Libelle abonnementen

Kies voor een Libelle abonnement met tot 77% korting op de winkelprijs. En ontvang iedere week een nieuw nummer van hét tijdschrift voor de vrouwen van NL. Met alles op het gebied van wonen, tuinieren, mode, beauty en uitgaan. Met inspirerende (reis)reportages en persoonlijke interviews.


€4,00 17,00
4 nummers onze keuze Stopt automatisch
77% korting

€4,25 5,53per week
1 jaar
23% korting

€4,00 5,53per week
2 jaar
28% korting

€3,75 5,53per week
3 jaar
32% korting

Laatste reviews

  • Riet Gerrits

Het lezen van libelle geeft mij ontspanning. s'Winters lekker bij de kachel en zomers lekker in de tuin. Een paar uurtjes voor mezelf.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • mariana

De Libelle heb ik als tijdelijk abonnement. Het is gemakkelijk om op deze manier een tijdelijk abonnement op een tijdschrift aan te schaffen dat automatisch stopt. Zo kan ik gemakkelijk variëren van tijdschrift.

  • Renata

Ik was op zoek naar een origineel cadeautje voor mijn oma en kwam via de zoekmachine op deze site uit. Oma leest graag maar had nog geen abbonement, vandaar dat ik haar deze libelle cadeau doe.

Over Libelle

Libelle is het grootste vrouwenweekblad van Nederland. Elke week wordt dit tijdschrift weer door ruim twee miljoen vrouwen gelezen.

In dit gezellige blad vindt u nieuwe inspiratie om het leven spannender te maken. Tips voor een dagje uit, voor een vakantie, uitstapjes of andere manieren om lekker van het leven te genieten. Libelle heeft ze allemaal. Libelle inspireert zowel binnen als buiten het huis.

Wilt u uw leven net als alle andere Libelle vrouwen nog leuker, gezelliger en mooier maken? Neem dan nu een abonnement op dit inspirerende vrouwenblad!

Wat zijn de kosten van een Libelle abonnement? Voor wie Libelle wil proberen is er al een abonnement vanaf €3,95. En u geniet tot 77% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Libelle. En pak dit voordeel.

Libelle verschijnt 56x per jaar.

Libelle digitaal lezen

Bent u abonnee van Libelle? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Libelle digitaal lezen.

U kunt Libelle ook online lezen via Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Hiernaactiveert u uw digitale abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u dit afgerond, leest u vanaf dat moment alle nummers van Libelle ook altijd via de app. Om eerder gedownloade edities in te zien heeft u geen internetverbinding nodig. Deze nummers worden bewaard tot u ze verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan vindt u dit nummer bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Vrijblijvend kennismaken met Libelle

Wilt u Libelle eerst vrijblijvend proberen alvorens u een doorlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend proefabonnement. het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. U herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Een Libelle proefabonnement is er al voor €4,00.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 77% goedkoper dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • Lees de digitale nummers op uw mobiel apparaat
  • 56x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Libelle op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.