Prive

Kies voor een Prive abonnement met tot 64% korting op de winkelprijs. Ontdek de geheimen van beroemdheden en krijg exclusieve onthullingen in Privé, hét tijdschrift voor de laatste roddels en diepgaande interviews.

Aanbiedingen

Prive abonnement

Privé is al jarenlang een van de meest geliefde roddelbladen van Nederland. Het weekblad brengt u het laatste nieuws uit de wereld van de showbizz, koninklijke families en de meest spraakmakende gebeurtenissen. Of u nu geïnteresseerd bent in de nieuwste liefdesperikelen van bekende sterren, schandalen of exclusieve interviews, Privé biedt een boeiende kijk achter de schermen van het leven van beroemdheden.

Een kijkje in de wereld van beroemdheden

Privé neemt u mee in de fascinerende wereld van de 'rich and famous'. Met diepgaande artikelen en gedetailleerde foto’s krijgt u een exclusief kijkje in het leven van uw favoriete sterren. Het tijdschrift staat bekend om zijn betrouwbare bronnen en informatieve stukken, waardoor u altijd op de hoogte bent van het meest actuele nieuws. Van de laatste trends op het gebied van mode en lifestyle tot persoonlijke verhalen en geheimen van beroemdheden, Privé heeft het allemaal.

Exclusieve interviews en onthullingen

In ieder nummer vindt u exclusieve interviews en onthullingen die u nergens anders vindt. De redacteurs van Privé gaan tot het uiterste om de meest verrassende en onthullende verhalen te brengen. U leest persoonlijke interviews met bekende Nederlanders en internationale sterren. Hierin vertellen ze openhartig over hun leven, carrières en privézaken.

Met in ieder nummer:

  • De laatste roddels en nieuwtjes uit de showbizz
  • Exclusieve interviews met beroemdheden
  • Foto’s van evenementen en privé-momenten
  • Inzichten in koninklijke families
  • Mode- en lifestyletrends
  • Intrigerende onthullingen en schandalen

Voor wie Prive wil proberen is er al een aanbieding vanaf €5,50. Met tot 64% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Prive. En kies het abonnement dat bij u past.

Prive digitaal lezen

Abonnees van Prive ontvangen alle edities op papier én digitaal. Prive heeft een app waarin u de digitale nummers leest. Download de app voor iOS of Android. Registreer uw abonnement in de app. En lees de nieuwste editie in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals in te zien heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Handig voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere situaties waar internet onbetrouwbaar of kostbaar is.

Voordelen van een abonnement

  • 52x per jaar als eerste Prive in de bus
  • Lees de digitale edities op uw smartphone en tablet
  • Profiteer van tot 64% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Prive op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Prive is verkrijgbaar vanaf €5,50. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Prive heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

De prijs van een jaarabonnement op Prive is €6,50 per maand. Voor dit bedrag ontvangt u 52 keer Prive.

Deze prijs betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Als Prive abonnee heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Prive verschijnt 52 keer per jaar.

Als u Prive voor bezorging in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Prive. De uitgever informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent de machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Prive. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Prive, neemt u contact op met de klantenservice van Prive. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt dit nummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Prive

" Iedere woensdag weer een genoegen om naar de brievenbus te gaan met voorpret. Is het nieuws goed maar ook slecht , het is altijd actueel. Ieder nummer toont weer diverse ... "

" Harstikke mooi blad voor de lange avonden. "

" De puzzels vind ik mooi. "

" Wij hebben een jaarabonnement er bijna opzitten en mijn vrouw kijkt altijd naar de mooie gekleurde foto's van de bekende nederlanders daar er problemen zijn met het ... "

" Het is een blad wat ik graag lees, elke week weer verrassend. Dus het verveelt ons niet. "

" Even je gedachten op 0. "

" Als je op de hoogte wilt blijven van onze sterren dan moet je de Prive lezen! Up to date. "

" Een gezellig blad en je blijft op de hoogte van alles van de BN-ers en de problemen. Zijn ook maar gewone mensen net als jij en ik. "

" Met plezier lees ik iedere week PRIVE. Blad is erg verzorgd op fijn papier en inhoudelijk interessant. "

" Heerlijk blad om lekker mee op de bank te kruipen. "