Libelle abonnementen

Kies voor een Libelle abonnement met tot 92% korting op de winkelprijs. En ontvang iedere week een nieuw nummer van hét tijdschrift voor de vrouwen van NL. Met alles op het gebied van wonen, tuinieren, mode, beauty en uitgaan. Met inspirerende (reis)reportages en persoonlijke interviews.


€6,00 33,18
4 nummers Stopt automatisch
92% korting

€2,95 5,53per nummer
1 jaar + 2 gratis tickets voor dierentuin naar keuze
tijdelijk
47% korting

Laatste reviews

  • Riet Gerrits

Het lezen van libelle geeft mij ontspanning. s'Winters lekker bij de kachel en zomers lekker in de tuin. Een paar uurtjes voor mezelf.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • mariana

De Libelle heb ik als tijdelijk abonnement. Het is gemakkelijk om op deze manier een tijdelijk abonnement op een tijdschrift aan te schaffen dat automatisch stopt. Zo kan ik gemakkelijk variëren van tijdschrift.

  • Renata

Ik was op zoek naar een origineel cadeautje voor mijn oma en kwam via de zoekmachine op deze site uit. Oma leest graag maar had nog geen abbonement, vandaar dat ik haar deze libelle cadeau doe.

Over Libelle

Libelle is het grootste vrouwenweekblad van Nederland. Elke week wordt dit tijdschrift weer door ruim twee miljoen vrouwen gelezen.

In dit gezellige blad vindt u nieuwe inspiratie om het leven spannender te maken. Tips voor een dagje uit, voor een vakantie, uitstapjes of andere manieren om lekker van het leven te genieten. Libelle heeft ze allemaal. Libelle inspireert zowel binnen als buiten het huis.

Wilt u uw leven net als alle andere Libelle vrouwen nog leuker, gezelliger en mooier maken? Neem dan nu een abonnement op dit inspirerende vrouwenblad!

Een Libelle abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Libelle wil proberen is er al een aanbieding vanaf €3,87. Met tot 30% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Libelle. En kies het abonnement dat bij u past.

Libelle digitaal lezen

Met een abonnement op Libelle ontvangt u elk nummer op papier én digitaal.

U kunt Libelle tevens online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het magazine op uw computer te lezen. Hierna volgt u de instructies activeert u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers in de app van Tijdschrift.nl. Edities, die u in de app van Tijdschrift.nl heeft bewaard, zijn offline in te zien.

Vrijblijvend kennismaken met Libelle

Nog niet overtuigd? Kies dan voor een Libelle proefabonnement. En probeer dit unieke tijdschrift zelf. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. Proefabonnementen kunt u herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Een Libelle proefabonnement is er al voor €4,00.

Voordelen van een abonnement

  • Lees alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
  • Profiteer van tot 30% korting op de losse verkoopprijs
  • 52x per jaar het nieuwste nummer in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Libelle op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.