Zin

Kies voor een Zin abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor de beste tijd van uw leven. Met spraakmakende interviews, avontuurlijke reizen, cultuurtips, inspirerende verhalen, geld, geluk en gezondheid.

Zin abonnement

ZIN Magazine is een bron van inspiratie voor vrouwen vanaf 50 jaar. Dit tijdschrift richt zich op lezeressen die volop in het leven staan, ondernemend en positief zijn. Met een breed scala aan onderwerpen zoals liefde, reizen, cultuur en gezondheid biedt ZIN Magazine een rijke mix van inhoud die zowel vermakelijk als verdiepend is. De interviews en reportages zijn vrolijk van toon, maar altijd met diepgang, en ze nodigen uit om te genieten van het leven en nieuwe dingen te ontdekken.

Voor vrouwen met levenservaring

De doelgroep van ZIN Magazine bestaat voornamelijk uit energieke en vrijgevochten vrouwen van 50 jaar en ouder. Deze vrouwen hebben een schat aan levenservaring, veel zelfvertrouwen en levenslust. Ze zijn op zoek naar kwaliteit in hun leven, hebben de middelen en de energie om zichzelf te ontplooien en kiezen bewust voor ondernemen en ontdekken. ZIN Magazine ondersteunt hen daarbij met artikelen die inspireren en informeren, en die aansluiten bij hun brede interesses en dynamische levensstijl.

Voor een rijker leven

In elk nummer van ZIN Magazine vindt u een variëteit aan onderwerpen die uw leven verrijken. Van spannende boeken en vermakelijke films tot prikkelende kunst en noemenswaardige theatervoorstellingen. Daarnaast is er aandacht voor (mantel)zorg, gezond blijven en beter leven, inspirerende rolmodellen, en zinvol (vrijwilligers)werk. Ook liefde, reizen, uitstapjes, en familie komen regelmatig aan bod. Deze veelzijdigheid maakt ZIN Magazine tot een waardevolle metgezel voor de moderne, actieve vrouw.

Met in ieder nummer:

  • Inspirerende interviews
  • Boeken- en filmtips
  • Reisverhalen en tips
  • Gezondheids- en welzijnsadvies
  • Culturele evenementen
  • Liefde en familiezaken

Zin digitaal lezen

Bent u abonnee van Zin? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Zin ook digitaal lezen. Zin heeft een app waarin u de digitale nummers leest. Om het tijdschrift digitaal te lezen installeert u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Registreer uw abonnement in de app. En lees de nieuwste editie 24/7 in de app. Om eerder gelezen nummers nogmaals in te zien heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Ideaal voor onderweg in het buitenland en andere plekken waar internet minder betrouwbaar of kostbaar is.

Zin cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een abonnement op Zin? Dat kan. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €20,00 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand zomaar verrassen? Geef een abonnement op Zin cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Zin cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 37% op de winkelprijs
  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • 13x per jaar Zin vanzelf thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Zin?

Voor wie wil kennismaken met Zin is er al een abonnement vanaf €20,00. Een jaarabonnement op Zin kost €65,00. En u geniet tot 37% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk hierboven alle aanbiedingen voor Zin. En kies het abonnement dat bij u past.

Met een proefabonnement op Zin maakt u vrijblijvend kennis met dit heerlijke tijdschrift. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Let op de toevoeging "stopt automatisch" voor proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Er is al een Zin proefabonnement voor €20,00.

Bekijk de aanbiedingen voor een Zin abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot een aanvraag? En na 14 dagen geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen lopend abonnement? Neem contact met de uitgever op. Doe dit bijvoorbeeld bij vragen over betaling, bezorging en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Om Zin tijdelijk te proberen, kiest u voor een proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €20,00.

Een abonnement op Zin is verkrijgbaar vanaf €20,00. Een proefabonnement voor €20,00. En een cadeauabonnement vanaf €20,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Zin abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Zin abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Zin te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Zin cadeauabonnement voor €20,00.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk.

De prijs van een jaarabonnement op Zin is €65,00. Voor deze prijs ontvangt u Zin 13 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Zin. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een Zin abonnement heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Zin verschijnt 13 keer per jaar.

Zin komt uit op 12-01, 09-02, 15-03, 03-05, 07-06, 05-07, 16-08, 13-09, 11-10, 15-11, 13-12, 17-01-2025.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het tijdschrift een dag eerder of later dan gebruikelijk in de bus ligt. Is er echt iets mis gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

U betaalt via een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Zin. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Zin, neemt u contact op met de klantenservice van Zin. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Zin

" Zin is een informatief en heel afwisselend tijdschrift. Gezellig om te lezen en door te geven aan een ander. "

" Mooi en uitgebreid blad, maar stop gezet, vind het te duur. "

" Een gezellig maandblad, heel divers, goede interviews, niet oppervlakkig, prettige layout. "

" Mijn moeder had aangegeven dat ze Zin een leuk tijdschrift vond. Dus ik heb het haar kado gedaan. Het abonnement ging al de volgende maand in. "