Elle Decoration abonnementen

Kies voor een Elle Decoration abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. En laat u inspireren door het mooiste woonmagazine van NL. Interieur, kunst, design, architectuur en reizen. Alles passeert de revue in dit unieke tijdschrift. U kunt ook een Elle Decoration abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€31,99 35,00
4 nummers
9% korting

€56,99 70,00
8 nummers
14% korting

€91,99 140,00
16 nummers
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Elle Decoration cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,50
3 nummers
 

€50,00 52,50
6 nummers
5% korting

€75,00 87,50
10 nummers
14% korting

Laatste reviews

  • E

kadootje voor mezelf, inspiratie opdoen, mijn huis leuker en gezelliger willen maken

Over Elle Decoration

Elle decoration (voorheen Elle Wonen) brengt u al het woon- en designnieuws uit binnen- en buitenland. Interieur, kunst, design, architectuur en reizen. Alles passeert de revue. En dat maakt Elle decoration een uniek woontijdschrift en lifestyle magazine ineen.

Probeer een Elle decoration abonnement als u houdt van mooie ontwerpen, prachtige gebouwen, schitterende interieurs en reisreportages, waarin deze worden bezocht in het buitenland.

Voor wie Elle Decoration wil proberen is er al een abonnement vanaf €31,99. Met tot 34% korting op de winkelprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Elle Decoration. En kies uw abonnement.

Elle Decoration digitaal lezen

Met een abonnement op Elle Decoration ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal. Elle Decoration heeft een app. In deze app vindt u de digitale edities. Installeer de app voor iOS of Android. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft onbeperkt online toegang tot alle nummers in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals in te zien heeft u geen internet meer nodig. Fijn in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

U kunt Elle Decoration tevens online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het magazine digitaal te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Met uw abonnementsnummer koppelt hierna u eenmalig uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de laatste nummers via Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen nummers kunt u hierna raadplegen zonder internetverbinding.

Elle Decoration cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Elle Decoration cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €27,50. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die Elle Decoration met plezier zal lezen? Geef een Elle Decoration abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef al voor €27,50 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
  • Bespaar tot 34% op de winkelprijs
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 6x per jaar Elle Decoration thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Elle Decoration op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.