Fiets abonnementen

Kies voor een Fiets abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor de sportieve fietser. Al 35 jaar wordt dit tijdschrift iedere maand gemaakt voor fietsers door fietsers. Dus pakt u graag uw tour- of racefiets? Of uw mountainbike? Dan is Fiets voor u. U kunt ook een Fiets abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,49 20,25
3 nummers Stopt automatisch
15% korting

€32,49 40,50
6 nummers
20% korting

€64,99 87,75
13 nummers incl. 1 special
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Fiets cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€18,99 20,25
3 nummers
7% korting

€36,99 40,50
6 nummers
9% korting

€74,99 87,75
13 nummers incl. 1 special
15% korting

Laatste reviews

 • Menno Folgers
Goed blad

Het blad is beter geworden. Leesbaar en goede informatie.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Edith van den Berg
Moment van ontspanning

Cadeau voor mijn man, hij vindt het heerlijk om met zijn "Fiets" in de stoel te zitten. Hij is zelf wielrenner. Moment van ontspanning voor hem!!

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • EB
Vooral voor de wat meer gefortuneerde fietser.

De inhoud gaat vooral over duurdere fietsen en materialen. Ook de tourritten zijn voor getrainde fietsers. Ik mis low budget artikelen, voor toerfietsers met betaalbaar materiaal en lekker dicht bij huis, dus meer toegankelijk voor een ieder.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • anoniem

Als fietsliefhebber biedt dit blad veel informatie.

 • Arjan

Gekregen als vaderdagcadeau van mijn kinderen. Ze weten dat Fiets magazine mijn favoriete blad is. Er staan veel verschillende dingen in, van wedstrijdinfo tot hulpmiddelen bij het trainen. Fijn beschreven informatie voor een toerfietser als ik.

Over Fiets

Fiets is het grootste race- en mountainbiketijdschrift van Nederland. Iedere maand vindt u in dit wielrenmagazine professionele testen in van racefietsen en mountainbikes, interviews met wielrenners, reportages van evenementen en reizen.

Uiteraard vindt u in Fiets magazine ook de beste tips voor uw voeding, training, onderhoud en technieken. Daarnaast verschijnen er ieder jaar specials. En als abonnee ontvangt u die er natuurlijk gratis bij! Dus laat u inspireren door Fiets en trek er zelf lekker op uit. De echte fietsliefhebber kan niet zonder een abonnement op Fiets.

Fiets heeft hiervoor een app. In deze app kunt u de digitale edities inzien. Wat zijn de kosten van een abonnement op Fiets? Voor wie wil kennismaken met Fiets is er al een abonnement vanaf €17,49. En u geniet tot 26% korting op de winkelprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Fiets. En pak dit voordeel.

Fiets verschijnt 12x per jaar.

Fiets digitaal lezen

Als abonnee van Fiets leest u alle nummers op papier én online. Om het tijdschrift digitaal te lezen installeert u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft onbeperkt toegang tot de nieuwste editie in de app. In de app bekeken nummers zijn daarna offline in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland, op de boot en andere plekken waar een internetverbinding minder betrouwbaar of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Vrijblijvend kennismaken met Fiets

Met een Fiets proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke magazine. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen kunt u herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". U hoeft het abonnement dus niet op te zeggen. Er is al een Fiets proefabonnement voor €17,49.

Fiets cadeau geven

Het is ook mogelijk om een Fiets abonnement cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €18,99. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit vast aan het abonnement. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) zomaar verrassen? Geef een Fiets abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Lees het magazine op papier én digitaal
 • 12x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
 • Een abonnement is tot 26% goedkoper dan het tijdschrift in de winkel kopen
 • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €18,99

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Fiets op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.