Libelle abonnementen

Kies voor een Libelle abonnement met tot 82% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor de vrouwen van NL. Met alles op het gebied van wonen, tuinieren, mode, beauty en uitgaan. Met inspirerende (reis)reportages en persoonlijke interviews.


€4,00 22,12
4 nummers Stopt automatisch
82% korting

€4,25 5,76per week
1 jaar
26% korting

€3,75 5,76per week
3 jaar
35% korting

Laatste reviews

  • Riet Gerrits

Het lezen van libelle geeft mij ontspanning. s'Winters lekker bij de kachel en zomers lekker in de tuin. Een paar uurtjes voor mezelf.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • mariana

De Libelle heb ik als tijdelijk abonnement. Het is gemakkelijk om op deze manier een tijdelijk abonnement op een tijdschrift aan te schaffen dat automatisch stopt. Zo kan ik gemakkelijk variëren van tijdschrift.

  • Renata

Ik was op zoek naar een origineel cadeautje voor mijn oma en kwam via de zoekmachine op deze site uit. Oma leest graag maar had nog geen abbonement, vandaar dat ik haar deze libelle cadeau doe.

Over Libelle

Libelle is het grootste vrouwenweekblad van Nederland. Elke week wordt dit tijdschrift weer door ruim twee miljoen vrouwen gelezen.

In dit gezellige blad vindt u nieuwe inspiratie om het leven spannender te maken. Tips voor een dagje uit, voor een vakantie, uitstapjes of andere manieren om lekker van het leven te genieten. Libelle heeft ze allemaal. Libelle inspireert zowel binnen als buiten het huis.

Wilt u uw leven net als alle andere Libelle vrouwen nog leuker, gezelliger en mooier maken? Neem dan nu een abonnement op dit inspirerende vrouwenblad!

Een Libelle abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €3,75 per week. Met tot 82% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle aanbiedingen voor Libelle. En kies uw abonnement.

Libelle digitaal lezen

Met een abonnement op Libelle ontvangt u elke editie op papier én digitaal.

U kunt Libelle tevens digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever van Libelle ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw abonnement via Tijdschrift.nl. Ga hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u alle edities van Libelle ook altijd via de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen edities kunt u vervolgens inzien zonder internet.

Vrijblijvend kennismaken met Libelle

Met een proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit fijne magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen kunt u herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Een Libelle proefabonnement is er al voor €4,00.

Voordelen van een abonnement

  • 52x per jaar als eerste Libelle in huis
  • Een abonnement is tot 82% goedkoper dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Libelle op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.