Libelle Puzzelen

Libelle Puzzelen is het perfecte tijdschrift voor de echte puzzelliefhebber. Met een breed scala aan puzzels, van woordzoekers en kruiswoordpuzzels tot sudoku's en cryptogrammen, biedt elke editie een mix van uitdagende en vermakelijke puzzels.

Het tijdschrift is niet alleen leuk, maar ook praktisch: het is licht en gemakkelijk mee te nemen, ideaal voor op vakantie, in bad of in bed. Of u nu een lichte afleiding zoekt of een serieuze uitdaging, Libelle Puzzelen heeft de perfecte puzzel voor elk moment.

Aanbiedingen

Libelle Puzzelen abonnement

Bent u een puzzelliefhebber? Houdt u uw hersenen graag scherp? Neem dan een abonnement op Libelle Puzzelen. En ontvang tweemaandelijks een heerlijk puzzelblad gevuld met uiteenlopende, uitdagende puzzels. Van woordzoekers en kruiswoordpuzzels tot cryptogrammen en sudoku’s. Ieder nummer staat garant voor urenlang puzzelplezier!

Iedere editie bevat zo'n 48 pagina’s vol met puzzels op niveau 3 en 4. Daarnaast is er altijd een leuke prijspuzzel, waarmee u kans maakt op mooie prijzen. Libelle Puzzelen staat zo garant voor een ontspannen moment thuis, onderweg en op vakantie.

Een Libelle Puzzelen abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €18,95. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Libelle Puzzelen. En kies uw abonnement.

  • 6x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Libelle Puzzelen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Libelle Puzzelen 1 jaar €18,95 n.v.t.
Libelle Puzzelen 2 jaar €18,95 p/j n.v.t.
Libelle Puzzelen 3 jaar €18,95 p/j n.v.t.

Een Libelle Puzzelen abonnement is verkrijgbaar vanaf €18,95. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Libelle Puzzelen abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Een jaarabonnement op Libelle Puzzelen is verkrijgbaar voor €18,95. Voor dit bedrag ontvangt u Libelle Puzzelen 6 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Libelle Puzzelen verschijnt 6 keer per jaar.

Als u Libelle Puzzelen op een adres in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Libelle Puzzelen. De uitgever informeert u graag over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Libelle Puzzelen. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Libelle Puzzelen, neemt u contact op met de klantenservice van Libelle Puzzelen. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Uw abonneenummer vindt u (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.