Grazia abonnementen

Kies voor een Grazia abonnement met tot 42% korting op de winkelprijs. En ontvang maandelijks het eigentijdse tijdschrift met het laatste celebrity nieuws en beste mode- en beautytips. Thuis op de mat en overal online. U kunt ook een Grazia abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,75 14,97
3 nummers
15% korting

€20,00 24,95
5 nummers
42% korting

€35,00 49,90
10 nummers
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Grazia cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,75 14,97
3 nummers
15% korting

€20,00 24,95
5 nummers
42% korting

€35,00 49,90
10 nummers
30% korting

Laatste reviews

  • Ilona

Ik lees de Grazia iedere week met veel plezier!

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Ernesto goethardt

dat voor deze pulp bomen worden omgehakt is een grove schande en een gruwelijke verspilling van natuur en tijd (die mensen eraan besteden om die troep te lezen)!

Zwakke punten
  • Oppervlakkig
  • Saaie uitvoering
  • Weinig verrassend
  • Sonja

Leuk blad voor mijn dochter

Over Grazia

Elke maand heeft Grazia weer het meest betrouwbare celebrity nieuws uit eerste hand, fikse portie high end fashion, waargebeurde verhalen en beauty tips. Grazia onderzoekt voor u de fijne dingen van het leven.

Bij lekker leven hoort reizen, uitgaan, genieten en er natuurlijk tiptop uit zien! Met de beste beauty tips en deskundig advies op het gebied van voeding, gezondheid en afvallen maakt Grazia uw leven nog aangenamer. Grazia is zo verslavend als schoenen en onmisbaar voor de moderne vrouw.

Bent u ook klaar voor deze heerlijke cocktail met een boeiende en gevarieerde inhoud? Neem dan nu een abonnement op Grazia.

Grazia digitaal lezen

Met een Grazia abonnement leest u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Grazia abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een editie is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement Grazia

Met een Grazia proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit fijne fashion en celebrity magazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Grazia cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus is een vriendin binnenkort jarig? Geef een Grazia abonnement cadeau.

Voordelen Grazia abonnement

  • De nieuwe Grazia altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Grazia Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Grazia. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Grazia klantenservice