Fiets abonnementen

Kies voor een Fiets abonnement met tot 38% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor de sportieve fietser. Al 35 jaar wordt dit tijdschrift iedere maand gemaakt voor fietsers door fietsers. Dus pakt u graag uw tour- of racefiets? Of uw mountainbike? Dan is Fiets voor u. U kunt ook een Fiets abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,99 20,25
3 maanden (3 nrs.)
12% korting

€29,95 40,50
6 maanden (6 nrs.)
17% korting

€54,95 87,75
1 jaar (13 nrs.) incl. 1 special
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Fiets cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,99 20,25
3 maanden (3 nrs.)
12% korting

€35,00 40,50
6 maanden (6 nrs.)
14% korting

€65,00 87,75
1 jaar (13 nrs.) incl. 1 special
26% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Als fietsliefhebber biedt dit blad veel informatie.

  • Arjan

Gekregen als vaderdagcadeau van mijn kinderen. Ze weten dat Fiets magazine mijn favoriete blad is. Er staan veel verschillende dingen in, van wedstrijdinfo tot hulpmiddelen bij het trainen. Fijn beschreven informatie voor een toerfietser als ik.

Over Fiets

Fiets is het grootste race- en mountainbiketijdschrift van Nederland. Iedere maand vindt u in dit wielrenmagazine professionele testen in van racefietsen en mountainbikes, interviews met wielrenners, reportages van evenementen en reizen.

Uiteraard vindt u in Fiets magazine ook de beste tips voor uw voeding, training, onderhoud en technieken. Daarnaast verschijnen er ieder jaar specials. En als abonnee ontvangt u die er natuurlijk gratis bij! Dus laat u inspireren door Fiets en trek er zelf lekker op uit. De echte fietsliefhebber kan niet zonder een abonnement op Fiets.

Fiets cadeauabonnement

Kent u iemand die graag fietst en iets te vieren heeft? Geef een Fiets abonnement cadeau. Een tijdschrift is altijd leuk om te krijgen; iedere maand weer. En na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement Fiets

  • Maandelijks Fiets in de bus
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Mooie korting t.o.v. de winkelprijs

(inkijkexemplaar)

Fiets Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Fiets. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Fiets klantenservice