Nautique. Ik zie de zomer weer met vreugde tegemoet.

Over Nautique

Nautique is al 20 jaar het meest exclusieve yachting lifestyle magazine van Nederland. Zes keer per jaar kunnen lezers genieten van het goede leven op en aan het water.

Nautique richt zich op het topsegment binnen de watersport en verslaat beroemde zeilregatta 's, superjachten, test de nieuwste motor- en zeilboten, publiceert het laatste nieuws uit de watersportwereld en spreekt tot de verbeelding met prachtige vaartochten, zowel in binnen- als buitenland, en nautische reisreportages.

Bent u net als de redactie van Nautique vaak op het water te vinden? Hecht u ook waarde aan alles wat het leven aangenaam maakt: reizen, luxe producten, gadgets, gastronomie en natuurlijk mooie schepen? Neem dan een abonnement op Nautique.

Hoeveel kost een abonnement op Nautique? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €21,50. En u geniet tot 30% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele Nautique aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Nautique verschijnt 6x per jaar.

Nautique digitaal lezen

Met een abonnement op Nautique ontvangt u elke editie op papier én digitaal.

U kunt Nautique ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het magazine op uw computer te lezen. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt hierna u eenmalig uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u alle edities van Nautique eenvoudig via de app. Eenmaal bewaarde edities kunt u hierna lezen zonder actieve internetverbinding. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

Nautique cadeau geven

U kunt een Nautique abonnement ook cadeau geven. Voor €21,50 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand gewoon verblijden? Geef een Nautique abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef al voor €21,50 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
  • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • 6x per jaar Nautique in de bus
  • Een abonnement is tot 30% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nautique op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.