Libelle

Kies voor een Libelle abonnement met tot 39% korting op de winkelprijs. Het grootste vrouwenweekblad van Nederland vertelt u alles over wonen, tuinieren, mode, beauty, reizen en nog veel meer. Laat u wekelijks verrassen en inspireren.

Aanbiedingen

Libelle abonnement

Libelle is al jarenlang een favoriet onder Nederlandse vrouwen. Libelle biedt immers een heerlijke mix van artikelen over lifestyle, mode, gezondheid, en persoonlijke verhalen. Of u nu op zoek bent naar inspirerende verhalen, handige tips voor in huis, of de laatste modetrends, Libelle heeft het allemaal. Het is een tijdschrift dat met zijn diversiteit en kwaliteit keer op keer weet te boeien.

Inspirerende verhalen

In Libelle vindt u altijd persoonlijke en inspirerende verhalen. Verdiep u in de levens van anderen en put daaruit kracht en motivatie putten voor hun eigen leven. Lees hoe andere vrouwen het roer hebben omgegooid en, vaak na een moeilijke periode, nieuw geluk en succes (in wat voor vorm dan ook) hebben gevonden.

Handige tips en trends

Naast inspirerende verhalen biedt Libelle een schat aan praktische tips en trends. Van de nieuwste modetrends en beautygeheimen tot de beste recepten en huishoudelijke tips. Elk nummer staat vol met handige en bruikbare informatie die u direct in uw dagelijks leven kunt toepassen.

Gezondheid en welzijn

Libelle hecht veel waarde aan gezondheid en welzijn. In elk nummer vindt u uitgebreide artikelen over zowel fysieke als mentale gezondheid. Van gezonde recepten en fitness tips tot diepgaande artikelen over mentale gezondheid en zelfzorg, Libelle helpt u om een gezond en gebalanceerd leven te leiden. Experts delen waardevolle inzichten over hoe u bijvoorbeeld stress kunt verminderen en meer kunt genieten van het leven.

Met in ieder nummer:

  • Inspirerende persoonlijke verhalen
  • De nieuwste mode- en beautytrends
  • Handige huishoudelijke tips
  • Gezonde recepten
  • Artikelen over fysieke en mentale gezondheid

Libelle digitaal lezen

Abonnees van Libelle ontvangen alle edities op papier én digitaal.

U kunt Libelle tevens online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Hierna activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw digitale abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u alle edities van Libelle ook altijd via Tijdschrift.nl. Om reeds gedownloade nummers opnieuw te bekijken heeft u geen internet meer nodig. Deze edities worden bewaard tot u ze verwijderd.

Voordelen van een abonnement

  • 52x per jaar Libelle vanzelf thuis bezorgd
  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • Een abonnement is tot 39% goedkoper dan het tijdschrift los kopen

Wat kost een abonnement op Libelle?

Voor wie Libelle wil proberen is er al een abonnement vanaf €7,50 per maand. En u profiteert van tot 39% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Libelle. En kies uw abonnement.

Nog niet overtuigd? Kies dan voor een Libelle proefabonnement. En probeer dit bijzondere tijdschrift zelf. Voordelig en vrijblijvend. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Let op de toevoeging "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Er is al een Libelle proefabonnement voor €12,00.

Bekijk de aanbiedingen voor een Libelle abonnement.

Klantenservice

Vragen met betrekking tot een aanvraag via deze website? En na 14 dagen nog geen bevestiging van de uitgever ontvangen? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen abonnement op Libelle? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit o.a. bij vragen over betalingen en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Om Libelle tijdelijk te proberen, is er het proefabonnement. Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €12,00.

Een Libelle abonnement is verkrijgbaar vanaf €7,50 per maand. Een proefabonnement voor €12,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Libelle abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Met een abonnement op Libelle heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Libelle komt 52 keer per jaar uit.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Libelle. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Libelle, neemt u contact op met de klantenservice van Libelle. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Libelle

" Het lezen van libelle geeft mij ontspanning. s'Winters lekker bij de kachel en zomers lekker in de tuin. Een paar uurtjes voor mezelf. "

" De Libelle heb ik als tijdelijk abonnement. Het is gemakkelijk om op deze manier een tijdelijk abonnement op een tijdschrift aan te schaffen dat automatisch stopt. Zo kan ... "

" Ik was op zoek naar een origineel cadeautje voor mijn oma en kwam via de zoekmachine op deze site uit. Oma leest graag maar had nog geen abbonement, vandaar dat ik haar ... "