Libelle abonnementen

Kies voor een Libelle abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. En ontvang iedere week een nieuw nummer van hét tijdschrift voor de vrouwen van NL. Met alles op het gebied van wonen, tuinieren, mode, beauty en uitgaan. Met inspirerende (reis)reportages en persoonlijke interviews.


€6,99
4 nummers onze keuze Stopt automatisch
 

€3,95 5,25per week
1 jaar
25% korting

€3,75 5,25per week
2 jaar
29% korting

€3,50 5,25per week
3 jaar
34% korting

Laatste reviews

  • Riet Gerrits

Het lezen van libelle geeft mij ontspanning. s'Winters lekker bij de kachel en zomers lekker in de tuin. Een paar uurtjes voor mezelf.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • mariana

De Libelle heb ik als tijdelijk abonnement. Het is gemakkelijk om op deze manier een tijdelijk abonnement op een tijdschrift aan te schaffen dat automatisch stopt. Zo kan ik gemakkelijk variëren van tijdschrift.

  • Renata

Ik was op zoek naar een origineel cadeautje voor mijn oma en kwam via de zoekmachine op deze site uit. Oma leest graag maar had nog geen abbonement, vandaar dat ik haar deze libelle cadeau doe.

Over Libelle

Libelle is het grootste vrouwenweekblad van Nederland. Elke week wordt dit tijdschrift weer door ruim twee miljoen vrouwen gelezen.

In dit gezellige blad vindt u nieuwe inspiratie om het leven spannender te maken. Tips voor een dagje uit, voor een vakantie, uitstapjes of andere manieren om lekker van het leven te genieten. Libelle heeft ze allemaal. Libelle inspireert zowel binnen als buiten het huis.

Wilt u uw leven net als alle andere Libelle vrouwen nog leuker, gezelliger en mooier maken? Neem dan nu een abonnement op dit inspirerende vrouwenblad!

Libelle digitaal lezen

Een Libelle abonnement geeft u ook de mogelijkheid de digitale editie van iedere nummer te lezen. Dit doet u in de app van Tijdschrift.nl op uw smartphone en tablet. Hiervoor hoeft u slechts eenmalig het digitale abonnement te activeren (via tijdschrift.nl/activeer) waarna u via de app toegang heeft tot alle digitale nummers binnen uw abonnement.

Proefabonnement Libelle

Met een Libelle proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit heerlijke tijdschrift. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Libelle cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriendin iets geven waar ze wekenlang plezier aan beleeft? Geef een Libelle abonnement cadeau.

Voordelen Libelle abonnement

  • Wekelijks Libelle als eerste op de mat
  • Libelle digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Mooie korting ten opzichte van de winkelprijs
  • Vrijblijvend kennis maken met een Libelle proefabonnement *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Libelle Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Libelle. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Libelle klantenservice