Libelle Specials abonnementen

De Specials van Libelle zijn mooier en dikker dan ooit. In ieder nummer van fijne magazine wordt een onderwerp van alle kanten belicht zoals alleen Libelle dat kan: informatief en positief. Met de thema's: Gezond & Gelukkig, Tuin & Zo, Living en Lekker.


€6,50 6,50per maand
1 jaar
 

€6,50 6,50per maand
2 jaar
 

€6,50 6,50per maand
2 jaar
 

Laatste reviews

Over Libelle Specials

Met een Libelle Specials abonnement ontvangt u 16 keer per jaar van een Special van Libelle. In ieder nummer belicht de redactie een van de favoriete onderwerpen van Libelle lezeressen. Van gezondheid tot wonen. En van eten tot spiritualiteit.

Wilt u ook tips en inspiratie voor een gezond en gelukkig leven? Meer weten hoe u meer van uw tuin en buitenleven kunt genieten? En wat de laatste foodtrends zijn? Neemt u dan een abonnement of proefabonnement op dit fijne magazine.

Een Libelle Specials abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Libelle Specials is er al een aanbieding vanaf €6,50. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Libelle Specials. En pak dit voordeel.

Libelle Specials digitaal lezen

Abonnees van Libelle Specials ontvangen alle edities op papier én digitaal.

U kunt Libelle Specials ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u uw account bij Tijdschrift.nl. Surf hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u alle edities van Libelle Specials ook altijd via de app van Tijdschrift.nl. Om eerder gedownloade nummers te lezen heeft u geen internetverbinding nodig. Deze edities worden bewaard tot u ze verwijderd.

  • 16x per jaar als eerste Libelle Specials op de mat
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Libelle Specials op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.