Grazia

Grazia magazine biedt u de nieuwste trends in mode, beauty en celebritynieuws. Ontdek inspirerende stijltips, diepgaande interviews en exclusieve reportages die uw kijk op stijl en glamour verrijken. Of u nu op zoek bent naar de laatste modetrends of wilt genieten van verhalen over beroemdheden, Grazia heeft het allemaal.

Met elke editie van Grazia magazine blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de modewereld en krijgt u praktische adviezen om uw eigen stijl te verbeteren. Laat u inspireren door de prachtige fotografie en boeiende artikelen die Grazia te bieden heeft.

Grazia abonnement

Grazia is het lifestyle en entertainment magazine dat perfect inspeelt op de behoeftes van de moderne, modebewuste vrouw. Met een mix van de laatste trends, diepgaande interviews en exclusieve reportages, biedt Grazia een unieke kijk op de wereld van mode, beauty en lifestyle. Het blad is een ware bron van inspiratie voor iedereen die graag op de hoogte blijft van wat er speelt in de wereld van glamour en stijl.

Altijd de laatste modetrends

Als het gaat om mode, staat Grazia altijd vooraan. Elk nummer staat boordevol met de nieuwste trends van de catwalks, gecombineerd met praktische stijladviezen voor elke dag. Of u nu op zoek bent naar de perfecte outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon uw dagelijkse garderobe wilt upgraden, Grazia biedt talloze tips en suggesties. Bovendien bevat het tijdschrift prachtige fotoshoots die laten zien hoe u de trends van het seizoen kunt vertalen naar uw eigen stijl.

Inzicht in de wereld van beroemdheden

Grazia geeft u een kijkje achter de schermen in de wereld van de sterren. Van exclusieve interviews met A-listers tot het laatste nieuws over uw favoriete beroemdheden, Grazia heeft het allemaal. De persoonlijke verhalen en openhartige gesprekken bieden een intieme blik op het leven van de sterren. Daarnaast zijn er uitgebreide reportages over evenementen en premières.

Essentiële beauty tips en tricks

Van de nieuwste skincare producten tot make-up trends en haarverzorgingstips, Grazia houdt u op de hoogte van alles wat u nodig heeft om er op uw best uit te zien. Het tijdschrift bevat deskundig advies van toonaangevende beauty-experts en geeft u stap-voor-stap handleidingen om de nieuwste looks zelf te creëren.

Met in ieder nummer:

  • De nieuwste modetrends
  • Exclusieve interviews met beroemdheden
  • Diepgaande reportages
  • Beauty tips en adviezen
  • Lifestyle en wellness

Grazia digitaal lezen

Abonnees van Grazia ontvangen alle nummers op papier én digitaal.

U kunt Grazia ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Om het magazine digitaal te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever van Grazia ontvangt, activeert u uw account bij Tijdschrift.nl. Ga hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u onbeperkt toegang tot de alle nummers via Tijdschrift.nl. Om eerder gedownloade nummers in te zien heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Deze nummers worden bewaard tot u ze weer verwijderd.

Grazia cadeau geven

U kunt een abonnement op Grazia ook cadeau geven. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €13,98 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis gewoon verblijden? Geef een Grazia abonnement cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Grazia cadeauabonnement.

  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • 8x per jaar het nieuwste nummer in huis

Wat kost een abonnement op Grazia?

Voor wie Grazia wil proberen is er al een abonnement vanaf €13,98. Een jaarabonnement op Grazia kost €55,92. Vergelijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Grazia. En profiteer van dit voordeel.

Bekijk de aanbiedingen voor een Grazia abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen met betrekking tot een bestelling via deze website? En heeft u na 14 dagen geen bericht ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen abonnement op Grazia? Neem dan contact met de uitgever van Grazia op. Doe dit o.a. bij vragen of opmerkingen met betrekking tot incasso's en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Grazia 2 nummers €13,98 n.v.t.
Grazia 4 nummers €27,96 n.v.t.
Grazia 8 nummers €55,92 n.v.t.
Titel Periode Prijs Korting
Grazia 2 nummers €13,98 n.v.t.
Grazia 4 nummers €27,96 n.v.t.
Grazia 8 nummers €55,92 n.v.t.

Een abonnement op Grazia is verkrijgbaar vanaf €13,98. En een cadeauabonnement vanaf €13,98. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Grazia heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Grazia abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor Grazia cadeauabonnementen te bekijken. En kies voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Grazia cadeauabonnement voor €13,98.

Een cadeauabonnement stopt vanzelf.. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Een jaarabonnement op Grazia kost €55,92. Hiervoor ontvangt u Grazia 8 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Grazia. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een Grazia abonnement heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Grazia verschijnt 8 keer per jaar.

Grazia verschijnt op 24-01, 06-03, 24-04, 19-06, 28-08, 09-10, 13-11, 11-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het tijdschrift iets eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Grazia. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Grazia, neemt u contact op met de klantenservice van Grazia. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Grazia

" Ik lees de Grazia iedere week met veel plezier! "

" dat voor deze pulp bomen worden omgehakt is een grove schande en een gruwelijke verspilling van natuur en tijd (die mensen eraan besteden om die troep te lezen)!

" Leuk blad voor mijn dochter "