LINDA. abonnementen

Kies voor een LINDA. abonnement met tot % korting op de winkelprijs. En ontvang 12x per jaar hét tijdschrift voor de leukste vrouwen van NL. Met in elk nummer spraakmakende (foto)reportages en interviews, populaire columns en de laatste trends op het gebied van mode en beauty. U kunt ook een LINDA. abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

  • Sunny

Moet het eerste blad nog ontvangen maar lees het al vanaf eerste uitgave, beste blad van NL!

  • Astrid

Kijk elke maand weer uit naar de nieuwe Linda en natuurlijk naar de editorial van Linda!

  • Linda

Linda = leuk!

  • Carolina

Dit is een heel leuk tijdschrift. Altijd leuke onderwerpen en goede interviews met interessante mensen. Jammer dat de Linda maar een keer in de maand komt!

Over LINDA.

LINDA is en blijft een van de grootste successen van de laatste jaren. En terecht. Weinig tijdschriften weten zoveel te samenbrengen in één mooi tijdschrift. Over bekende en onbekende mensen. Gedurfd en soms pijnlijk eerlijk, maar altijd optimistisch en met humor.

Met verhalen voor luchtig vermaak en verhalen om over na te denken. LINDA heeft het allemaal en het wordt prachtig verpakt. LINDA is het tijdschrift waar iedereen het over.

LINDA digitaal lezen

Met een LINDA Magazine abonnement leest u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale LINDA abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

LINDA Magazine digitaal lezen

Proefabonnement LINDA Magazine

Met een LINDA proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met deze fijne glossy. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

LINDA Magazine cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus is een lieve vriendin binnenkort jarig? Geef een LINDA abonnement cadeau.

Voordelen LINDA Magazine abonnement

  • Maandelijks LINDA Magazine altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Mooie korting ten opzichte van de winkelprijs
  • Vrijblijvend proberen *


LINDA. Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van LINDA.. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over LINDA. klantenservice