Fiets

Fiets magazine is uw ultieme gids voor alles wat met fietsen te maken heeft. Ontdek de nieuwste trends in fietstechnologie, lees diepgaande reviews van fietsen en accessoires, en krijg tips voor de mooiste fietsroutes. Of u nu een fervent wielrenner bent of graag recreatief fietst, Fiets magazine biedt voor ieder wat wils.

Met elke editie van Fiets magazine blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de fietswereld. Laat u inspireren door boeiende verhalen en praktische adviezen die uw fietservaring naar een hoger niveau tillen.

Fiets abonnement

Fiets is hét magazine voor de echte wielerliefhebber. Of u nu een fanatieke wielrenner bent, graag mountainbiket, of gewoon geniet van een ontspannen fietstocht in de natuur, Fiets biedt alles wat u nodig heeft. Het fietstijdschrift vindt u altijd inspirerende artikelen, uitgebreide tests, nuttige tips en prachtige fietsroutes. Kortom, alles wat met fietsen te maken heeft, op een boeiende en informatieve manier gepresenteerd.

Uitgebreide tests en reviews

Fiets biedt uitgebreide tests en reviews van fietsen en accessoires. Het deskundige testteam van Fiets onderwerpt de nieuwste modellen aan grondige praktijktests. Het team geeft u een betrouwbare en objectieve beoordeling van de prestaties, kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding van verschillende fietsen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe racefiets, mountainbike of elektrische fiets, Fiets helpt u de juiste keuze te maken.

Inspirerende fietsroutes

Elke editie van Fiets magazine bevat prachtige fietsroutes die u door de mooiste gebieden van Nederland en daarbuiten voeren. De gedetailleerde routebeschrijvingen, inclusief kaarten en praktische tips, maken het eenvoudig om op pad te gaan en nieuwe plekken te ontdekken. Of u nu een korte rit in de buurt zoekt of een uitdagende langeafstandstocht wilt maken, Fiets biedt voor ieder wat wils. Laat u inspireren door de prachtige foto's en verhalen van medefietsers en plan uw volgende avontuur.

Tips voor training en gezondheid

Naast inspirerende routes en uitgebreide tests biedt Fiets ook waardevolle tips en adviezen voor training en gezondheid. Of u nu uw prestaties wilt verbeteren, blessures wilt voorkomen of gewoon fitter wilt worden, de artikelen in Fiets helpen u op weg. Met deskundig advies van ervaren trainers en sporters krijgt u praktische tips die u direct kunt toepassen in uw eigen training. Zo haalt u het maximale uit uw fietstochten en geniet u nog meer van uw favoriete sport.

Met in ieder nummer:

  • Uitgebreide tests en reviews van fietsen en accessoires
  • Inspirerende fietsroutes in binnen- en buitenland
  • Tips en adviezen voor training en gezondheid
  • Interviews met bekende en inspirerende fietsers
  • Actuele nieuws en trends in de wielerwereld

Fiets digitaal lezen

Met een abonnement op Fiets ontvangt u elke editie op papier én digitaal. Fiets biedt u een app waarin u de digitale editie kunt lezen. Download de app voor iOS of Android. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft altijd online toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals te openen heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Ideaal op plekken waar internet slecht of duur is.

Fiets cadeau geven

U kunt een Fiets abonnement ook cadeau doen. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €19,99. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Fiets abonnement zal weten te waarderen? Geef een Fiets abonnement cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Fiets cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 37% op de losse verkoopprijs
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 12x per jaar Fiets thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Fiets?

Voor wie wil kennismaken met Fiets is er al een aanbieding vanaf €19,99. Een jaarabonnement op Fiets kost €59,99. En u profiteert van tot 37% voordeel op de winkelprijs. Bekijk hierboven alle actuele Fiets aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Wilt u Fiets eerst proberen alvorens u voor een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Proefabonnementen herkent u aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Een Fiets proefabonnement is er al voor €19,99.

Bekijk de aanbiedingen voor een Fiets abonnement.

Klantenservice

Vragen over een aanvraag via deze website? En na 14 dagen nog geen bericht van de uitgever ontvangen? Laat het ons weten en mail naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever op. Doe dit ook bij vragen over betaling, adreswijziging en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Fiets 3 maanden €19,99 8%
Fiets 6 maanden €29,99 33%
Fiets + 1 special 1 jaar €59,99 37%
Titel Periode Prijs Korting
Fiets 3 maanden €19,99 8%
Fiets 6 maanden €38,99 12%
Fiets + 1 special 1 jaar €79,99 11%

Om Fiets tijdelijk te proberen, kiest u voor een proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Opzeggen is niet nodig. Er is een proefabonnement voor €19,99.

Een abonnement op Fiets is verkrijgbaar vanaf €19,99. Een proefabonnement voor €19,99. En een cadeauabonnement vanaf €19,99. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Fiets heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Fiets abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de actuele aanbiedingen voor Fiets cadeauabonnementen te bekijken. Kies vervolgens voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Fiets cadeauabonnement voor €19,99.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Het is niet nodig om het cadeauabonnement op te zeggen.

Een jaarabonnement op Fiets is verkrijgbaar voor €59,99. Voor dit bedrag ontvangt u 12 keer Fiets.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een abonnement op Fiets heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Fiets komt 12 keer per jaar uit.

Fiets komt uit op 26-01, 23-02, 22-03, 26-04, 24-05, 21-06, 26-07, 23-08, 20-09, 15-10, 22-11, 20-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het tijdschrift iets later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Fiets. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Fiets, neemt u contact op met de klantenservice van Fiets. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Fiets

" Het blad is beter geworden. Leesbaar en goede informatie. "

" Cadeau voor mijn man, hij vindt het heerlijk om met zijn "Fiets" in de stoel te zitten. Hij is zelf wielrenner. Moment van ontspanning voor hem!! "

" De inhoud gaat vooral over duurdere fietsen en materialen. Ook de tourritten zijn voor getrainde fietsers. ... "

" Als fietsliefhebber biedt dit blad veel informatie. "

" Gekregen als vaderdagcadeau van mijn kinderen. Ze weten dat Fiets magazine mijn favoriete blad is. Er staan veel verschillende dingen in, van wedstrijdinfo tot ... "