Grazia abonnementen

En ontvang maandelijks het eigentijdse tijdschrift met het laatste celebrity nieuws en beste mode- en beautytips. Thuis op de mat en overal online. U kunt ook een Grazia abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€13,98 13,98
2 nummers
 

€27,96 27,96
4 nummers
 

€55,92 55,92
8 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Grazia cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,98 13,98
2 nummers
 

€27,96 27,96
4 nummers
 

€55,92 55,92
8 nummers
 

Laatste reviews

  • Ilona

Ik lees de Grazia iedere week met veel plezier!

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Ernesto goethardt

dat voor deze pulp bomen worden omgehakt is een grove schande en een gruwelijke verspilling van natuur en tijd (die mensen eraan besteden om die troep te lezen)!

Zwakke punten
  • Oppervlakkig
  • Saaie uitvoering
  • Weinig verrassend
  • Sonja

Leuk blad voor mijn dochter

Over Grazia

Elke maand heeft Grazia weer het meest betrouwbare celebrity nieuws uit eerste hand, fikse portie high end fashion, waargebeurde verhalen en beauty tips. Grazia onderzoekt voor u de fijne dingen van het leven.

Bij lekker leven hoort reizen, uitgaan, genieten en er natuurlijk tiptop uit zien! Met de beste beauty tips en deskundig advies op het gebied van voeding, gezondheid en afvallen maakt Grazia uw leven nog aangenamer. Grazia is zo verslavend als schoenen en onmisbaar voor de moderne vrouw.

Bent u ook klaar voor deze heerlijke cocktail met een boeiende en gevarieerde inhoud? Neem dan nu een abonnement op Grazia.

Voor wie Grazia wil proberen is er al een aanbieding vanaf €13,98. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Grazia. En profiteer van dit voordeel.

Grazia digitaal lezen

Als abonnee van Grazia leest u alle nummers op papier én digitaal.

U kunt Grazia ook online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever van Grazia ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw abonnement via Tijdschrift.nl. Ga hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de alle nummers in de app van Tijdschrift.nl. Edities, die u in de app van Tijdschrift.nl heeft bekeken, blijven hierna offline in te zien.

Grazia cadeau geven

Het is mogelijk om Grazia cadeau te geven. Voor €13,98 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Grazia zal genieten? Geef een abonnement op Grazia cadeau.

  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €13,98
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 8x per jaar het nieuwste nummer in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Grazia op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.