&C Magazine abonnementen

Kies voor een &C Magazine abonnement met tot 29% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor vrouwen en fans van Chantal Janzen, waarin zij u meeneemt in haar (gedachten)wereld. Inspirerend, ontroerend en altijd met een goede dosis humor. U kunt ook een &C Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 20,25
3 maanden
26% korting

€32,50 40,50
6 maanden
20% korting

€57,50 81,00
1 jaar
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op &C Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 20,25
3 maanden
26% korting

€32,50 40,50
6 maanden
20% korting

€57,50 81,00
1 jaar
29% korting

Laatste reviews

Over &C Magazine

&C Magazine is het magazine van Chantal Janzen. In deze prachtige glossy neemt Chantal u mee in haar (gedachten)wereld. Ervaar haar kijk op mode, schoonheid, lifestyle, eten en reizen.

Bent u een vrouw tussen 18 en 48? En een fan van Chantal Janzen? Neem dan een abonnement op &C. Of geef een &C abonnement cadeau.

Voor wie wil kennismaken met &C Magazine is er al een abonnement vanaf €15,00. Met tot 29% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor &C Magazine. En profiteer van dit voordeel.

&C Magazine digitaal lezen

Heeft u een abonnement op &C Magazine? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u &C Magazine ook digitaal lezen. &C Magazine biedt u een app waarin u de digitale editie leest. Om het magazine digitaal te lezen download u de &C Magazine app voor iOS of Android op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft 24/7 online toegang tot het nieuwste nummer in de app. Om eerder gelezen nummers nogmaals te lezen heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Handig in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

U kunt &C Magazine tevens online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het magazine op uw computer te lezen. Hierna volgt u de instructies activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle edities van &C Magazine eenvoudig via de app van Tijdschrift.nl. Om eerder gedownloade nummers opnieuw te bekijken heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Deze nummers worden bewaard in de app tot u ze verwijderd.

&C Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op &C Magazine cadeau te doen. Voor €15,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis zomaar verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op &C Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 29% goedkoper dan het tijdschrift los kopen
  • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • 12x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van &C Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.