Libelle abonnementen

Kies voor een Libelle abonnement met tot 12% korting op de winkelprijs. En ontvang iedere week een nieuw nummer van hét tijdschrift voor de vrouwen van NL. Met alles op het gebied van wonen, tuinieren, mode, beauty en uitgaan. Met inspirerende (reis)reportages en persoonlijke interviews. U kunt ook een Libelle abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,00 17,68
1 maand (4 nrs.) Stopt automatisch
4% korting

€27,50 30,94
2 maanden (7 nrs.) Stopt automatisch
12% korting

€54,50 61,88
3 maanden (14 nrs.) Stopt automatisch
12% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Libelle cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,00 17,68
1 maand (4 nrs.)
4% korting

€27,50 30,94
2 maanden (7 nrs.)
12% korting

€54,50 61,88
3 maanden (14 nrs.)
12% korting

Laatste reviews

  • Riet Gerrits

Het lezen van libelle geeft mij ontspanning. s'Winters lekker bij de kachel en zomers lekker in de tuin. Een paar uurtjes voor mezelf.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • mariana

De Libelle heb ik als tijdelijk abonnement. Het is gemakkelijk om op deze manier een tijdelijk abonnement op een tijdschrift aan te schaffen dat automatisch stopt. Zo kan ik gemakkelijk variëren van tijdschrift.

  • Renata

Ik was op zoek naar een origineel cadeautje voor mijn oma en kwam via de zoekmachine op deze site uit. Oma leest graag maar had nog geen abbonement, vandaar dat ik haar deze libelle cadeau doe.

Libelle Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Libelle. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Libelle klantenservice