Libelle Puzzelen abonnementen

Kies voor een Libelle Puzzelen abonnement met tot 6% korting op de winkelprijs. U kunt ook een Libelle Puzzelen abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Libelle Puzzelen staat garant voor urenlang puzzelplezier. Ideaal voor voor bij de koffie, in de trein of op het strand.


€16,75 17,70
12 maanden (6 nrs.) Stopt automatisch
6% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Libelle Puzzelen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€16,75 17,70
12 maanden (6 nrs.)
6% korting

Laatste reviews

Over Libelle Puzzelen

Bent u een puzzelliefhebber? Houdt u uw hersenen graag scherp? Neem dan een abonnement op Libelle Puzzelen. En ontvang tweemaandelijks een heerlijk puzzelblad gevuld met uiteenlopende, uitdagende puzzels. Van woordzoekers en kruiswoordpuzzels tot cryptogrammen en sudoku’s. Ieder nummer staat garant voor urenlang puzzelplezier!

Iedere editie bevat zo'n 48 pagina’s vol met puzzels op niveau 3 en 4. Daarnaast is er altijd een leuke prijspuzzel, waarmee u kans maakt op mooie prijzen. Libelle Puzzelen staat zo garant voor een ontspannen moment thuis, onderweg en op vakantie.

Proefabonnement Libelle Puzzelen

Met een Libelle Puzzelen proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit heerlijke puzzelblad. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Libelle Puzzelen cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriendin iets geven waar ze maandenlang puzzelplezier aan beleeft? Geef een Libelle Puzzelen abonnement cadeau.

Voordelen Libelle Puzzelen proefabonnement

  • Libelle Puzzelen altijd als eerste in huis
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Kans op mooie prijzen
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Libelle Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Libelle Puzzelen. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Libelle Puzzelen klantenservice