Elle Decoration

Kies voor een Elle Decoration abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. Laat u inspireren door het mooiste woonmagazine van NL. Interieur, kunst, design, architectuur en reizen. Alles passeert de revue in dit unieke tijdschrift.

Aanbiedingen

Elle Decoration abonnement

Elle decoration (voorheen Elle Wonen) brengt u al het woon- en designnieuws uit binnen- en buitenland. Interieur, kunst, design, architectuur en reizen. Alles passeert de revue. En dat maakt Elle decoration een uniek woontijdschrift en lifestyle magazine ineen.

Probeer een Elle decoration abonnement als u houdt van mooie ontwerpen, prachtige gebouwen, schitterende interieurs en reisreportages, waarin deze worden bezocht in het buitenland.

Een Elle Decoration abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Elle Decoration wil proberen is er al een aanbieding vanaf €34,99. U geniet tot 34% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle Elle Decoration aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Elle Decoration digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Elle Decoration? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Elle Decoration ook digitaal lezen. Elle Decoration biedt u een app waarin u de digitale editie leest. Download de app voor iOS of Android. Registreer uw abonnement in de app. En lees alle nummers overal en altijd in de app. In de app gelezen edities blijven daarna offline in te zien. Fijn voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere plekken waar internet minder goed of duur is.

U kunt Elle Decoration tevens online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Met uw abonnementsnummer koppelt u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u alle edities van Elle Decoration ook altijd via de app. Eenmaal gedownloade edities kunt u daarna inzien zonder actieve internetverbinding.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar Elle Decoration thuis bezorgd
  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Profiteer van tot 34% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Elle Decoration op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Elle Decoration is verkrijgbaar vanaf €34,99. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Elle Decoration abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Met een Elle Decoration abonnement heeft u ook altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Elle Decoration verschijnt 6 keer per jaar.

Elle Decoration komt uit op 13-03, 08-05, 10-07, 11-09, 12-11.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan voorkomen dat het tijdschrift iets later dan gebruikelijk op de mat valt. Is er echt iets mis gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Elle Decoration. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Elle Decoration, neemt u contact op met de klantenservice van Elle Decoration. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Elle Decoration

" kadootje voor mezelf, inspiratie opdoen, mijn huis leuker en gezelliger willen maken "