Nautique abonnementen

Hét tijdschrift voor booteigenaren en liefhebbers. Het enige Nederlandse 'yachting magazine' dat zich richt op de top van de watersport. Met alles over de nieuwste, grootste en meest exclusieve motor- en zeilboten. U kunt ook een Nautique abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€26,97 26,97
3 nummers
 

€53,94 53,94
6 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nautique cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€26,97 26,97
3 nummers
 

€53,94 53,94
6 nummers
 

Laatste reviews

  • Van der Weert

Als je van mooie boten houdt, is er geen alternatief voor Nautique. Ik zie de zomer weer met vreugde tegemoet.

Over Nautique

Nautique is al 20 jaar het meest exclusieve yachting lifestyle magazine van Nederland. Zes keer per jaar kunnen lezers genieten van het goede leven op en aan het water.

Nautique richt zich op het topsegment binnen de watersport en verslaat beroemde zeilregatta 's, superjachten, test de nieuwste motor- en zeilboten, publiceert het laatste nieuws uit de watersportwereld en spreekt tot de verbeelding met prachtige vaartochten, zowel in binnen- als buitenland, en nautische reisreportages.

Bent u net als de redactie van Nautique vaak op het water te vinden? Hecht u ook waarde aan alles wat het leven aangenaam maakt: reizen, luxe producten, gadgets, gastronomie en natuurlijk mooie schepen? Neem dan een abonnement op Nautique.

Een Nautique abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €26,97. Vergelijk alle actuele Nautique aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

Nautique digitaal lezen

Als abonnee van Nautique leest u alle nummers op papier én online.

U kunt Nautique ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het magazine op uw computer te lezen. Hierna activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de alle nummers via Tijdschrift.nl. Eenmaal gedownloade nummers kunt u hierna opnieuw raadplegen zonder actieve internetverbinding.

Nautique cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Nautique cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €26,97. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid zomaar verrassen? Geef een Nautique abonnement cadeau.

  • 6x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus
  • Geef al voor €26,97 een tijdelijk abonnement cadeau
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nautique op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.