Fiets abonnementen

Kies voor een Fiets abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor de sportieve fietser. Al 35 jaar wordt dit tijdschrift iedere maand gemaakt voor fietsers door fietsers. Dus pakt u graag uw tour- of racefiets? Of uw mountainbike? Dan is Fiets voor u. U kunt ook een Fiets abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,99 20,85
3 maanden Stopt automatisch
4% korting

€29,99 41,70
6 maanden
28% korting

€59,99 90,35
1 jaar + 1 Special
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Fiets cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,99 20,85
3 maanden
4% korting

€38,99 41,70
6 maanden
11% korting

€79,99 90,35
1 jaar + 1 Special
11% korting

Laatste reviews

 • Menno Folgers
Goed blad

Het blad is beter geworden. Leesbaar en goede informatie.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Edith van den Berg
Moment van ontspanning

Cadeau voor mijn man, hij vindt het heerlijk om met zijn "Fiets" in de stoel te zitten. Hij is zelf wielrenner. Moment van ontspanning voor hem!!

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • EB
Vooral voor de wat meer gefortuneerde fietser.

De inhoud gaat vooral over duurdere fietsen en materialen. Ook de tourritten zijn voor getrainde fietsers. Ik mis low budget artikelen, voor toerfietsers met betaalbaar materiaal en lekker dicht bij huis, dus meer toegankelijk voor een ieder.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • anoniem

Als fietsliefhebber biedt dit blad veel informatie.

 • Arjan

Gekregen als vaderdagcadeau van mijn kinderen. Ze weten dat Fiets magazine mijn favoriete blad is. Er staan veel verschillende dingen in, van wedstrijdinfo tot hulpmiddelen bij het trainen. Fijn beschreven informatie voor een toerfietser als ik.

Over Fiets

Fiets is het grootste race- en mountainbiketijdschrift van Nederland. Iedere maand vindt u in dit wielrenmagazine professionele testen in van racefietsen en mountainbikes, interviews met wielrenners, reportages van evenementen en reizen.

Uiteraard vindt u in Fiets magazine ook de beste tips voor uw voeding, training, onderhoud en technieken. Daarnaast verschijnen er ieder jaar specials. En als abonnee ontvangt u die er natuurlijk gratis bij! Dus laat u inspireren door Fiets en trek er zelf lekker op uit. De echte fietsliefhebber kan niet zonder een abonnement op Fiets.

Een Fiets abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Fiets wil proberen is er al een aanbieding vanaf €9,95. U profiteert van tot 34% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Fiets. En kies het abonnement dat bij u past.

Fiets digitaal lezen

Met een abonnement op Fiets ontvangt u elk nummer op papier én digitaal. Fiets biedt u een app. In deze app kunt u de digitale edities inzien. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En lees alle nummers waar en wanneer u maar wil in de app. In de app bekeken edities zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Ideaal in situaties waar internet slecht of duur is.

Vrijblijvend kennismaken met Fiets

Met een Fiets proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit heerlijke magazine. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. Let op de toevoeging "stopt automatisch" voor proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Er is al een Fiets proefabonnement voor €9,95.

Fiets cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op Fiets? Dat kan. Voor €19,99 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Fiets met plezier zal lezen? Geef een Fiets abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Geef al voor €19,99 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
 • Lees het magazine op papier én digitaal
 • Bespaar tot 34% op de prijs in de winkel
 • 12x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Fiets op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.