Elle Decoration abonnementen

Kies voor een Elle Decoration abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. En laat u inspireren door het mooiste woonmagazine van NL. Interieur, kunst, design, architectuur en reizen. Alles passeert de revue in dit unieke tijdschrift. U kunt ook een Elle Decoration abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€31,99 35,00
4 nummers
9% korting

€56,99 70,00
8 nummers
14% korting

€91,99 140,00
16 nummers
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Elle Decoration cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,50
3 nummers
 

€50,00 52,50
6 nummers
5% korting

€75,00 87,50
10 nummers
14% korting

Laatste reviews

  • E

kadootje voor mezelf, inspiratie opdoen, mijn huis leuker en gezelliger willen maken

Over Elle Decoration

Elle decoration (voorheen Elle Wonen) brengt u al het woon- en designnieuws uit binnen- en buitenland. Interieur, kunst, design, architectuur en reizen. Alles passeert de revue. En dat maakt Elle decoration een uniek woontijdschrift en lifestyle magazine ineen.

Probeer een Elle decoration abonnement als u houdt van mooie ontwerpen, prachtige gebouwen, schitterende interieurs en reisreportages, waarin deze worden bezocht in het buitenland.

Elle Decoration heeft hiervoor een eigen app. In deze app vindt u de digitale editie. Hoeveel kost een abonnement op Elle Decoration? Voor wie wil kennismaken met Elle Decoration is er al een abonnement vanaf €31,99. En tot 34% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Elle Decoration. En kies het abonnement dat bij u past.

Elle Decoration verschijnt 6x per jaar.

Elle Decoration digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Elle Decoration? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Elle Decoration digitaal lezen. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Registreer uw abonnement in de app. En lees de nieuwste editie 24/7 in de app. Eenmaal gedownloade nummers kunt u daarna lezen zonder internet. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

U kunt Elle Decoration ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer koppelt vervolgens u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u onbeperkt toegang tot de nieuwste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Edities, die u met de app heeft gedownload, blijven hierna offline in te zien. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan op uw rekeningafschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Elle Decoration cadeau geven

Kent u iemand die Elle Decoration met genoegen zal lezen? Geef een Elle Decoration abonnement cadeau. Er is al een cadeauabonnement voor €27,50. Een cadeauabonnement stopt automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus kent u iemand die van Elle Decoration zal genieten? Geef Elle Decoration cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • Geef al voor €27,50 een tijdelijk abonnement cadeau
  • Profiteer van tot 34% korting op de winkelprijs
  • 6x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Elle Decoration op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.