Libelle Specials abonnementen

Kies voor een Libelle Specials abonnement met tot 3% korting op de winkelprijs. De Specials van Libelle zijn mooier en dikker dan ooit. In ieder nummer van fijne magazine wordt een onderwerp van alle kanten belicht zoals alleen Libelle dat kan: informatief en positief. Met de thema's: Gezond & Gelukkig, Tuin & Zo, Living en Lekker. U kunt ook een Libelle Specials abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,95 16,40
3 maanden (4 nrs.) Stopt automatisch
3% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Libelle Specials cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,95 16,40
3 maanden (4 nrs.)
3% korting

Laatste reviews

Over Libelle Specials

Met een Libelle Specials abonnement ontvangt u 16 keer per jaar van een Special van Libelle. In ieder nummer belicht de redactie een van de favoriete onderwerpen van Libelle lezeressen. Van gezondheid tot wonen. En van eten tot spiritualiteit.

Wilt u ook tips en inspiratie voor een gezond en gelukkig leven? Meer weten hoe u meer van uw tuin en buitenleven kunt genieten? En wat de laatste foodtrends zijn? Neemt u dan een abonnement of proefabonnement op dit fijne magazine.

Libelle Specials digitaal lezen

Met een Libelle Specials abonnement leest u alle edities op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Libelle Specials abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u uw magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als u edities aanklikt, worden deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kunt u deze ook zonder internetverbinding lezen; ideaal voor onderweg.

Libelle Specials digitaal

Proefabonnement Libelle Specials

Met een Libelle Specials proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met deze unieke lifestyle specials. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Libelle Specials cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen stopt het abonnement automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriendin iets geven waar ze maandenlang (en misschien zelfs een leven lang) plezier aan beleeft? Geef een Libelle Specials abonnement cadeau.

Voordelen Libelle Specials proefabonnement

  • Libelle Specials altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Libelle Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Libelle Specials. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Libelle Specials klantenservice