Fiets

Kies voor een Fiets abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor de sportieve fietser. Al 35 jaar wordt dit tijdschrift iedere maand gemaakt voor fietsers door fietsers. Dus pakt u graag uw tour- of racefiets? Of uw mountainbike? Dan is Fiets voor u.

Fiets abonnement

Fiets is het grootste race- en mountainbiketijdschrift van Nederland. Iedere maand vindt u in dit wielrenmagazine professionele testen in van racefietsen en mountainbikes, interviews met wielrenners, reportages van evenementen en reizen.

Uiteraard vindt u in Fiets magazine ook de beste tips voor uw voeding, training, onderhoud en technieken. Daarnaast verschijnen er ieder jaar specials. En als abonnee ontvangt u die er natuurlijk gratis bij! Dus laat u inspireren door Fiets en trek er zelf lekker op uit. De echte fietsliefhebber kan niet zonder een abonnement op Fiets.

Een Fiets abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €19,99. Met tot 37% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle aanbiedingen voor Fiets. En kies uw abonnement.

Fiets digitaal lezen

Als abonnee van Fiets leest u alle edities op papier én online. Fiets biedt u een app. Hierin vindt u de digitale edities. Download de app voor iOS of Android. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft onbeperkt toegang tot de nieuwste editie in de app. In de app bekeken nummers blijven daarna offline in te zien. Fijn op plekken waar een internetverbinding slecht of duur is.

Vrijblijvend kennismaken met Fiets

Nog niet zeker of dit magazine iets voor u is? Kies dan voor een Fiets proefabonnement. En probeer dit fijne magazine zelf. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Let op de vermelding "stopt automatisch" voor proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Een Fiets proefabonnement is er al voor €19,99.

Fiets cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Fiets cadeau te geven. Voor €19,99 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Fiets met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Fiets cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Bespaar tot 37% op de winkelprijs
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Fiets op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Om Fiets vrijblijvend te proberen, kiest u voor een proefabonnement. Na de actieperiode stopt de bezorging automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €19,99.

Een Fiets abonnement is verkrijgbaar vanaf €19,99. Een proefabonnement voor €19,99. En een cadeauabonnement vanaf €19,99. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Fiets abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Fiets abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Fiets te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Fiets cadeauabonnement voor €19,99.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Een jaarabonnement op Fiets is verkrijgbaar voor €59,99. Voor dit bedrag ontvangt u 12 keer Fiets.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Fiets. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een Fiets abonnement heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Fiets komt 12 keer per jaar uit.

Fiets verschijnt op 26-01, 23-02, 22-03, 26-04, 24-05, 21-06, 26-07, 23-08, 20-09, 15-10, 22-11, 20-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het blad iets eerder of later dan gebruikelijk in de bus ligt. Is er echt iets mis gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Fiets. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Fiets, neemt u contact op met de klantenservice van Fiets. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Fiets

" Het blad is beter geworden. Leesbaar en goede informatie. "

" Cadeau voor mijn man, hij vindt het heerlijk om met zijn "Fiets" in de stoel te zitten. Hij is zelf wielrenner. Moment van ontspanning voor hem!! "

" De inhoud gaat vooral over duurdere fietsen en materialen. Ook de tourritten zijn voor getrainde fietsers. ... "

" Als fietsliefhebber biedt dit blad veel informatie. "

" Gekregen als vaderdagcadeau van mijn kinderen. Ze weten dat Fiets magazine mijn favoriete blad is. Er staan veel verschillende dingen in, van wedstrijdinfo tot ... "