Mijn Geheim

Kies voor een Mijn Geheim abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Ontdek de ontroerende en inspirerende verhalen van gewone mensen in Mijn Geheim. Een tijdschrift vol persoonlijke ervaringen die u raken en verbinden.

Mijn Geheim abonnement

Mijn Geheim vertelt de persoonlijke verhalen van gewone mensen. Het biedt een platform waar lezers hun meest intieme en ontroerende ervaringen kunnen delen. Of het nu gaat om liefde, verlies, vreugde of verdriet, elk verhaal in Mijn Geheim is uniek en weet de lezer te raken. Dit maakt het tijdschrift niet alleen inspirerend, maar ook heel herkenbaar.

Een kijkje in de ziel van anderen

Het lezen van Mijn Geheim voelt als een intieme blik in het leven van anderen. De verhalen zijn oprecht en eerlijk, wat zorgt voor een diepe connectie met de schrijvers. U zult ontdekken dat u niet de enige bent, die met bepaalde emoties of situaties worstelt. Het tijdschrift biedt een gevoel van gemeenschap en steun. Bovendien is het een bron van inspiratie; de veerkracht en moed van de schrijvers kunnen u motiveren om zelf ook door te gaan, hoe moeilijk de omstandigheden ook mogen zijn.

Gevarieerde verhalen en thema's

Mijn Geheim onderscheidt zich door de diversiteit aan onderwerpen die worden behandeld. Van persoonlijke groei en zelfontdekking tot familierelaties en vriendschap, er is voor ieder wat wils. Elk nummer bevat verhalen die uiteenlopen van hartverwarmend tot hartverscheurend.>/p>

Met in ieder nummer:

  • Persoonlijke verhalen over liefde en relaties
  • Ervaringen van verlies en rouw
  • Inspirerende verhalen van veerkracht en doorzettingsvermogen
  • Familieverhalen en verborgen geheimen
  • Verhalen over persoonlijke groei en zelfontdekking

Mijn Geheim digitaal lezen

Bent u abonnee van Mijn Geheim? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Mijn Geheim ook digitaal lezen. Mijn Geheim heeft een app. In deze app leest u de digitale editie. Om het magazine online te lezen installeert u de iOS of Android app op uw smartphone of tablet. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft onbeperkt online toegang tot de nieuwste editie in de app. In de app gelezen nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland, op de boot en andere plekken waar internet minder goed of duur is.

Mijn Geheim cadeau geven

Het is mogelijk om een Mijn Geheim abonnement cadeau te doen. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €15,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die van Mijn Geheim zal genieten? Geef een abonnement op Mijn Geheim cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Mijn Geheim cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 26% korting op de losse verkoopprijs
  • 26x per jaar Mijn Geheim in de bus
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

Wat kost een abonnement op Mijn Geheim?

Voor wie Mijn Geheim wil proberen is er al een aanbieding vanaf €15,00. En u profiteert van tot 26% voordeel op de winkelprijs. Bekijk hierboven alle Mijn Geheim aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Bekijk de aanbiedingen voor een Mijn Geheim abonnement.

Klantenservice

Vragen of opmerking over een aanvraag via deze website? En na 2 weken geen bevestiging van de uitgever ontvangen? Laat het ons weten en stuur een bericht naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen met betrekking tot betaling, adreswijziging en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Mijn Geheim abonnement is verkrijgbaar vanaf €15,00. En een cadeauabonnement vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Mijn Geheim heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Mijn Geheim abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Mijn Geheim te bekijken. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Mijn Geheim cadeauabonnement voor €15,00.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Als abonnee van Mijn Geheim heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Mijn Geheim komt 26 keer per jaar uit.

Mijn Geheim verschijnt op 25-01, 08-02, 22-02, 07-03, 21-03, 04-04, 18-04, 02-05, 16-05, 30-05, 13-06, 27-06, 11-07, 25-07, 08-08, 22-08, 05-09, 19-09, 03-10, 17-10, 31-10,14-11,28-11, 12-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het tijdschrift iets later dan normaal op de mat valt. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Mijn Geheim. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Mijn Geheim, neemt u contact op met de klantenservice van Mijn Geheim. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Mijn Geheim

" Ik vind dat de verhalen die in Mijn Geheim staan soms ook in het blad Vriendin komen. Is al een paar keer voorgekomen. Precies dezelfde verhalen, dat vind ik jammer. "

" Prima artikelen. Fijn om iedere twee weken te lezen. "

" Leuke onderwerpen. Heel divers/gevarieerd. Ik lees het blad met veel plezier. Echter is de uitstraling soms wat ouderwets. "

" De verhalen van mensen verwonderen mij steeds weer. Wat kunnen mensen verschillende dingen overkomen zeg! Dan is het bij mij maar saai ( gelukkig). "

" Erg leuk tijdschrift! Jammer dat er geen jaarabbonement is. Zou een leuke cadeaubon zijn! "