Tijdschrift abonnementen om cadeau te geven aan een vrouw

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriendin? Of misschien voor uw dochter of moeder? Kijk dan naar onderstaande tijdschriften. Met keuze uit honderden bladen zit er voor iedere vrouw wel een leuk cadeau tussen.
Ontvang maandelijks inspiratie met JAN Magazine: van mode en beauty tot persoonlijke groei en inspirerende interviews, alles om het beste uit uzelf te halen.

Tijdschrift abonnementen om cadeau te geven aan een vrouw aanbiedingen

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriendin? Of misschien voor uw dochter of moeder? Kijk dan naar onderstaande tijdschriften. Met keuze uit honderden bladen zit er voor iedere vrouw wel een leuk cadeau tussen.

Geef een tijdschrift cadeau

[category_gift_description]
Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Veelgestelde vragen

Welke tijdschriften zijn een leuk voor een vrouw?

Hieronder vindt u paar populaire cadeauopties:

 • Libelle: Dit is een populaire tijdschrift voor vrouwen. Onderwerpen zoals gezondheid, mode, relaties en koken komen wekelijks aan bod in dit toegankelijke lifestyle-magazine. Het is populair onder vrouwen van alle leeftijden, maar vooral onder vrouwen ouder dan 35 jaar.
 • Margriet: Ook dit tijdschrift richt zich op vrouwen vanaf 35 jaar. In ieder nummer worden mode, gezondheid, beauty en relaties uitgebreid aan bod. Het is vooral populair onder vrouwen die op zoek zijn naar praktische tips en inspiratie.
 • Women's Health: Het magazine voor sportieve vrouwen van 20 tot 50. Met in ieder nummer voedings- en trainingstips van experts, persoonlijke verhalen van bekende en minder bekende Nederlanders, alles over de nieuwste gear en veel aandacht voor 'mental health'.
 • VT Wonen: Dit woonmagazine richt zich op vrouwen die geïnteresseerd zijn in interieurontwerp en stijlvolle woonideeën. Het is populair onder vrouwen van alle leeftijden die op zoek zijn naar inspiratie voor hun huis.
 • Elle: Het wereldberoemde 'classy' lifestyle-magazine voor vrouwen tussen de 25 en 45 jaar. Bekend vanwege de prachtige fotografie en exclusieve artikelen op het gebied van mode, beauty, cultuur en lifestyle. Het magazine is populair onder vrouwen die op zoek zijn naar de laatste trends en nieuwtjes.

Heeft u een leuk tijdschrift gevonden? Klik op 'Geef cadeau'. En bekijk de aanbiedingen. U hoeft niet op te zeggen: een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Een leuk cadeauoptie voor vrouwen met een kind is een abonnement op Ouders van Nu. Dit tijdschrift richt zich op gezinnen met kinderen met in ieder nummer informatie, praktische tips en inspiratie over onderwerpen als opvoeding, gezondheid, relaties, gezin en familieleven. Het wordt gemaakt voor alle ouders met kinderen tussen de 0 en 18 jaar.

Cadeauabonnement stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet nodig.

Hieronder vindt u paar populaire cadeauopties voor sportieve vrouwen:

 • Runner's World: Het magazine voor hardlopers van alle niveaus en iedereen geïnteresseerd in een gezonde levensstijl. Met in ieder nummer informatie over hardlooptraining, techniek, gear, routes, gezondheid en voeding.
 • Happy in Shape: Het lifestyle-magazine voor iedereen die houdt van fitness en gezonde levensstijl, ongeacht fitnessniveau of leeftijd. Met ieder kwartaal nieuwe oefeningen, voedingtips en andere onderwerpen op het gebied van gezondheid en welzijn.
 • Women's Health: Het magazine voor sportieve vrouwen. Met tweemaandelijks inspirerende en praktisch tips op het gebied van voeding en training, persoonlijke verhalen, de nieuwste gear en veel aandacht voor lichaam en geest.
 • Yoga Magazine: Het tijdschrift met alle informatie over verschillende aspecten van yoga, zoals asana's (houdingen), pranayama (ademhalingsoefeningen) en meditatie. Gemaakt voor alle yoga-beoefenaars, ongeacht niveau of ervaring.

Heeft u een leuk tijdschrift gevonden? Klik op 'Geef cadeau'. En bekijk de aanbiedingen. U hoeft niet op te zeggen; een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Hieronder vindt u 5 populaire cadeauopties voor vrouwen "op leeftijd":

 • Landleven: Voor alle liefhebbers van landelijk wonen en leven. Met in ieder nummer aandacht voor tuinieren, dieren, natuur, lifestyle en ambacht.
 • Fietsactief: Het tijdschrift voor fietsliefhebbers. Het fietsmagazine wordt tweemaandelijks gemaakt voor recreatieve en sportieve fietsers. Met in ieder nummer alles over fietsroutes, fietsvakanties, fietsen, accessoires en meer.
 • Nouveau: Het lifestyle-tijdschrift vrouwen van middelbare leeftijd. Met in ieder nummer inspiratie op het gebied van mode, beauty, interieur en culinair.
 • Saar Magazine: Voor alle 50+ vrouwen die nog midden in het leven staan. Met antwoorden op vragen als "Hoe is het om 20 jaar samen te zijn?" en |Hoe ga je samen verder als de kinderen het huis uit zijn?" Deze en vele andere onderwerpen passeren de revue; altijd informatief en positief.
 • ZIN Magazine: Het tijdschrift voor iedere vrouw van boven de 50. Met persoonlijke verhalen, inspirerende interviews, leuke columns en veel meer. Het magazine dat vrouwen vrolijk en positief vergezelt in de tweede helft van hun leven.

Heeft u een leuk tijdschrift gevonden? Klik op 'Geef cadeau'. En bekijk de aanbiedingen. U hoeft niet op te zeggen; een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.