Grazia abonnementen

Het eigentijdse tijdschrift met het laatste celebrity nieuws en beste mode- en beautytips. Thuis op de mat en overal online. U kunt ook een Grazia abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€13,98 13,98
2 nummers
 

€27,96 27,96
4 nummers
 

€55,92 55,92
8 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Grazia cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,98 13,98
2 nummers
 

€27,96 27,96
4 nummers
 

€55,92 55,92
8 nummers
 

Laatste reviews

  • Ilona

Ik lees de Grazia iedere week met veel plezier!

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Ernesto goethardt

dat voor deze pulp bomen worden omgehakt is een grove schande en een gruwelijke verspilling van natuur en tijd (die mensen eraan besteden om die troep te lezen)!

Zwakke punten
  • Oppervlakkig
  • Saaie uitvoering
  • Weinig verrassend
  • Sonja

Leuk blad voor mijn dochter

Over Grazia

Elke maand heeft Grazia weer het meest betrouwbare celebrity nieuws uit eerste hand, fikse portie high end fashion, waargebeurde verhalen en beauty tips. Grazia onderzoekt voor u de fijne dingen van het leven.

Bij lekker leven hoort reizen, uitgaan, genieten en er natuurlijk tiptop uit zien! Met de beste beauty tips en deskundig advies op het gebied van voeding, gezondheid en afvallen maakt Grazia uw leven nog aangenamer. Grazia is zo verslavend als schoenen en onmisbaar voor de moderne vrouw.

Een Grazia abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €13,98. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Grazia. En profiteer van dit voordeel.

Grazia digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Grazia? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Grazia ook digitaal lezen.

U kunt Grazia ook online lezen via Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Met uw abonnementsnummer koppelt hierna u eenmalig uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u alle edities van Grazia ook altijd via de app. Eenmaal gedownloade nummers kunt u hierna lezen zonder actieve internetverbinding.

Grazia cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk Grazia abonnement? Dat is mogelijk. Er is al een cadeauabonnement voor €13,98. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand gewoon verrassen? Geef een abonnement op Grazia cadeau.

  • Ontvang de digitale edities op uw mobiel apparaat
  • 8x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Grazia op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.