Libelle Puzzelen abonnementen

Het puzzelblad dat garant staat voor urenlang puzzelplezier.


€18,95 18,95
1 jaar
 

€18,95 18,95per jaar
2 jaar
 

€18,95 18,95per jaar
3 jaar
 

Laatste reviews

Over Libelle Puzzelen

Bent u een puzzelliefhebber? Houdt u uw hersenen graag scherp? Neem dan een abonnement op Libelle Puzzelen. En ontvang tweemaandelijks een heerlijk puzzelblad gevuld met uiteenlopende, uitdagende puzzels. Van woordzoekers en kruiswoordpuzzels tot cryptogrammen en sudoku’s. Ieder nummer staat garant voor urenlang puzzelplezier!

Iedere editie bevat zo'n 48 pagina’s vol met puzzels op niveau 3 en 4. Daarnaast is er altijd een leuke prijspuzzel, waarmee u kans maakt op mooie prijzen. Libelle Puzzelen staat zo garant voor een ontspannen moment thuis, onderweg en op vakantie.

Een Libelle Puzzelen abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €18,95. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Libelle Puzzelen. En kies uw abonnement.

  • 6x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Libelle Puzzelen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.