Happinez

Kies voor een Happinez abonnement met tot 20% korting op de winkelprijs. Hét mindstyle magazine voor iedereen die gaat voor zingeving én diepgang. Met inspirerende verhalen, schitterend foto's en verrassende inzichten.

Happinez abonnement

Met Happinez haalt u het eerste echte "mindstyle magazine" van Nederland in huis. In dit heerlijke tijdschrift leest u over leven met hart en ziel, psychologie, spiritualiteit en wijsheid.

Happinez helpt u uw lichamelijk en geestelijk welzijn verbeteren, en uw leven een extra dimensie geven. En dat op een pure, positieve en stijlvolle manier. Met schitterende foto's, unieke interviews, uitgebreide reportages en leuke columns. Met Happinez magazine kunt u lekker ontspannen.

Voor wie wil kennismaken met Happinez is er al een aanbieding vanaf €18,75. Met tot 20% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle Happinez aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Vrijblijvend kennismaken met Happinez

Met een proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. Let op de vermelding "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is dus niet nodig. Een Happinez proefabonnement is er al voor €18,75.

Happinez cadeau geven

Het is mogelijk om Happinez cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €18,75. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf wanneer alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand zomaar verblijden? Geef een abonnement op Happinez cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef al voor €18,75 een aflopend abonnement cadeau
  • Een abonnement is tot 20% voordeliger dan het magazine in de winkel kopen
  • 9x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Happinez op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Om Happinez voordelig en vrijblijvend te proberen, is er het proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €18,75.

Een abonnement op Happinez is verkrijgbaar vanaf €18,75. Een proefabonnement voor €18,75. En een cadeauabonnement vanaf €18,75. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Happinez heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Happinez abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Happinez te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Happinez cadeauabonnement voor €18,75.

Een cadeauabonnement stopt vanzelf.. Het is niet nodig om een cadeauabonnement op te zeggen.

Happinez komt 9 keer per jaar uit.

Als u Happinez voor een adres in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Happinez. De uitgever informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Happinez. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Happinez, neemt u contact op met de klantenservice van Happinez. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt het abonneenummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Happinez

" Het blad heeft altijd een prachtige lay-out. Foto's en tekst staken rust, sereniteit en warmte uit. Elke maand weer iets om naar uit te kijken. "

" Happinez inspireert je en geeft je veel ontspanning. Happinez geeft je een blij gevoel! (dus doet haar naam eer aan). "

" Je moet voor de Happinez lekker even de tijd nemen. Ik vind het een goed maar ook gezellig blad en daarbij kijk ik ook naar het uiterlijk. De kleurtjes en plaatjes. "

" Happinez is ten eerste een lust voor het oog. Mooi vormgegeven en interessante artikelen. Kortom, een kadootje! "

" Leuk, inspirerend blad waar ik elke maand weer naar uit kijk om te lezen. Een stukje mediatie en back to nature in 1. Staan goede tips en interessante artikelen in die me ... "

" Elke keer weer biedt uw blad momenten van ontspanning en bezinning. Regelmatig zoek ik aanvullende informatie via internet over een onderwerp, artikel of auteur. Ik kan ... "

" Als eerste de mooie foto's en teksten aan het begin van het blad en de kleine kartonnen blaadjes met foto en tekst maken het blad herkenbaar. De Happinez shop artikelen ... "

" Fijn magazine, maar wijkt inderdaad soms af van waar dit blad voor staat (een interview met Paul van Vliet kan ik ook in de Libelle lezen b.v.) "

" Voelt elke keer als een cadeautje en moment voor mezelf. Fijne interviews en inspirerende verhalen. Ook groot fan van de duurzame webshop. "

" Ooit stonden er interessante artikelen in de Happinez, die echt tot nadenken stemden. Tegenwoordig gaat het meer om de mooie plaatjes dan om de inhoud. Jammer, want in ... "