Grazia abonnementen

Kies voor een Grazia abonnement met tot 42% korting op de winkelprijs. En ontvang maandelijks het eigentijdse tijdschrift met het laatste celebrity nieuws en beste mode- en beautytips. Thuis op de mat en overal online. U kunt ook een Grazia abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,75 14,97
3 nummers
15% korting

€20,00 24,95
5 nummers
42% korting

€35,00 49,90
10 nummers
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Grazia cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,75 14,97
3 nummers
15% korting

€20,00 24,95
5 nummers
42% korting

€35,00 49,90
10 nummers
30% korting

Laatste reviews

 • Ilona

Ik lees de Grazia iedere week met veel plezier!

Sterke punten
 • Afwisselend
 • Ernesto goethardt

dat voor deze pulp bomen worden omgehakt is een grove schande en een gruwelijke verspilling van natuur en tijd (die mensen eraan besteden om die troep te lezen)!

Zwakke punten
 • Oppervlakkig
 • Saaie uitvoering
 • Weinig verrassend
 • Sonja

Leuk blad voor mijn dochter

Over Grazia

Elke maand heeft Grazia weer het meest betrouwbare celebrity nieuws uit eerste hand, fikse portie high end fashion, waargebeurde verhalen en beauty tips. Grazia onderzoekt voor u de fijne dingen van het leven.

Bij lekker leven hoort reizen, uitgaan, genieten en er natuurlijk tiptop uit zien! Met de beste beauty tips en deskundig advies op het gebied van voeding, gezondheid en afvallen maakt Grazia uw leven nog aangenamer. Grazia is zo verslavend als schoenen en onmisbaar voor de moderne vrouw.

Bent u ook klaar voor deze heerlijke cocktail met een boeiende en gevarieerde inhoud? Neem dan nu een abonnement op Grazia.

Een Grazia abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Grazia wil proberen is er al een abonnement vanaf €12,75. tot 42% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele Grazia aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Grazia verschijnt 10x per jaar.

digitaal lezen

Met een abonnement op Grazia ontvangt u iedere editie op papier én digitaal.

U kunt Grazia ook online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het magazine op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw account bij Tijdschrift.nl. Ga hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer. Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Om eerder bewaarde edities opnieuw te bekijken heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Deze edities worden bewaard tot u ze weer verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan kunt u dit nummer vinden bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk Grazia abonnement? Dat kan. Er is al een cadeauabonnement voor €12,75. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis zomaar verrassen? Geef een abonnement op Grazia cadeau.

voordelen van een abonnement

 • Profiteer van tot 42% korting op de winkelprijs
 • Geef een cadeauabonnement aan een ander al vanaf €12,75
 • 10x per jaar als eerste Grazia thuis bezorgd
 • Lees het magazine op papier én digitaal

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Grazia op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.