Fiets abonnementen

Kies voor een Fiets abonnement met tot 46% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor de sportieve fietser. Al 35 jaar wordt dit tijdschrift iedere maand gemaakt voor fietsers door fietsers. Dus pakt u graag uw tour- of racefiets? Of uw mountainbike? Dan is Fiets voor u. U kunt ook een Fiets abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,50 20,25
3 maanden (3 nrs.)
14% korting

€27,50 40,50
6 maanden (6 nrs.)
32% korting

€47,50 87,75
1 jaar (13 nrs.) incl. 1 special
46% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Fiets cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 20,25
3 maanden (3 nrs.)
14% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Als fietsliefhebber biedt dit blad veel informatie.

  • Arjan

Gekregen als vaderdagcadeau van mijn kinderen. Ze weten dat Fiets magazine mijn favoriete blad is. Er staan veel verschillende dingen in, van wedstrijdinfo tot hulpmiddelen bij het trainen. Fijn beschreven informatie voor een toerfietser als ik.

Fiets Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Fiets. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Fiets klantenservice