Grazia abonnementen

Kies voor een Grazia abonnement met tot 42% korting op de winkelprijs. En ontvang maandelijks het eigentijdse tijdschrift met het laatste celebrity nieuws en beste mode- en beautytips. Thuis op de mat en overal online. U kunt ook een Grazia abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,75 14,97
3 nummers
15% korting

€20,00 24,95
5 nummers
42% korting

€35,00 49,90
10 nummers
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Grazia cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,75 14,97
3 nummers
15% korting

€20,00 24,95
5 nummers
42% korting

€35,00 49,90
10 nummers
30% korting

Laatste reviews

 • Ilona

Ik lees de Grazia iedere week met veel plezier!

Sterke punten
 • Afwisselend
 • Ernesto goethardt

dat voor deze pulp bomen worden omgehakt is een grove schande en een gruwelijke verspilling van natuur en tijd (die mensen eraan besteden om die troep te lezen)!

Zwakke punten
 • Oppervlakkig
 • Saaie uitvoering
 • Weinig verrassend
 • Sonja

Leuk blad voor mijn dochter

Over Grazia

Elke maand heeft Grazia weer het meest betrouwbare celebrity nieuws uit eerste hand, fikse portie high end fashion, waargebeurde verhalen en beauty tips. Grazia onderzoekt voor u de fijne dingen van het leven.

Bij lekker leven hoort reizen, uitgaan, genieten en er natuurlijk tiptop uit zien! Met de beste beauty tips en deskundig advies op het gebied van voeding, gezondheid en afvallen maakt Grazia uw leven nog aangenamer. Grazia is zo verslavend als schoenen en onmisbaar voor de moderne vrouw.

Bent u ook klaar voor deze heerlijke cocktail met een boeiende en gevarieerde inhoud? Neem dan nu een abonnement op Grazia.

Hoeveel kost een Grazia abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €12,75. En tot 42% korting op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele Grazia aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Grazia verschijnt 10x per jaar.

Grazia digitaal lezen

Als abonnee van Grazia leest u alle nummers op papier én op uw smartphone en tablet.

U kunt Grazia ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever van Grazia ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw account bij Tijdschrift.nl. Ga hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle nummers van Grazia eenvoudig via de app van Tijdschrift.nl. Om reeds gedownloade nummers te lezen heeft u geen internetverbinding nodig. Deze nummers worden bewaard in de app tot u ze verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan kunt u dit nummer vinden bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

Grazia cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op Grazia? Dat kan. Voor €12,75 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Grazia abonnement zal weten te waarderen? Geef een abonnement op Grazia cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Een abonnement is tot 42% voordeliger dan het magazine los kopen
 • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat
 • Geef al voor €12,75 een tijdelijk abonnement cadeau
 • 10x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Grazia op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.